Λες να το μαθανε στην Αμερικη απο μας?Κάι που ξέρεις ότι όλοι είναι ευχαριστημένοι? Σταματησανε η ουρές για τον κώνο!παλιά Ήταν της μόδας, που το ανακαλύψαμε εμείς πάλι εδώ!!!, δεν ξέρω!
Λες να το μαθανε στην Αμερικη απο μας?Κάι που ξέρεις ότι όλοι είναι ευχαριστημένοι? Σταματησανε η ουρές για τον κώνο!παλιά Ήταν της μόδας, που το ανακαλύψαμε εμείς πάλι εδώ!!!, δεν ξέρω!
Εδώ για το φόρουμ λέω!Λες να το μαθανε στην Αμερικη απο μας?
Το έβλεπες και εσυ εΝίλς χολκερσον
Δίνει όμως καλούδια μαζί του εξού και η τιμή... τουλάχιστον έτσι θέλει να τη δικαιολογίσει τη τιμή.Μεταχειρισμένο στην τιμή καινούργιου. Γαμώ!!!
https://www.car.gr/xyma/view/333173650-benelli-vinci-carbon
Δίνει αυτά που πήρε για να βολεύουν τον ίδιο. Σαν κάτι άλλους που σου λένε ότι έφτιαξαν custom κοντάκι, λες και θα σου ταιριάζει κι εσένα.Δίνει όμως καλούδια μαζί του εξού και η τιμή... τουλάχιστον έτσι θέλει να τη δικαιολογίσει τη τιμή.
Και τα μισα φυσιγγια λαμπρο.....Δίνει αυτά που πήρε για να βολεύουν τον ίδιο. Σαν κάτι άλλους που σου λένε ότι έφτιαξαν custom κοντάκι, λες και θα σου ταιριάζει κι εσένα.
Το ερωτημα που τεθηκε ειναι για το αν ειναι ασφαλες και οχι για το αν προσφερει οντως βελτιωση ή οχι...Αν δεν ηταν ασφαλες θα παιρνανε το ρισκο ολοι αυτοι οι επωνυμοι οπλουργοι?Κάι που ξέρεις ότι όλοι είναι ευχαριστημένοι? Σταματησανε η ουρές για τον κώνο!παλιά Ήταν της μόδας, που το ανακαλύψαμε εμείς πάλι εδώ!!!, δεν ξέρω!
Γιατί σου δίνουνε εγγύηση?Το ερωτημα που τεθηκε ειναι για το αν ειναι ασφαλες και οχι για το αν προσφερει οντως βελτιωση ή οχι...Αν δεν ηταν ασφαλες θα παιρνανε το ρισκο ολοι αυτοι οι επωνυμοι οπλουργοι?
εδω δυπλα μου ειναι στα 15 χλμ ,θελεις να παω να το δω?Μεταχειρισμένο στην τιμή καινούργιου. Γαμώ!!!
https://www.car.gr/xyma/view/333173650-benelli-vinci-carbon
Μην το προσωποποιείς ...οποιος αλλος οπλουργος αναλαμβανει την επιμηκυνση κωνου εαν δεν ηταν απολυτα ασφαλης η εργασια τους θα επερναν το προσωπικο ρισκο η θα χρεωναν τους εαυτους τους ως ασυνειδητους και ανευθυνους για 70-100 ευρω;Ειναι ερωτηση κρισεως.
Αν δεν προσφέρει "βελτίωση" γιατί να το κάνεις ?και οχι για το αν προσφερει οντως βελτιωση ή οχι
Καλά, δεν είναι επικίνδυνο, είναι λιγότερο ασφαλές.Το προβλημα με τον κωνο ειναι οτι χαλαει η χρωμιωση, επικινδυνο να σκασει δεν ειναι αν ο οπλουργος καταλαβαινει τι κανει γιατι μετα τον κωνο οι πιεσεις λογικα πεφτουν λιγο.
Παίρνεις τίποτα γραπτώς ; Συνήθως ούτε απόδειξη γιατί πάει άλλη τιμή .Σε περίπτωση ατυχήματος όχι μόνο δεν θα μπορείς να αποδείξεις κάτι ,θα πας και κατηγορούμενος για συκοφαντική δυσφήμιση.Επιτρεψτε μου να βαλω ενα ερωτημα.Ο Κουρκουλος ο Ψυλλακης ο Λιακος και οποιος αλλος οπλουργος αναλαμβανει την επιμηκυνση κωνου εαν δεν ηταν απολυτα ασφαλης η εργασια τους θα επερναν το προσωπικο ρισκο η θα χρεωναν τους εαυτους τους ως ασυνειδητους και ανευθυνους για 70-100 ευρω;Ειναι ερωτηση κρισεως.
Οχι ,εγγυση δεν σου δινει κανεις....αλλα βαση λογικης τιθεται το ερωτημα αν θα διακινδυνευαν το βιοποριστικο τους επαγγελμα κανοντας μια επικινδυνη μετατροπη σε ενα οπλο...Γιατί σου δίνουνε εγγύηση?
Το ερωτημα εγινε για το αν τιθεται ζητημα ασφαλειας... Οσον αφορα το ερωτημα για το αν προσφερει βελτιωση εχει ξανασυζητηθει και δεν υπαρχει λογος για περαιτερω συζητηση...Αν δεν προσφέρει "βελτίωση" γιατί να το κάνεις ?
Για να πετάξεις 100€ καταστρέφοντας την χρωμίωση ?
Και εγω το ιδιο...Βέβαια εγώ δεν είμαι οπλουργός οπότε δεν μπορώ να ξέρω σίγουρα τι συμβαίνει. Ότι πιστεύω γράφω.
Προσωπικά δεν μπορώ να πώ εάν είναι ασφαλές ή δεν είναι, ούτε και μπορώ να τους πω ανεύθυνους ή ασυνείδητους τους συγκεκριμένους ή οποιονδήποτε άλλον αναλαμβάνει τέτοια εργασίαΕπιτρεψτε μου να βαλω ενα ερωτημα.Ο Κουρκουλος ο Ψυλλακης ο Λιακος και οποιος αλλος οπλουργος αναλαμβανει την επιμηκυνση κωνου εαν δεν ηταν απολυτα ασφαλης η εργασια τους θα επερναν το προσωπικο ρισκο η θα χρεωναν τους εαυτους τους ως ασυνειδητους και ανευθυνους για 70-100 ευρω;Ειναι ερωτηση κρισεως.