gvp9000
Banned
Είδα τις τουφεκιές που βγάζει.Το γραφει μη πας λαθος κανη για κωνο, δεν υπαρχει λογος να την πειραξεις....
Δηλητήριο σχέτο ...
Είδα τις τουφεκιές που βγάζει.Το γραφει μη πας λαθος κανη για κωνο, δεν υπαρχει λογος να την πειραξεις....
Στη Σιβηρια φαινεται η αξια της Remington, αλλα μαλλον οι ντοπιοι παιζει να μην την ξερουν κιολας.Είδα τις τουφεκιές που βγάζει.
Δηλητήριο ...
Χρησιμοποιούν Baikal εκεί που έχουν μεγάλους κώνους και αυλούς για να σκοτώνουν δυνατά σε χαμηλές θερμοκρασίες ...Στη Σιβηρια φαινεται η αξια της Remington, αλλα μαλλον οι ντοπιοι παιζει να μην την ξερουν κιολας.
Πολύ αρπαγή βλέπειςgood luck
Γι'αυτό έπρεπε να αγωνιζομαστε όλοι ειδικά για παπί και φάσα και ας κυνηγούσαμε και με έναν θηροφυλακα από πάνω ο καθένας.Για άλλη μια φορά ,αν δεν υπήρχε η παράλογη απαγόρευση των ομοιωμάτων και σφυριχτρων προσέλκυσης ,δεν θα γινόταν αυτή η κουβέντα ούτε θα ακολουθούσαν κάποιοι επικίνδυνα μονοπάτια.
Δεν χρειάζεται να τον έχεις από πάνω σου ,τα όρια καρπωσης υπάρχουν αν πιαστείς με περισσότερα να χάσεις τα όπλα σου για πάντα και να μην ξαναβγαλεις άδεια , αλλά δεν το κάνουν.Γι'αυτό έπρεπε να αγωνιζομαστε όλοι ειδικά για παπί και φάσα και ας κυνηγούσαμε και με έναν θηροφυλακα από πάνω ο καθένας.
Τι είναι αυτό ? Καμιά τηλεοπτική σειρά ?Πολύ αρπαγή βλέπεις
Good luck δεν το έχεις δει 1-2-3Τι είναι αυτό ? Καμιά τηλεοπτική σειρά ?
Τι είναι αυτό ? Καμιά τηλεοπτική σειρά ?
Λίαν ΝίλσονΤι είναι αυτό ? Καμιά τηλεοπτική σειρά ?
Good luck δεν το έχεις δει 1-2-3
Θα το χρησιμοποιώ συχνά από εδώ και πέρα.
Ότι νάνε γράφω σήμερα Λιαμ ΝίσονΛίαν Νίλσον
Τον έχω άνετα
Δεν έχουν ιδεα τι κάνουν αυτοί…. έχουμε ανώτερους βλυτικους εδώ!!! Ξέρουν καλητεραΕπιτρεψτε μου να βαλω ενα ερωτημα.Ο Κουρκουλος ο Ψυλλακης ο Λιακος και οποιος αλλος οπλουργος αναλαμβανει την επιμηκυνση κωνου εαν δεν ηταν απολυτα ασφαλης η εργασια τους θα επερναν το προσωπικο ρισκο η θα χρεωναν τους εαυτους τους ως ασυνειδητους και ανευθυνους για 70-100 ευρω;Ειναι ερωτηση κρισεως.
Νίλς χολκερσονΛίαν Νίλσον
Κάι που ξέρεις ότι όλοι είναι ευχαριστημένοι? Σταματησανε η ουρές για τον κώνο!παλιά Ήταν της μόδας, που το ανακαλύψαμε εμείς πάλι εδώ!!!, δεν ξέρω!Επιτρεψτε μου να βαλω ενα ερωτημα.Ο Κουρκουλος ο Ψυλλακης ο Λιακος και οποιος αλλος οπλουργος αναλαμβανει την επιμηκυνση κωνου εαν δεν ηταν απολυτα ασφαλης η εργασια τους θα επερναν το προσωπικο ρισκο η θα χρεωναν τους εαυτους τους ως ασυνειδητους και ανευθυνους για 70-100 ευρω;Ειναι ερωτηση κρισεως.