Καλησπέρα!. Θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάποια πράγματα,αφού σας εξηγήσω βέβαια περί τίνος πρόκειται. Ξεκινάω… Πέρυσι τον Ιούλιο αγόρασα την Raffaello deluxe power bore. Όταν την έλυσα για να την καθαρίσω προκειμένου να φύγουν τα γράσα κλπ, παρατήρησα μια δυσκολία στην γλώσσα, δηλαδή δεν είχε αντίσταση μεγάλη και όταν την έσπρωχνα μέσα να βάλω φυσίγγιο στην αποθήκη, αλλά και όταν έκανε επιστροφή να έρθει στην ευθεία με την αποθήκη!. Τέλος πάντων αυτό συνέχισε να υπάρχει και προς το τέλος της σαιζόν έκανε και κάποιες εμπλοκές. Την καθάρισα την φύλαξα και την πρώτη ημέρα που πήγα εφέτος για κυνήγι μου έκανε πάλι εμπλοκή, παρατήρησε δέ, ότι η γλώσσα έμενε μέσα κολλημένη και εάν δεν την έπιανα με κάτι να την τραβήξω έξω,δεν μπορούσα για λόγους ασφαλείας και να τουφεκίσω. Τέλος πάντων την ξανά έλυσα της έριξα στην σκάνδαλο θήκη μισό μπουκάλι wd 40, αλλά το κόλλημα κόλλημα. Την έστειλα στον Κύργια και μου είπαν ότι το πρόβλημα ήταν στο ελατήριο το οποίο και χαλάρωσαν. Τώρα το απόγευμα που πήρα πάλι το όπλο παρατήρησα ότι η γλώσσα δούλευε κανονικά, πλήν όμως έχει στραβή φορά δεν είναι στην ευθεία και για λίγο δεν ακουμπά στην βάση του όπλου, (όπως φαίνεται στην φωτογραφία). Στα δικά σας όπλα, έτσι είναι η γλώσσα? ή έκαναν καμιά μ@μ@κία?. Εάν κάποιος έχει το ίδιο όπλο ή την Ethos, άς το κοιτάξει και να μου πεί!. Εγώ νομίζω ότι δεν πρέπει να έχει στραβή φορά!. Σας ευχαριστώ και για την υπομονή σας να διαβάσετε αυτό το σεντόνι!.
View attachment 78245