Όλα καλά θα πάνε , είναι σοβαρή εταιρεία.Θα μιλήσω την Δευτέρα το πρωί μαζί τους και αναλόγως θα πράξω! Σε κάθε περίπτωση Βασίλη θα σας ενημερώσω και εσάς για να γνωρίζεται για το μέλλον!.
Όλα καλά θα πάνε , είναι σοβαρή εταιρεία.Θα μιλήσω την Δευτέρα το πρωί μαζί τους και αναλόγως θα πράξω! Σε κάθε περίπτωση Βασίλη θα σας ενημερώσω και εσάς για να γνωρίζεται για το μέλλον!.
Εννοείται. Μόνο από τα θετικά σχόλια που θα κάνουμε μετά για το after sales service, θα βγουν κερδισμένοι και η μπενελι και ο κυργιαςΌλα καλά θα πάνε , είναι σοβαρή εταιρεία.
Για να τον εξυπηρετήσουν γρήγορα!Και γιατί δεν του το έφτιαξαν εξαρχής τοτε και το επέστρεψαν σαν στραβοχυμένο λουκουμά;
Θα του το φτιάξουν ...Μας εχουν ολους για μαλάκες παίδες. Δώστου το έτσι λένε, ισως να μην το πάρει χαμπάρι ή να βαρεθεί να ασχοληθεί.
Τωρα βεβαια θα το φτιάξουν, ειδικα αν καποιος από αυτούς διαβάζει εδω.
Εχεις εσωτερική πληροφόρηση?Θα του το φτιάξουν ...
Αυτο είπα κι εγω ρε Βασίλη. Γιατί να μην το φτιάξουν εξαρχής όμως;Θα του το φτιάξουν ...
Όχι Γιώργο αλλά πόσο χειρότερο μπορούν να του το κάνουν ?Εχεις εσωτερική πληροφόρηση?
Γιατί μπορεί να μην είχαν στοκ ή γιατί ο οπλουργός έκανε μαλακία ή γιατί μπορεί να χρησιμοποίησε στραβό εξάρτημα ... χίλια πράγματα.Αυτο είπα κι εγω ρε Βασίλη. Γιατί να μην το φτιάξουν εξαρχής όμως;
Καλό θα ήταν όμως όσο υπάρχει σε ισχύ εγγύηση να μη πειράζεται ούτε κατά φαντασία. Τέτοιες ευκαιρίες ψάχνουν για να σου πουν πλήρωνε.Όχι Γιώργο αλλά πόσο χειρότερο μπορούν να του το κάνουν ?
Απλή λογική.
Πάντως εγώ θα έβγαζα την σκανδαλοθήκη και θα την έκανα βίδες να δω τι φταίει.
Αν είναι κάποιο έλασμα στραβό όλα καλά ... αν έχει θέμα η βάση της σκανδαλοθήκης θέλει αλλαγή.
Γι αυτό Νίκο είπα "ΕΓΩ".Καλό θα ήταν όμως όσο υπάρχει σε ισχύ εγγύηση να μη πειράζεται ούτε κατά φαντασία. Τέτοιες ευκαιρίες ψάχνουν για να σου πουν πλήρωνε.
Βασίλη σίγουρα το είδαν. Όταν το όπλο είναι γυρισμένο ανάποδα βγάζει μάτι, ότι είναι στραβή η γλώσσα. Η επισκευή έγινε στην γλώσσα, άρα αποκλείεται να μην το είδε ο οπλουργός. Απλά, πήγε να το περάσει στο ντούκου. Η γνώμη μου είναι επιστροφή και παρατήρηση σε έντονο ύφος.Εγώ πιστεύω ότι απλά είναι στραβή η γλώσσα και απλά δεν το πρόσεξαν ... κακώς βέβαια.
Τα ίδια κ στην τότε Μάβερικ που είχα(μλκ μου που δεν επέμεινα)Και γιατί δεν του το έφτιαξαν εξαρχής τοτε και το επέστρεψαν σαν στραβοχυμένο λουκουμά;
Γιάννη τι πρόβλημα σου είχε βγάλει η maverick;Τα ίδια κ στην τότε Μάβερικ που είχα(μλκ μου που δεν επέμεινα)