Οχι δεν είναι ειναι μεγαλύτεραΚαλορίζικη στον φίλο σου! Πολύ ωραίο όπλο! Τα τσοκ δεν είναι crio plus, στις καινούργιες κάννες;
Οχι δεν είναι ειναι μεγαλύτεραΚαλορίζικη στον φίλο σου! Πολύ ωραίο όπλο! Τα τσοκ δεν είναι crio plus, στις καινούργιες κάννες;
Το μόνο που με χαλάει ,είναι η πάπια που πρέπει να κουμπώσει στην πάπια και μετά όλο μαζί να προσαρμόσει στη βάση
Έτσι είναι και στη Μ2 την παλιά πάνω από 15 χρόνια.Το μόνο που με χαλάει ,είναι η πάπια που πρέπει να κουμπώσει στην πάπια και μετά όλο μαζί να προσαρμόσει στη βάση
Και τώρα για τις νέες benelli ΑΙ θα βγει νέα βελτίωση, γέμισμα κάννης για αυλο 18,9 και σαγρέ κώνος για αγρίεμα σκαγιών ,να πέφτουν σαν λιοντάρια δηλαδή στον στόχο
Μετρημένη με κορδέλα.30 μέτρα απόσταση.
Αν αληθεύει η δοκιμή είναι 12 φύλα(24 σελίδες )στα 30 μέτρα με 36 γρ νουμ 6 ,λαμβάνοντας υπόψη ότι στα λίγα γρ έχει μεγαλύτερη διασπορά σημαίνει ότι στα λιγότερα γρ θα έχει μικρότερη διαφορά διάτρησης κάτι που ενδιαφέρει τους περισσότερους κυνηγούς που ρίχνουν 28/30/32, και η διαφορά 12 φύλλων στα 30 θα λιγοστέψει στα 50 μέτρα .Φορτώνοντας όμως φαίνονται οι μεγαλύτερες διαφορές .Το διαταυτα για μένα σίγουρα θα έχει μια βελτίωση γενικά αλλά όπως είχα πει με απλές σκέψεις όταν πρωτοβγήκε στη πλειοψηφία των κυνηγών δε θα δείξει τρομερή διάφορα θα δείξει στα πολλά γρ όμως ,για όσους θέλουν όπλο για πολλά γρ θα αποτελέσει μονόδρομο για τη πλειοψηφία των κυνηγών μάλλον θα πρέπει να κάτσουν στα αυγά τους ,άποψη μου εάν αληθεύουν τα γραφόμενα του συναδέλφου όπως τα αντιλαμβάνομαι εγώ .
Έχει φυτευτεί ο σπόρος της αγοράς στο μυαλό μου φαίνεται .....Καλά όλοι μια δοκιμή στο περίπου κάνουνε δεν είμαστε και ο Ναυπλιώτης! Αλλά από αυτά που ακούω η κάνη μόνο θετικά έχει προς το παρών.
Γιάννη το 3* τσοκ που δοκίμασε γράφει ότι σαν σύσφιξη είναι αρκετά ανοιχτό όσο το 5* στην crio! Αλλά γενικά οι περισσότεροι που έγραφαν για διάτρηση στης Benelli έγραφαν γιατί έβλεπαν κάτι στα χοντρά θηράματα εκεί όπου θα βάλεις 34-36-38-40+ γραμμάρια και που γενικά η πλειοψηφία κυνηγάει με 36 οπότε θετικό είναι που αποδίδει καλύτερα η κάνη εξάλλου στης τσίχλες κάνεις δεν είχε πρόβλημαΑν αληθεύει η δοκιμή είναι 12 φύλα(24 σελίδες )στα 30 μέτρα με 36 γρ νουμ 6 ,λαμβάνοντας υπόψη ότι στα λίγα γρ έχει μεγαλύτερη διασπορά σημαίνει ότι στα λιγότερα γρ θα έχει μικρότερη διαφορά διάτρησης κάτι που ενδιαφέρει τους περισσότερους κυνηγούς που ρίχνουν 28/30/32, και η διαφορά 12 φύλλων στα 30 θα λιγοστέψει στα 50 μέτρα .Φορτώνοντας όμως φαίνονται οι μεγαλύτερες διαφορές .Το διαταυτα για μένα σίγουρα θα έχει μια βελτίωση γενικά αλλά όπως είχα πει με απλές σκέψεις όταν πρωτοβγήκε στη πλειοψηφία των κυνηγών δε θα δείξει τρομερή διάφορα θα δείξει στα πολλά γρ όμως ,για όσους θέλουν όπλο για πολλά γρ θα αποτελέσει μονόδρομο για τη πλειοψηφία των κυνηγών μάλλον θα πρέπει να κάτσουν στα αυγά τους ,άποψη μου εάν αληθεύουν τα γραφόμενα του συναδέλφου όπως τα αντιλαμβάνομαι εγώ .
Άρα η ουσία είναι ότι θα δεις διαφορά κυνηγώντας από φασα και πάνω ,γι'αυτό έγραψα ότι θα αφορά η αγορά τη μειοψηφία .Αλλά και αυτό ότι το 3* ρίχνει σαν 5* δεν είναι και θετικό γιατί στα 40+ μέτρα θα βάζεις 1* και θά είναι σαν light mod,με ότι αυτό συνεπάγεται.Βέβαια με τέτοιο αυλό δεν είναι παράλογο το αποτέλεσμα ίσα ίσα.Γιάννη το 3* τσοκ που δοκίμασε γράφει ότι σαν σύσφιξη είναι αρκετά ανοιχτό όσο το 5* στην crio! Αλλά γενικά οι περισσότεροι που έγραφαν για διάτρηση στης Benelli έγραφαν γιατί έβλεπαν κάτι στα χοντρά θηράματα εκεί όπου θα βάλεις 34-36-38-40+ γραμμάρια και που γενικά η πλειοψηφία κυνηγάει με 36 οπότε θετικό είναι που αποδίδει καλύτερα η κάνη εξάλλου στης τσίχλες κάνεις δεν είχε πρόβλημα![]()
Καλά πλάκα μας κάνει ;; τι δοκιμή είναι αυτή ;; 26 και 30 μέτρα. Νερομπιστολο είναι ;; Αν, λέω αν έχει διαφορά, δοκιμή στα 40 και 50 μέτρα, και όχι μια δοκιμή, δοκιμές μέχρι να το τερματίσεις, για να δούμε πόσα απιδια βάζει ο σάκος. Έχει δρόμο μπροστά της για να αποδείξει ότι κάνει αυτά που λένε, εμένα προσωπικά δεν με πείθει. Στα υδρόβια γιατί εκεί με καίει, τα 26 και 30 μέτρα νομίζεις ότι θα σε φάνε.