Ναι το 28 αρι κάνει πιο μαζεμένη μέχρι κάποια μέτρα
Γιατί; Δεν το καταλαβαίνω. Έχει λιγότερα σκάγια ανά γραμμάριο γόμωσης σε σχέση με το 32αρι.... ρίχνεται στην ίδια απόσταση, από το ίδιο όπλο και τσοκ και κάνει πιο κλειστή κατανομή;Ναι το 28 αρι κάνει πιο μαζεμένη
Θα το δοκιμάσω και θα δούμε. Έχεις κάνει τέτοιες δοκιμές; Έχεις φωτογραφίες; Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται ένα φυσιγγι με λιγότερα σκάγια στην ίδια απόσταση από το ίδιο όπλο και τσοκ να δίνει πιο κλειστή τουφεκιά...... από ένα άλλο που έχει τουλάχιστον 100 σκάγια παραπάνωΚαι όμως έτσι είναι ρίξε και θα δεις λιγότερα σκακια ποιο μάζεμενη ντουφέκια διότι επηρεάζετε συνολικά λιγότερο από όλες τις παραμέτρους
Μα κάποια από τα 100 παραπάνω σκάγια δεν θα οδηγηθούν προς την εξωτερική περίμετρο της τουφεκιάς;Θα το δοκιμάσω και θα δούμε. Έχεις κάνει τέτοιες δοκιμές; Έχεις φωτογραφίες; Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται ένα φυσιγγι με λιγότερα σκάγια στην ίδια απόσταση από το ίδιο όπλο και τσοκ να δίνει πιο κλειστή τουφεκιά...... από ένα άλλο που έχει τουλάχιστον 100 σκάγια παραπάνω
Καλορίζικο!View attachment 91566
Παρασκευή αγοράστηκε, Σάββατο μάτωσε...
Στα 8-10-15 μέτρα; Με φυσίγγια με συγκεντρωτηρα; Γιατί αυτό λέει ο Γιάννης παραπάνω.......Μα κάποια από τα 100 παραπάνω σκάγια δεν θα οδηγηθούν προς την εξωτερική περίμετρο της τουφεκιάς;
Με υγεια φιλεView attachment 91566
Βάλε κανένα κόμμα γιατί δεν καταλαβαίνω τι εννοείς,είναι σαν τους χρησμούς της Πυθείας.Έχω ρίξει φωτό δεν έχω πολύ ανοιχτές ντουφέκιες πολύ κοντά
Άμα η τουφεκιά είναι όρτσα ή τα πουλιά τουφεκιουνται πάνω από τα 20μ , φυσικά τα πουλιά είναι ζωντανά.Τα περισσότερα πουλιά πέφτουν ζωντανά.
Φωτό;Το ειχα παρει εγω για την Μ2 δουλεψε παρα πολυ καλα και σε συγκριτικα και στο κυνηγι σε σχεση με τα τυπου ραβδωτα και εφοσον πωλησα την Μ2 το κρατησα για την SS.Αναφερομαι παντα στις προσωπικες δοκιμες-εμπειρια χωρις να θεωρηθει οτι κανω διαφημιση. .
Τα 28αρια όπως είχε πει ο Κυπρίδημος είναι η τετράγωνη γόμωση για το 12cal με αποτέλεσμα να έχουν λιγότερες παραμορφώσεις στα σκάγια και άρα πιο μεγάλη συγκέντρωση από ότι πχ ένα φυσίγγι 32γρ.Γιατί; Δεν το καταλαβαίνω. Έχει λιγότερα σκάγια ανά γραμμάριο γόμωσης σε σχέση με το 32αρι.... ρίχνεται στην ίδια απόσταση, από το ίδιο όπλο και τσοκ και κάνει πιο κλειστή κατανομή;
Έχεις κάνεις από την ομάδα την vinci να μας πει 2 λόγια;
Ωραία δείχνει να αποδίδει το briley.Σε λίγο θα γράφω άγνωστο κείμενο.Βάλε κανένα κόμμα γιατί δεν καταλαβαίνω τι εννοείς,είναι σαν τους χρησμούς της Πυθείας.
Άμα η τουφεκιά είναι όρτσα ή τα πουλιά τουφεκιουνται πάνω από τα 20μ , φυσικά τα πουλιά είναι ζωντανά.
Φωτό;
Ας ξαναβάλω και τις δικές μου τουφεκιές να δούμε στα 15μ ...σε σύγκριση δύο τσοκ της Briley ο cyl και το diffusion:View attachment 91596View attachment 91597
Έχω ρίξει, φωτό, δεν έχω πολύ ανοιχτές ντουφεκιες πολύ κοντά.Έχω ρίξει φωτό δεν έχω πολύ ανοιχτές ντουφέκιες πολύ κοντά
Συνήθως γράφω κάνοντας άλλες δύο δουλειές μαζί και πολλές φορές δε γράφω , ομιλώ και γράφει το τηλέφωνο.
Δες και αυτο:Έχω ρίξει, φωτό, δεν έχω πολύ ανοιχτές ντουφεκιες πολύ κοντά.
Έχω ρίξει, φωτό δεν , έχω πολύ ανοιχτές τουφεκιές πολύ κοντά.
Έχω ρίξει φωτό, δεν έχω πολύ ανοιχτές τουφεκιές πολύ κοντά.
Δες τα προσεχτικά για να διαπιστώσεις πως ένα κόμμα η μια τελεια αλλάζουν όλο το νόημα!
Δεν μιλάμε για τον Παπαγιάννη αλλά για τον Γιάννη κυνηγο!Η θεολογικη ομως ερμηνεια ειναι μια και μοναδικη.
Τη μεταφορικη ερμηνεια που προσπαθεισα να δωσω προφανως δεν το καταλαβες.Παμε παρακατω.Δεν μιλάμε για τον Παπαγιάννη αλλά για τον Γιάννη κυνηγο!
Καλοριχτο......Να το χαρεις!!!View attachment 91566
Μιας και πιάσαμε τις διπλές ερμηνείες, σκέψου να εξαρτάται η ζωή σου από ένα κόμμα.Δες και αυτο:
Πιστευε , και μη ερευνα .
Πιστευε και μη , ερευνα.
Δηλαδη κατα ποσο πιστευει καποιος το
εκλαμβανει οπως τον βολευει.
Η θεολογικη ομως ερμηνεια ειναι μια και μοναδικη.