Πρέπει να βαράνε τώρα η σκορπιοσκαγιαστες!Πολύ ηρεμία βλέπω εδώ.
Πρέπει να βαράνε τώρα η σκορπιοσκαγιαστες!Πολύ ηρεμία βλέπω εδώ.
Στις φωτογραφίες?
Όχι μόνο κ στις τσίχλες κανονικά ολόκληρο κυνήγι...Στις φωτογραφίες?
Το έχεις πιάσει το νόημα!Όχι μόνο κ στις τσίχλες κανονικά ολόκληρο κυνήγι...
Κάθε τέτοιο μήνα ολλες η μπενελι Βαράνε καλά!!!!μετά αρχίζει η άλλη της δουλεια στα αμπέλια
Στο ύψος της θαλαμης είναι ίδιο το πάχος, στην συνέχεια η slug έχει αρκετά παχυτερα τοιχώματα.Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο.
Γνωρίζει κανείς αν η slug κάννη με τα σκοπευτικά της Nova έχει μεγαλύτερο πάχος από την κυνηγετική με την ρίγα.?
Τι έγινε βαρέθηκες την κάπνα στο καθάρισμα της maxus 2
Αν έχεις περάσει από Remington η browning μοιάζει παιδική χαρά φίλε μουΤι έγινε βαρέθηκες την κάπνα στο καθάρισμα της maxus 2
Αφού αυτό το σύστημα που έχει λέει ότι είναι αυτοκαθαριζόμενο η RemingtonΑν έχεις περάσει από Remington η browning μοιάζει παιδική χαρά φίλε μου
Όχι δεν πρέπει να έχει.Καλησπέρα παλικάρια έχει ένα φιλαράκι μια benelli Centro 04 αγορασμενη το 2003/4 κάπου εκεί μου είπε και θέλει να μάθει αν έχει κρυογενη κάννη
Το γραφεί πάνω όπως η crio η αν δεν το γραφεί πως μπορούμε να το διαπιστώσουμε
Στο site πλέον γράφει ότι έχει κρυογενη αλλά εκείνης της εποχής δεν γνωρίζω και δεν το είδα και το όπλο ποτέ από κοντά
Σίγουρα αν είναι κρυογενη το γράφει επάνω..Καλησπέρα παλικάρια έχει ένα φιλαράκι μια benelli Centro 04 αγορασμενη το 2003/4 κάπου εκεί μου είπε και θέλει να μάθει αν έχει κρυογενη κάννη
Στο site πλέον γράφει ότι έχει κρυογενη αλλά εκείνης της εποχής δεν γνωρίζω και δεν το είδα και το όπλο ποτέ από κοντά
Όχι δεν πρέπει να έχει.
Δεν ξέρω δεν το έχω δει καθόλου το όπλοΣίγουρα αν είναι κρυογενη το γράφει επάνω..
Η ρίγα της είναι carbon?
Και εγω αυτό του είπα ότι δεν πρέπει να έχει δύσκολο μου φαίνεταιΔεν ξέρω δεν το έχω δει καθόλου το όπλο
Θα του πω να μου στείλει καμία φωτό
Αν θυμάμαι καλά, οι πρώτες κρυογενη κάννες ήταν όταν άλλαξε το σπείρωμα από mobile σε crio και στην συνέχεια σε crio plus...Καλησπέρα παλικάρια έχει ένα φιλαράκι μια benelli Centro 04 αγορασμενη το 2003/4 κάπου εκεί μου είπε και θέλει να μάθει αν έχει κρυογενη κάννη
Αν δεν γράφει crio δεν είναι crio.Και εγω αυτό του είπα ότι δεν πρέπει να έχει δύσκολο μου φαίνεται
Η κρυογεννη κανη το γράφει επάνω νομίζω πως 2005 /20006 εμφανίστηκε η πρώτη μπενελι κρύο .Καλησπέρα παλικάρια έχει ένα φιλαράκι μια benelli Centro 04 αγορασμενη το 2003/4 κάπου εκεί μου είπε και θέλει να μάθει αν έχει κρυογενη κάννη