Αυτα στην φωτο δεν ειναι κοπτικα για κωνουςΚαι για πες Βάγγο...
Πως βρίσκονται στραβοκομμενοι κώνοι?
Αυτα στην φωτο δεν ειναι κοπτικα για κωνουςΚαι για πες Βάγγο...
Το ξέρω!Αυτα στην φωτο δεν ειναι κοπτικα για κωνους
Αναλογα την εταιρια πχ manson -clumer δεν εχουν οδηγους Τα ptg -triebel εχουνΤο ξέρω!
Τα κοπτικά για κώνους δεν έχουν οδηγό?
Ο περισσότερος κόσμος στις γρήγορες επωμισεις σηκώνει κεφάλι και η τουφεκιά φεύγει από μόνη της πάνω, και για έναν δεξιοεπωμιζων , και αριστερά.Από το εργοστάσιο με τη φλάτζα βγαίνουν 60-40 . Μπορείς να το χαμηλώσεις με τις φλάτζες βεβαια. Απ 'ότι είχα διαβάσει η benelli τα βγάζει επίτηδες να ψηλοντουφεκάνε (60-40) γιατί ο περισσότερος κόσμος στην γρήγορη επώμηση σημαδεύει λίγο χαμηλότερα απ'ότι νομίζει.
Με βore inspector , με ελεγκτηρα . Και οπτικα οταν ειχε γινει σεξ στον κωνο απο κοπτικα της σπυρου πατση .Εκει ειδικα ειχαμε κσι φαγωμενες θαλαμες .Αλλα απο γυαλισμα καθρεπτηςΚαι για πες Βάγγο...
Γι'αυτό πρέπει να φτιάχνεις κοντάκι που να ρίχνεις σωστά με τη προϋπόθεση ότι θα ρίξεις στο γρηγορότερο χρόνο ,μόνο έτσι έχεις σωστό κοντάκι στην ενστικτώδη γρήγορη βολή που έχεις επιτυχία με κανονικό φυσίγγι όχι με 10 διασποράς και 7* τσοκ ο νοων νοειτο.Εγω έτσι ταιριάζω το όπλο που κυνηγάω και λόγο ύψους τα κοντάκια φαίνονται σαν γκλιτσες.Ο περισσότερος κόσμος στις γρήγορες επωμισεις σηκώνει κεφάλι και η τουφεκιά φεύγει από μόνη της πάνω, και για έναν δεξιοεπωμιζων , και αριστερά.
Το στήσιμο που έχουν αβανταρει το καρτέρι πάπιας και τη Φέρμα πλην της Πέρδικας σε γενικές γραμμές.
Υπερδιάτρηση φίλε ... άστες να απομακρυνθούν καμιά 10αριά μέτρα ακόμα.Σκοτωμενες τσιχκες τις τουφεκας με μπενελλι κ παιζει να αναστηθουν να ουμε...
Εντάξει δεν είπαμε να χαλάμε τις τσίχλες στα 100 όπως η 391.Μην ακούτε διάφορα!!
Βαρατε κοντά να πέφτει και τίποτα!!
Γιάννη στις γρήγορες ενστικτώδεις βολές στις τσίχλες σε περπατητό με κοντάκι ραμμένο πάνω σου τι ποσοστά επιτυχίας έχεις ;Γι'αυτό πρέπει να φτιάχνεις κοντάκι που να ρίχνεις σωστά με τη προϋπόθεση ότι θα ρίξεις στο γρηγορότερο χρόνο ,μόνο έτσι έχεις σωστό κοντάκι στην ενστικτώδη γρήγορη βολή που έχεις επιτυχία με κανονικό φυσίγγι όχι με 10 διασποράς και 7* τσοκ ο νοων νοειτο.Εγω έτσι ταιριάζω το όπλο που κυνηγάω και λόγο ύψους τα κοντάκια φαίνονται σαν γκλιτσες.
Eσυ εισαι δικος μαςΕμένα θειο γιατί δε μου δωσες δώρο καπελακι;
Εμείς θα πάρουμε και μπλουζάκι τσίλικο απλά αργίσανε οι παραγγελίεςΕμένα θειο γιατί δε μου δωσες δώρο καπελακι;
Φανταζομαι απο καποιο σοβαρο οικο μοδας...Εμείς θα πάρουμε και μπλουζάκι τσίλικο απλά αργίσανε οι παραγγελίες
Διαφημιστικά είναι;;Φανταζομαι απο καποιο σοβαρο οικο μοδας...
Valentino, Versace, Prada, Armani, Dolce & Gabbana, Marni, Iceberg, Missoni, Trussardi, Moschino, Dirk Bikkembergs, Etro, Zegna
Ρωτα τον Νick.....Διαφημιστικά είναι;;
Σε κυνηγι περδικας πριν χρονια εριξα με την 390 σε ενα πουλι σε κοντινη αποσταση.ΑΝ ψηλοτουφεκαει η μπενελα λόγο υπερυψωμένης ριγας, ποια είναι η θεραπεία, αλλαγή φλατζες; Υπάρχουν μοντέλα με κανονική ρίγα; Λίγο που κυνήγησα τη δική μου δεν κατάλαβα διαφορά αλλά δεν έριξα πολλά φυσίγγια ούτε και μονόβολα σταθερός να δω τι γίνεται. Μια τσίχλα κοντινή μάλιστα με 3* τσοκ την εξαερωσε πέρυσι, πήγε όλη η τουφεκιά πάνω της.
Emporio Urbino...Φανταζομαι απο καποιο σοβαρο οικο μοδας...
Valentino, Versace, Prada, Armani, Dolce & Gabbana, Marni, Iceberg, Missoni, Trussardi, Moschino, Dirk Bikkembergs, Etro, Zegna
Δεν κανουν, θα crioneis...Emporio Urbino...
Μάγκας είσαι που του την έδωσες. Καταρχήν έδωσες χαρά σε έναν μεγαλύτερο σου και αυτό δείχνει μεγαλοψυχία. Ξέρεις τι κουβέντες θα πυροδότησε αυτό το πουλί στο καφενείο του χωριού του; Μια ζωή για την βλητική υπεροχή της 121 θα μίλαγε ο μπάρμπας. Και τις σημερινές μπενελες δεν τις φτιάχνουν όπως τις παλιές και πάει λέγοντας. Όπως κάνουμε εδώ αλλά χωρίς ίντερνετ, αξία ανεκτίμητη!Σε κυνηγι περδικας πριν χρονια εριξα με την 390 σε ενα πουλι σε κοντινη αποσταση.
Παω να το παρω κ βλεπω καποιον να ερχεται απο μακρυα κ να φωναζει ασε κατω την περδικα.
Ηταν ενας μπαρμπας με μια 121.
Το πουλι ειχε γινει κυριολεκτικα κιμας, λιγο ακομα κ δεν θα εβρισκα τιποτα κ ο μπαρμπας να επιμενει οτι την εκανε ετσι απο τα 50 - 70 μετρα
Του την εδωσα...
Benellara το μεγαλειο σου...!!!