ΜαααααυρουκαΈτοιμη η Ιταλίδα. Καθάρισμα και επαναλιπανση σήμερα!View attachment 53199
ΜαααααυρουκαΈτοιμη η Ιταλίδα. Καθάρισμα και επαναλιπανση σήμερα!View attachment 53199
Καλορίζικη Κώστα, με υγεία να τη χαρείς. καλά κυνήγια !!!Έτοιμη η Ιταλίδα. Καθάρισμα και επαναλιπανση σήμερα!View attachment 53199
Να είσαι καλά Στέλιο μου, σε ευχαριστώ πολύ!Καλορίζικη Κώστα, με υγεία να τη χαρείς. καλά κυνήγια !!!
Εγώ πάω παντού Ειμαι γυρολογοςΕλάτε ρε κ στην μπραου μόνο εμείς ερχόμαστεθα φέρουμε κ τον σνικ
ασε Κωστη..που σε χανω που σε βρισκω, ολο εδω μεσα γυροφερνεις....Εγώ πάω παντού Ειμαι γυρολογος
Άσε εσύ μας πουλάς πριν μας αγοράσειςεμείς θέλουμε σοβαρή σχέσηΕγώ πάω παντού Ειμαι γυρολογος
Ευχαριστώ πολύ φίλε Γιάννη να είσαι καλά.Καλορίζικο το εργαλείο εύχομαι να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες σού.
Καλοριζικο φιλε μου!!!Αγαπουλες καλησπέρα. Το μωρό ήρθε, σε μια πολύ ωραία βαλιτσουλα. Μαζί και τα αμερικανικά φυσιγγακια που θα κάνω μερικές δοκιμές, όταν με το καλό κρυώσει λίγο ο καιρός.View attachment 53177
Κώστα καλορίζικη να σου χαρίσει όμορφες αναμνήσεις και να έχεις πάντα θηράματα στην κάννη τηςΑγαπουλες καλησπέρα. Το μωρό ήρθε, σε μια πολύ ωραία βαλιτσουλα. Μαζί και τα αμερικανικά φυσιγγακια που θα κάνω μερικές δοκιμές, όταν με το καλό κρυώσει λίγο ο καιρός.View attachment 53177
Καλοριζικο Βασιλη με ΥΓΕΙΑ ΦΙΛΕ να κανεις το γουστο σουΚαι εγώ σήμερα παρέλαβα το δώρο των γενεθλίων μου..... καλή σεζόν να έχουμε View attachment 53213
Ποιο ειναι το δικαννο φιλε;Αγνοείστε την ακαταστασία
Α εσύ είσαι μάχιμοςΚαι εγώ σήμερα παρέλαβα το δώρο των γενεθλίων μου..... καλή σεζόν να έχουμε View attachment 53213
Έπεσες μέσα στο ότι είναι αμερικανικό , είναι fox / savage model b, φερμένο από το νονό του μπαμπά μου από Αμερική τη δεκαετία του 60 , είναι 16cal και … σκοτώνει !!Ποιο ειναι το δικαννο φιλε;
Φερνει οπτικα σε αμερικανικο
winchester 21-23?