Κυνήγι η στα ματ θα πας5.40 εγερτήριο... Καφεδαρα...μετα πατρικό να παρω οπλα, κρανη, ροπαλα ασπιδες και βουρ για το καρτέρι με μια φραπεδαρα νααα...
Κυνήγι η στα ματ θα πας5.40 εγερτήριο... Καφεδαρα...μετα πατρικό να παρω οπλα, κρανη, ροπαλα ασπιδες και βουρ για το καρτέρι με μια φραπεδαρα νααα...
Εμπειρία για τον μικρό δίπλα στο φαδερ κ τον τρελιαρη μπάρμπαΕγώ θα κοιμηθώ σαν πουλάκι πάντως.
5:00 αναχώριση, ... αν ξυπνήσω.
Ταξίδι 1 ώρας.
Βλέπω να το μετανοιώνω από τώρα.
Ματ...Κυνήγι η στα ματ θα πας
Να σε ρωτησω η θηκη αυτή διπλώνει ή είναι σκληρή εξωτερικα;Το κορίτσι με τον εραστή της, βγαίνουν αύριο πρώτο ραντεβού εις τας εξοχάς! View attachment 53726
Σε έχει βολεψει το αυτί του κλείστρου;;;Κατσε.να βγαλω και εγω την γρια μου montefeltro left 2009 μαμα View attachment 53777
Γριά αλλά βλέπω ceracote βαφή στην βίδα, άλλο μοχλό όπλισης και after market τσοκ.....τα εμφανή..... ποιος ξέρει πιο βαθιά....Κατσε.να βγαλω και εγω την γρια μου montefeltro left 2009 μαμα View attachment 53777
Και μην πινετε μιλκο....Το κωλοχαρτο μη ξεχασετε. Η φυση εμπνεει.
Και μη τρωτε βελανιδια. Φωναζει η Κα Μπομπολακη.
Εγώ το πίνω τώρα για να ενεργήσει πριν φυγωΚαι μην πινετε μιλκο....
Σε πειράζω Βαγγέλη..... συμφωνώ απόλυτα μαζί σουΕτυχε και ειχα φερει 4 5 σε διαφορα χρωματα και.εβαλα.ενα πανω ,το χειμωνα με γαντια.κλπ.βολευει.οχι οτι δεν θα κανεις δουλεια με το μαμα ,σε δουλεια.να.βρισκομαστε
Και μετά σου λέει σχοινόχωμα σκέτη κοπριά...Και μην πινετε μιλκο....
Καλο το βιτορια αλλα αυτο με το κουμπι που πρεπει να πατας μπρος πισω για να βαλεις φυσιγγι στην αποθηκη με τρελενει ειχα μια φρανκι ελιτ ετσι τρεια χερια ηθελεκαι μαζι με την αδελφη της
Παλι σπασμενη βαση ρε γαμωτοΠοια 304 ρε φίλε.
Ποιά εναλλασσόμενα τσοκ ;
Δεν βγάζουν αποδόσεις αυτά ...
Θα σου δώσω εγώ οπλάρα.
Φιλική τιμή 1000 ευρώ.
76 full σταθερό.
Σκοτώνει μετά τα 100μ.
@vagosbenelli είδες βαφή λαδομπογιά φίλε ;
Ψάθες δεν υπάρχουν. Έχουν καλυφθεί από βερνίκι.
Τύφλα να χει η κεραμική και το λινέλαιο.
Τι φωτό θα μου βάλεις να με εκπλήξεις τώρα ;;;
Έχω πάθει ανοσία
View attachment 53721
Εχει βροντιξει και στα βουνα της δραμας το εργαλειοΚατσε.να βγαλω και εγω την γρια μου montefeltro left 2009 μαμα View attachment 53777
Χωρίς τυρόπιτα.Και μην πινετε μιλκο....
Δεν ξερω, δεν πινω, ρωτα αυτον που το εχει αδυναμια!Χωρίς τυρόπιτα.