Ωραιότατη.την έπαιρνα ευκολαΡε σύ αυτό το κινητό μας παρακολουθεί και μου πετάει διαφήμιση benelli νέο βίντεο πριν 3 ώρες και πατάω να δω παρουσίαση του τρελακια και στο 11.49 ξεκινάει και του κάνει εμπλοκές
Ωραιότατη.την έπαιρνα ευκολαΡε σύ αυτό το κινητό μας παρακολουθεί και μου πετάει διαφήμιση benelli νέο βίντεο πριν 3 ώρες και πατάω να δω παρουσίαση του τρελακια και στο 11.49 ξεκινάει και του κάνει εμπλοκές
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΌολα τα οπλα ετσι τα δοκιμαζει αυτος ο τρελακιας ,μονο αυτο βγηκε ακουρδιστο.
Και που να δεις πόσα καινούργια Α400 και outlander έχουν γυρίσει Αντιπροσωπεία για να λυθεί το πρόβλημα των εμπλοκών...ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΌ
Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου-Μύθος τελικά η αξιοπιστία των benelli -Νέος γύρος αντιπαραθέσεων στο benelli team
Μείνετε συντονισμένοι για νεότερες εξελίξεις
μην το γελας καθολου!δεν περιμενα ποτε να το δω αυτο!και απο καινουργιο οπλο!ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΌ
Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου-Μύθος τελικά η αξιοπιστία των benelli -Νέος γύρος αντιπαραθέσεων στο benelli team
ναι καλα!ποσα!οσα δεν φτανει η αλεπου . . . . .Και που να δεις πόσα καινούργια Α400 και outlander έχουν γυρίσει Αντιπροσωπεία για να λυθεί το πρόβλημα των εμπλοκών...
Δεν ακούστηκε ωραία αυτό...την έπαιρνα ευκολα
Πρωτοσέλιδο στο "Μακελειό";;;;ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΌ
Φέρμα είσαι η έχεις βάλει ειδοποίηση νακι?Δεν ακούστηκε ωραία αυτό...
με ενα μπουκαλι τζονυ ολα γινονται!Δεν ακούστηκε ωραία αυτό...
Πάντα Φέρμα είμαι ... ειδικά για σέναΦέρμα είσαι η έχεις βάλει ειδοποίηση νακι?
Πότε το ξαναείδες και πότε θα το ξαναδείς είναι το θέμαμην το γελας καθολου!δεν περιμενα ποτε να το δω αυτο!και απο καινουργιο οπλο!
αυτο εννοειται!αλλα μεταξυ μας τωρα εχουνε την αξιοπιστια και θελουνε και της καννες τωρα !ε !δεν θελουνε λιγο πρεσαρισμα τωρα για να μην παρουν τα μυαλα τους αερα και μας τα κανουνε τσουρεκια?Η αξιοπιστία της δεν πιάνεται κακά τα ψέματα
Ναι ρε μόνο browning λέμε,για να μην παίρνετε και εσείς αέρααυτο εννοειται!αλλα μεταξυ μας τωρα εχουνε την αξιοπιστια και θελουνε και της καννες τωρα !ε !δεν θελουνε λιγο πρεσαρισμα τωρα για να μην παρουν τα μυαλα τους αερα και μας τα κανουνε τσουρεκια?
Οχ μου μυρίζει έρωτας εδώ…, αν πάτε και βιγκαν Έδεσε το γλυκόΠάντα Φέρμα είμαι ... ειδικά για σένα
Αφού λοιπόν λύθηκε ο γρίφος των βλητικών επιδόσεων μιας και ρίχνουν όπως αυτές που ξεκεφαλιάζουν λαγούς στα 100m ... πάμε στην αξιοπιστία.ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΌ
Πόσο την πήρε Σταμάτη ?
Τα ξύλα έχουν διαφορά απόχρωσης ή μου φαίνεται ?
Click free ?
Βαστήξ ...
Μια χαράΔεν έχουν διαφορά τα ξύλα. Στη φώτο φαίνεται έτσι λόγω φωτισμού. Την πήρε 1100 με δυο εξτρα τσοκ από ένα κύριο που έκανε χειρουργείο καρδιάς και σταμάτησε το κυνήγι. Το όπλο είχε ρίξει ένα κουτί φυσίγγια για δοκιμή μόνο. Δεν πρόλαβε να το κυνηγήσει γιατί του έτυχε αυτό το θέμα υγείας. Ωραίο πέλμα έχει. Δεν είναι αντι-κλικ. Γλύτωσε κανα 500ρικο.
Πολλααααααααααααά...ναι καλα!ποσα!οσα δεν φτανει η αλεπου . . . . .
+1Πολλααααααααααααά...
Άμα βρεθείς στον Παρδαλάκη ρώτα τον πόσα έχει στείλει αυτός... οπότε σκέψου τι θα έχει στείλει το άλλο μεγάλο μαγαζί του κέντρου!!!!