Πιστεύετε ότι η Benelli έβγαλε στην αγορά μια κανη την οποία δεν έχει ξεσκονισει με δοκιμές στο εργοστάσιο;
Όχι βέβαια.Απλα δεν είναι για ρο ευρύ κοινό.Οσοι φορτώνουν γραμμάρια και χρησιμοποιούν ατσάλια ναι εκεί θα έχει εμφανή διάφορα....Πιστεύετε ότι η Benelli έβγαλε στην αγορά μια κανη την οποία δεν έχει ξεσκονισει με δοκιμές στο εργοστάσιο;
ΣυμφωνωΌχι βέβαια.Απλα δεν είναι για ρο ευρύ κοινό.Οσοι φορτώνουν γραμμάρια και χρησιμοποιούν ατσάλια ναι εκεί θα έχει εμφανή διάφορα....
Εγώ μια απορία που έχω είναι κατά πόσο τα βύσματα έχουν καλή έμφραξη με τον 19.7 (δεν ξέρω γι αυτο ρωταω)
Όπως ξεσκονιζε μια ζωή και τις υπόλοιπες που μέχρι τη. Κριό απλά δεν είχαν κανένα ενδιαφέρονΠιστεύετε ότι η Benelli έβγαλε στην αγορά μια κανη την οποία δεν έχει ξεσκονισει με δοκιμές στο εργοστάσιο;
Η μπενελλι λέει, και καλά κάνει. Εμένα δεν μου λέει κάτι, είναι καλύτερη από της κανονικές ;; . Άς το αποδείξει, εδώ ήμαστε.Πιστεύετε ότι η Benelli έβγαλε στην αγορά μια κανη την οποία δεν έχει ξεσκονισει με δοκιμές στο εργοστάσιο;
30 μέτρα έκανε τεστ με κορδέλα μετρημένα εφόσον έριχνε με 3* τσοκ είναι καλή απόσταση αυτό πιστεύω. Εκείνο που μας ενδιαφέρει είναι η κατανομή που έχει ομοιόμορφη αλλά και η διάτρηση δεν είναι αμελητέα που έχει παραπάνω ο καιρός θα δείξει… το θέμα είναι αλλού πως να εξηγήσω στην γυναίκα μου ότι η κάνες της Benelli δεν σκοτώνουν και πρέπει να δώσω κανένα 1000€ για να πάρω καινούρια που θα σκοτώνειΚαλά πλάκα μας κάνει ;; τι δοκιμή είναι αυτή ;; 26 και 30 μέτρα. Νερομπιστολο είναι ;; Αν, λέω αν έχει διαφορά, δοκιμή στα 40 και 50 μέτρα, και όχι μια δοκιμή, δοκιμές μέχρι να το τερματίσεις, για να δούμε πόσα απιδια βάζει ο σάκος. Έχει δρόμο μπροστά της για να αποδείξει ότι κάνει αυτά που λένε, εμένα προσωπικά δεν με πείθει. Στα υδρόβια γιατί εκεί με καίει, τα 26 και 30 μέτρα νομίζεις ότι θα σε φάνε.![]()
Πρέπει να τής το πεις οπωσδήποτε;30 μέτρα έκανε τεστ με κορδέλα μετρημένα εφόσον έριχνε με 3* τσοκ είναι καλή απόσταση αυτό πιστεύω. Εκείνο που μας ενδιαφέρει είναι η κατανομή που έχει ομοιόμορφη αλλά και η διάτρηση δεν είναι αμελητέα που έχει παραπάνω ο καιρός θα δείξει… το θέμα είναι αλλού πως να εξηγήσω στην γυναίκα μου ότι η κάνες της Benelli δεν σκοτώνουν και πρέπει να δώσω κανένα 1000€ για να πάρω καινούρια που θα σκοτώνεικαμιά ιδέα
![]()
Καλά δεν θα της πω πόσο θα έχειΠρέπει να τής το πεις οπωσδήποτε;
Μακάρι να έβγαζα και εγώ ένα αδιαφορο προιον με εκατομμύρια πωλήσεις....Όπως ξεσκονιζε μια ζωή και τις υπόλοιπες που μέχρι τη. Κριό απλά δεν είχαν κανένα ενδιαφέρον
Μπορείς να πεις ότι η benelli αναγνώρισε στο πρόσωπο σου έναν πολύ καλό πελάτη και σου κάνει δώρο μια κάννη για ανταμοιβή ,να μην την πάρεις;Καλά δεν θα της πω πόσο θα έχεικανένα 300€
![]()
Κανε ένα δώρο καλό και θα δεις ότι ούτε που θα προσέξει την κανη όταν έρθει σπιτι30 μέτρα έκανε τεστ με κορδέλα μετρημένα εφόσον έριχνε με 3* τσοκ είναι καλή απόσταση αυτό πιστεύω. Εκείνο που μας ενδιαφέρει είναι η κατανομή που έχει ομοιόμορφη αλλά και η διάτρηση δεν είναι αμελητέα που έχει παραπάνω ο καιρός θα δείξει… το θέμα είναι αλλού πως να εξηγήσω στην γυναίκα μου ότι η κάνες της Benelli δεν σκοτώνουν και πρέπει να δώσω κανένα 1000€ για να πάρω καινούρια που θα σκοτώνεικαμιά ιδέα
![]()
Αυτό δείχνει μια επιτυχία για την εταιρία και μια τεράστια αποτυχία για την απόψη των χρηστών και το πώς αντιλαμβάνονται το μεγάλο κεφάλαιο που ονομάζεται βλητική.Που συνεχώς εξελίσεται.Μακάρι να έβγαζα και εγώ ένα αδιαφορο προιον με εκατομμύρια πωλήσεις....
Εμένα ένας φίλος μου επερνε τα όπλα όλα μαύρα με συνθετικά κοντακια και οι γυναίκα του νόμιζε ότι είναι το ίδιο όπλο και αυτός είχε 3-4 διαφορετικά...30 μέτρα έκανε τεστ με κορδέλα μετρημένα εφόσον έριχνε με 3* τσοκ είναι καλή απόσταση αυτό πιστεύω. Εκείνο που μας ενδιαφέρει είναι η κατανομή που έχει ομοιόμορφη αλλά και η διάτρηση δεν είναι αμελητέα που έχει παραπάνω ο καιρός θα δείξει… το θέμα είναι αλλού πως να εξηγήσω στην γυναίκα μου ότι η κάνες της Benelli δεν σκοτώνουν και πρέπει να δώσω κανένα 1000€ για να πάρω καινούρια που θα σκοτώνεικαμιά ιδέα
![]()
Θα σου πει μετά : Αγάπη μου ένας φίλος σου ήρθε και μού εδωσε 600€ και του την έδωσα, τώρα μπορείς να πάρεις 2 να έχεις...Καλά δεν θα της πω πόσο θα έχεικανένα 300€
![]()
Παναγιώτη αναφέρω δύο ρητά:30 μέτρα έκανε τεστ με κορδέλα μετρημένα εφόσον έριχνε με 3* τσοκ είναι καλή απόσταση αυτό πιστεύω. Εκείνο που μας ενδιαφέρει είναι η κατανομή που έχει ομοιόμορφη αλλά και η διάτρηση δεν είναι αμελητέα που έχει παραπάνω ο καιρός θα δείξει… το θέμα είναι αλλού πως να εξηγήσω στην γυναίκα μου ότι η κάνες της Benelli δεν σκοτώνουν και πρέπει να δώσω κανένα 1000€ για να πάρω καινούρια που θα σκοτώνεικαμιά ιδέα
![]()
Συγκριτικό έκανε ο άνθρωπος μεταξύ δύο κανών βρε Τριάντη.Καλά πλάκα μας κάνει ;; τι δοκιμή είναι αυτή ;; 26 και 30 μέτρα. Νερομπιστολο είναι ;; Αν, λέω αν έχει διαφορά, δοκιμή στα 40 και 50 μέτρα, και όχι μια δοκιμή, δοκιμές μέχρι να το τερματίσεις, για να δούμε πόσα απιδια βάζει ο σάκος. Έχει δρόμο μπροστά της για να αποδείξει ότι κάνει αυτά που λένε, εμένα προσωπικά δεν με πείθει. Στα υδρόβια γιατί εκεί με καίει, τα 26 και 30 μέτρα νομίζεις ότι θα σε φάνε.![]()
Βασίλη βγες από το σώμα του Ηλία.Μην Ψ,αρονεται ρε παιδιά μικρός αυλός / μεγαλος αυλός / και διαφωρα άλλα τέτοια το 90% τον Βόλον είναι μεχρει 45 μέτρα εκεί ολλα σκωτονουν...βρητε ένα όπλο που να σας δίνει σευχαριστήσει και επιλογές στα φυσηγγια ....μάρκα δεν έχει σημασία
Από 18,6 ξεκινάει και καταλήγει σε 19,7 ούτε πρόβλημα έμφραξης υπάρχει ούτε δύναμηςΌχι βέβαια.Απλα δεν είναι για ρο ευρύ κοινό.Οσοι φορτώνουν γραμμάρια και χρησιμοποιούν ατσάλια ναι εκεί θα έχει εμφανή διάφορα....
Εγώ μια απορία που έχω είναι κατά πόσο τα βύσματα έχουν καλή έμφραξη με τον 19.7 (δεν ξέρω γι αυτο ρωταω)
Με εξέπληξες πολύ ευχάριστα.οτι πιο σωστό θα μπορούσες να γραψειςΜην Ψ,αρονεται ρε παιδιά μικρός αυλός / μεγαλος αυλός / και διαφωρα άλλα τέτοια το 90% τον Βόλον είναι μεχρει 45 μέτρα εκεί ολλα σκωτονουν...βρητε ένα όπλο που να σας δίνει σευχαριστήσει και επιλογές στα φυσηγγια ....μάρκα δεν έχει σημασία