Να τα κλείνεις!
Να τα κλείνεις!
Δεν ξέρω πως γίνεται το porting στα τσοκ αλλά είμαι σίγουρος ότι στις κάνες, οι κατασκευαστές όπλων, δεν το κάνουν μηχανουργικά αλλά με τη μέθοδο της ηλεκτροδιάβρωσης (EDM).Εννοείται αυτό
Μου έβαλες δουλειά για το σπίτι τώραΔεν ξέρω πως γίνεται το porting στα τσοκ αλλά είμαι σίγουρος ότι στις κάνες, οι κασκευαστές όπλων, δεν το κάνουν μηχανουργικά αλλά με τη μέθοδο της ηλεκτροδιάβρωσης (EDM).
Πιστεύω ότι θα δώσει όσο cast off χρειάζεσαι. Θα κατέβει όμως και η τουφεκιά.Τσωρτσιλ με τη μπενελα. Τσοκ φουλ αποσταση 14μ. Δυο βολες με φυσ Ρουμελιωτη σπορτινγκ 28γρ 8,5
Ερωτηση: Αν μακρυνω το κοντακι στα 36,5 (τωρα ειναι 36) θα δωσει αρκετο καστ?
Εχω φυγει 10 ποντους αριστερα, απο το βαθουλωμα του πινακα που ειχα εστιασει.
View attachment 54572
Ελπίζω Βασίλη. Το κατέβασμα δε με απασχολεί ιδιαίτερα γιατί υπάρχει φλάντζα.Πιστεύω ότι θα δώσει όσο cast off χρειάζεσαι. Θα κατέβει όμως και η τουφεκιά.
Τα μήκη δεν πάνε 35,5-36,5-37,5 μήπως έχεις το μικρό;Τσωρτσιλ με τη μπενελα. Τσοκ φουλ αποσταση 14μ. Δυο βολες με φυσ Ρουμελιωτη σπορτινγκ 28γρ 8,5
Ερωτηση: Αν μακρυνω το κοντακι στα 36,5 (τωρα ειναι 36) θα δωσει αρκετο καστ?
Εχω φυγει 10 ποντους αριστερα, απο το βαθουλωμα του πινακα που ειχα εστιασει.
View attachment 54572
Δε ξερω. Αυτη η συνθετικη μοντυ ειναι περιεργη. Θα δοκιμασω οταν ξαναπαω σκοπευτηριο με προεκταση πελματος με φυλλα φελλου και αν δωσει καστ βλεπουμε για μονιμη λυση. Πρωτα τα ανωδυνα και ανεξοδα. Πρωτα ομως θα δοκιμασω και με το 3αρι τσοκ για το φοβο των Ιουδαίων. Δε νομιζω αλλα λεμε τωρα. Παντως με διαφορετικα φυσιγγια πηρα τα ιδια αποτελεσματα, οποτε παραγοντας φυσιγγι εφυγε απο την εξισωση. Ειδωμεν, stay tuned for the next episode.Τα μήκη δεν πάνε 35,5-36,5-37,5 μήπως έχεις το μικρό;
Κώστα βάρα πρώτα μια σημαδευτά έτσι ...stay tuned for the next episode.
Ειδικά για σπονδυλική στήληταχνε φτιαξ Γιαννου να τφεκαν σαπαν τον ανηφορο..αϊ να βαρέεις λαγο μετα με δαυτο....
ωχχχ..παει και αυτο...το εβαλε για πουλημα...κρατα αμυνες κωσταΥΓ Το τεστ εγινε 2 φορες με τα ιδια αποτελεσματα.
θα τς ξυριζου ταφτια.......πιρσινγκΕιδικά για σπονδυλική στήλη
Άσε τον άνθρωπο ρε πειραχτήρι ...ωχχχ..παει και αυτο...το εβαλε για πουλημα...κρατα αμυνες κωστα
Εμένα σ' αυτό το Βασιλοτσώρτσιλ μου έφευγε ένα πακέτο τσιγάρα πάνω αχαχα.θα τς ξυριζου ταφτια.......πιρσινγκ
Έτσι είναι στραβό ή ανατομικό ... όπως το βλέπει ο καθένας.σοβαρα τωρα...φοραει αυτο το στραβο πελμα;...εμενα πισω ειναι καπως λοξο το πλαστικο που βγαινει-μπαινει...δεν το εχω εδω να το βγαλω μια φωτο
Βασίλη εγω που δεν εχω την μικρη μπιλια πώς μπορώ να το τσεκάρω; Η πειτε μοτ που ακριβως να φυτέψω μια μπίλια.Κώστα βάρα πρώτα μια σημαδευτά έτσι ...
View attachment 54584
Ρίξε και στα 14m δεν πειράζει ... απλά πες μου τις αποκλίσεις από το κέντρο πάνω και κάτω.
Δοκίμασε έτσι (σημαδευτά) τουλάχιστον 2 τσοκ.
Μετά πας στο Τσώρτσιλ. Το κάνεις "σωστά" ????
Την ρίγα πως την βλέπεις όταν επωμίζεις ?
Φλάντζες με μεγαλύτερο cast δεν φτιάχνουν ?
Τις φλάντζες τις έχεις πειράξει ? Τις έχεις βάλει σωστά ?