Κυριάκο μου σε ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά.Καλορίζικη Κώστα!
Κυριάκο μου σε ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά.Καλορίζικη Κώστα!
Σε ευχαριστώ πολύ Βάγγο μου να είσαι καλά φίλε.Καυτες καννες κωστη πιες της το αιμα φιλαρακο
Εννοείται φίλε Νίκο, αύριο μετά τον καθαρισμό και ολόσωμη Σε ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά.Και μια φωτο δεμένο αν θες να μας κεράσεις ...καλοντούφεκο!
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε Τάσο να είσαι καλά.Καλορίζικη!
Ευχαριστώ πολύ φίλε Μάνο να είσαι καλά.Κώστα καλορίζικο το εργαλείο και τυχερό να είναι!!!
Αντε γιατι εχουν και κατι αλλα αλανια σειραΕννοείται φίλε Νίκο, αύριο μετά τον καθαρισμό και ολόσωμη Σε ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά.
Αγαπουλες καλησπέρα. Το μωρό ήρθε, σε μια πολύ ωραία βαλιτσουλα. Μαζί και τα αμερικανικά φυσιγγακια που θα κάνω μερικές δοκιμές, όταν με το καλό κρυώσει λίγο ο καιρός.View attachment 53177
Καλορίζικο και καλά κυνήγια. Εμένα η vinci την έλυσα για να την καθαρίσω και να την λαδωσω όπως και εσύ αλλά για να πω την αλήθεια δεν χρειαζόταν. Τα πανάκια πεντακάθαρα έβγαιναν και ηταν πολύ καλά λαδωμένη από το εργοστάσιο. Πιστεύω και σε εσένα έτσι θα είναι και ίσως μπεις άδικα στην διαδικασία αυτή. Αλλά καθάρισε την να την λαδωσεις με πιο φρέσκο λαδακι.Να είσαι καλά Κωσταντη μου σε ευχαριστώ πολύ. Αύριο έχει λύσιμο στο βαθμό που μπορώ, καθαρισμό και λάδωμα
Παίξε με τον πόνο μας Τέντι-μπόι . Καλορίζικη και καλές τουφεκιές πάντα με ασφάλεια!Αγαπουλες καλησπέρα. Το μωρό ήρθε, σε μια πολύ ωραία βαλιτσουλα. Μαζί και τα αμερικανικά φυσιγγακια που θα κάνω μερικές δοκιμές, όταν με το καλό κρυώσει λίγο ο καιρός.View attachment 53177
Καλοριζικη και καλα κυνηγια.Αγαπουλες καλησπέρα. Το μωρό ήρθε, σε μια πολύ ωραία βαλιτσουλα. Μαζί και τα αμερικανικά φυσιγγακια που θα κάνω μερικές δοκιμές, όταν με το καλό κρυώσει λίγο ο καιρός.View attachment 53177
Σε ευχαριστώ πολύ Βασίλη μου να είσαι καλά. Νομίζω είχε και σε παλιά συσκευασία και σε καινούργια αλλά δεν έδωσα σημασία να σου πω την αλήθεια, έτυχε και πήρα την παλιά.Κώστα καλορίζικη και να την χαρείς. Βλέπω rem express σε παλιά συσκευασία. Πολλοί τα θεωρούν καλύτερα από τα καινούργια.
Φίλε Μανώλη σε ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά. Ε, τα ξέρεις τώρα. Στο χωριό μου λέμε " καινούργιο κοσκινακι μου και που να σε κρεμάσω" . Θα έχει spa σήμερα, μασαζακι , λάδωμα...Καλορίζικο και καλά κυνήγια. Εμένα η vinci την έλυσα για να την καθαρίσω και να την λαδωσω όπως και εσύ αλλά για να πω την αλήθεια δεν χρειαζόταν. Τα πανάκια πεντακάθαρα έβγαιναν και ηταν πολύ καλά λαδωμένη από το εργοστάσιο. Πιστεύω και σε εσένα έτσι θα είναι και ίσως μπεις άδικα στην διαδικασία αυτή. Αλλά καθάρισε την να την λαδωσεις με πιο φρέσκο λαδακι.
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε Παναγιώτη. Ακόμα με την άδεια αγοράς; Η δική μου βγήκε σε πέντε μέρες.Παίξε με τον πόνο μας Τέντι-μπόι . Καλορίζικη και καλές τουφεκιές πάντα με ασφάλεια!
Να είσαι καλά φίλε Μάριε, σε ευχαριστώ πολύ.Καλοριζικη και καλα κυνηγια.
Παίζεις με τον πόνο του τώρα. Έχει μπλέξει στα γρανάζια της γραφειοκρατιας F***K!!!!Σε ευχαριστώ πολύ φίλε Παναγιώτη. Ακόμα με την άδεια αγοράς; Η δική μου βγήκε σε πέντε μέρες.
Γιατί έτσι; Κρίμα μακάρι να ξεμπλέξει σύντομα ο φίλος μας ο Παναγιώτης και να πάρει στα χέρια του το οπλακι του.Παίζεις με τον πόνο του τώρα. Έχει μπλέξει στα γρανάζια της γραφειοκρατιας F***K!!!!
Είναι ψαρωτικο τουφέκι. Λύσε και το κοντάκι Κώστα να λιπανεις και να καθαρίσεις το σωλήνα του ελατηρίου. Είναι πολύ ευκολοΈτοιμη η Ιταλίδα. Καθάρισμα και επαναλιπανση σήμερα!View attachment 53199
Όταν έβαλα την ουρά του κλείστρου πίεσα λίγο να υποχωρήσει προς τα μέσα και του έριξα μερικές σταγόνες λάδι της Benelli. Θα το λύσω κάποια στιγμή όμως για καλύτερο καθαρισμόΕίναι ψαρωτικο τουφέκι. Λύσε και το κοντάκι Κώστα να λιπανεις και να καθαρίσεις το σωλήνα του ελατηρίου. Είναι πολύ ευκολο