Ναι,θα μπουν και στο ποζέ αλλά αυτό με την άσπρη βάση και τα σκαλίσματα.Τιμή δεν γνωρίζω.Τις βάζει και στο ποζε, πόσο κάνει;
Ναι,θα μπουν και στο ποζέ αλλά αυτό με την άσπρη βάση και τα σκαλίσματα.Τιμή δεν γνωρίζω.Τις βάζει και στο ποζε, πόσο κάνει;
Λογικά χωρίς να ξέρω ακριβώς και βάση των τιμών των sp της benelli ,με τις νέες καννες τα υπολογίζω λίγο πάνω ή κάτω από 1/2 νεφρό (εξαρτάται το νεφρό)Τις βάζει και στο ποζε, πόσο κάνει;
Θα βάλουν και σε φθηνά μοντέλαγιαυτούς που διατίθενται να πληρώσουν τόσα φράγκα για καραμπίνα
Εγώ δεν ενδιαφέρομαι για βλητική "υπεροχή" ... εσείς ενδιαφέρεστε.Πολύ επιμένεις μήπως την αγόρασες εσύ
Σίγουρα σε μοντέλα 2000€ plus!!! Όπως το powerbore, το steelium plus και pro της beretta!!!Θα βάλουν και σε φθηνά μοντέλα
Μπορούν να την βάλουν και στο κωλο τους εύκολα μαζί με τα χιλιάρικα που ζητάνε.Η κανη φτιάχτηκε για να δουλέψει ατσάλι περισσότερο παρά για μολύβι και επειδή θα ανέβεις γρ οποίος κυνηγά με ατσάλι αυτή θα βρεθεί σε πλεονεκτική θέση αυτό διαπιστώνω εγώ..Θα κάνει θραύση στην Αμερική όπου εκεί είναι η σοβαρή αγορά δεν νομίζω ότι αφορά τους Ευρωπαίους ακόμη εφόσον κυνηγούν κατά μειοψηφεια υδρόβιο.Θα βάλουν και σε φθηνά μοντέλα
Ένα Στέφανο Χίο τι τον έχειςΜπορούν να την βάλουν και στο κωλο τους εύκολα μαζί με τα χιλιάρικα που ζητάνε.
Το ποιο πιθανό είναι να βαλουν οι άλλες εταιρίες τα δικά τους στον πάτο τους, όπως γίνεται ήδη με πολλές αερίωνΜπορούν να την βάλουν και στο κωλο τους
Για αρχή μιά χαρά θα προλαβαίνουν γιατί θα είναι πανάκριβεςΤο ποιο πιθανό είναι να βαλουν οι άλλες εταιρίες τα δικά τους στον πάτο τους, όπως γίνεται ήδη με πολλές αερίων
Μια χαρά θα πουλήσει η μπενελι, σε βαθμό που δεν θα προλαβαίνουν
Ποιές αερίων δεν πουλάνε;Το ποιο πιθανό είναι να βαλουν οι άλλες εταιρίες τα δικά τους στον πάτο τους, όπως γίνεται ήδη με πολλές αερίων
Μια χαρά θα πουλήσει η μπενελι, σε βαθμό που δεν θα προλαβαίνουν
Respect!!!Μπορούν να την βάλουν και στο κωλο τους εύκολα μαζί με τα χιλιάρικα που ζητάνε.Η κανη φτιάχτηκε για να δουλέψει ατσάλι περισσότερο παρά για μολύβι και επειδή θα ανέβεις γρ οποίος κυνηγά με ατσάλι αυτή θα βρεθεί σε πλεονεκτική θέση αυτό διαπιστώνω εγώ..Θα κάνει θραύση στην Αμερική όπου εκεί είναι η σοβαρή αγορά δεν νομίζω ότι αφορά τους Ευρωπαίους ακόμη εφόσον κυνηγούν κατά μειοψηφεια υδρόβιο.
Δεν μπορει να ριξει ατσαλινα η auto 5.Respect!!!
Φαντάσου σε κανά βάλτο στη north Dakota να κυνηγάνε δίπλα δίπλα δύο μουσάτοι, ο ένας με impact και ο άλλος με καμιά αρχαία auto 5 και ο δεύτερος να κερνάει τσάγια.
Για την εποχή της καλή ήταν.Δεν μπορει να ριξει ατσαλινα η auto 5.
Σε σχέση με τις benelli οι περισσότερες. Πιστεύω τον ρυθμο πωλήσεων της benelli καμια εταιρία δεν μπορεί να τον πιάσει. Και δεν το λέω οπαδικά ,είναι η δίκη μου εικόνα από αυτά που βλέπω και ακούωΠοιές αερίων δεν πουλάνε;
Στην Αμερική σίγουρα, στην Ευρώπη δεν ξέρω, στα αυτογεμή μπορεί συνολικά, σαν σύνολο πωλήσεων κυνηγετικών όπλων μπορεί η Beretta να ναι πιο πάνω. Όμως όλες οι αερίων είναι στην αγορά, επομένως πουλάνε ικανοποιητικά κι αυτες βλ. Beretta-Browning-winchester-Fabarm. Επίσης σημαντικό ατού της benelli είναι οτι έχει συνδέσει τόσο ισχυρά το όνομα της με την αδράνεια, που οποιαδήποτε άλλη προσπάθεια απο κάποια εταιρεία ακόμα και το ίδιο αξιόπιστο σύστημα να χει, θα κινηθεί σε ρηχά νερά. Οι περισσότεροι απο μας θέλουμε ένα οπλο να καθαρίζει εύκολα και η benelli σ αυτό είναι πρώτη.Σε σχέση με τις benelli οι περισσότερες. Πιστεύω τον ρυθμο πωλήσεων της benelli καμια εταιρία δεν μπορεί να τον πιάσει. Και δεν το λέω οπαδικά ,είναι η δίκη μου εικόνα από αυτά που βλέπω και ακούω
Εγώ έχω την εντύπωση ότι ισχύει το αντίθετοΣτην Αμερική σίγουρα, στην Ευρώπη δεν ξέρω