Βασίλη ο κάθε ένας φίλε πορεύεται με ότι κάνει καλύτερα τη δουλειά του και τον εξυπηρετεί ένας μπορεί και με ένα μονοκανο της πλάκας να ικανοποιείται,αυτό σημαίνει πως γιαυτον είναι το καλύτερο όπλο και καλά λέει εγώ δεν ικανοποιούμε όλο ψάχνω τρέλα είναι αυτή όπως ο Νίκος ψάχνει συνεχεία φυσίγγια ,απλά ψάχνω και ακούω απόψεις ανθρώπων που πραγματικά είναι κάτι καλύτερο από εμένα και καταλαβαίνουν περισσότερα για το αυτοκίνητο θα ακούσω τους οδηγούς αγώνων για τη μέση μου ένα ορθοπεδικό πολύ καλό για το ντουφέκι δύο τρεις φίλους σκοπευτές και όποιον αποδεδειγμένα έχω κυνηγήσει μαζί του και έχω δει τι κάνει και πόσο ειλικρινής είναι .Έτσι λειτουργώ και μέσα στο πέρασμα των χρόνων προσθέτω και τις δικές εμπειρίες μέσα στο καζάνι.
Ναι βρε Γιαννη μου , εγω τα ψαχνω τα φυσιγγια και τις πυριτιδες....και εχω δει με τα ματια μου οτι οταν
φερω το οποιο φυσιγγιο με την οποια πυριτιδα....εκει που θελω εγω.... σε οποιο οπλο και να το βαλω...ειτε
στην μπερετα Α-390 - ειτε στο ΒΟΙΤΟ - ειτε στην μπενελι -φρανκι - ρεμι - το φυσιγγιο θα δουλεψει το ιδιο
καλα σε ολα..
Τωρα εαν υπαρξουν αποκλισεις θα ειναι αμελητεες....
Για ποιον λογο λοιπον να πιστεψω σε κωνους αυλους κτλ κτλ.
Και λεω παντα μεχρι τα 50 μετρα που σηκωνουμε το οπλο...
Τωρα απο εκει και περα στα 50+ μετρα.....πας σε αλλα φυσιγγια...και μετραει η σκοπευτικη ικανοτητα και
το φυσιγγιο παρα το οπλο....
Και λεω για οπλα που εχουν μεχρι 2000 ευρω...
Σιγουρα δεν εχω τις γνωσεις που εχεις εσυ στα οπλα....και καλα κανεις και το ψαχνεις...πολλες φορες
που σε διαβαζω....εχει κρεμασει το σαγονι μου απο τις γνωσεις σου και απο αυτα που γραφεις...ασχετα εαν δεν
μπορω να κρινω ποια ειναι σωστα και ποια οχι...
Αυτο που ξερω ομως ειναι....φερε μου το χειροτερο οπλο....να του βγαλω τουφεκια να κενταει..!!!
Εγω πιστευω μονο στο φυσιγγιο Γιαννη μου και οχι στα οπλα...
Το φυσιγγιο κανει την διαφορα...και οχι τα οπλα...
Εσυ σε ολο αυτο ψαξιμο που εχεις κανει.....ποιο θεωρεις καλυτερο οπλο ???