gvp9000
Banned
Κόβει χρήμα με ουρά από αυτούς που τους φταίνε τα όπλα.Εκανε την τρίχα τριχιά αυτος....
Καλά κάνει.
Και εγώ το ίδιο θα έκανα ... αλλά δεν είμαι ο Roberts.
Κόβει χρήμα με ουρά από αυτούς που τους φταίνε τα όπλα.Εκανε την τρίχα τριχιά αυτος....
Το αριστερο εργαλειο ειναι ενα tap του μανσον για τσοκ thinwall Το αναλογο κοπτικο ειναι ελληνικο για να κοβει χρωμιο Το αλλο σετ ειναι thinwall s1 briley gemini Και αυτα εχουν κατασκευαστει ΕλλαδαΦατσικα δεν τον.ξερω .Εχω μιλησει μαζι με μαιλ Τα κοπτικα που βγαζει ειναι αψογα Απλα εδω τα αντιγραφουμε με κεφαλες καρβιδιου για να κοβουν χρωμιο .Τα.δικα μας ειναι απλα εξαιρετικα
Συγνωμη αλλα εσυ πιστευω δεν θα εκανες το ιδιο, δεν δειχνεις τετοιος ανθρωπος.Κόβει χρήμα με ουρά από αυτούς που τους φταίνε τα όπλα.
Καλά κάνει.
Και εγώ το ίδιο θα έκανα ... αλλά δεν είμαι ο Roberts.
Αυτά Βαγγέλη δουλευονται στο χέρι ή σε τόρνο;
Δεν στεναχωριέμαι Βάγγο!Θελεις να.σου πω την αληθεια βασει αυτα που βλεπω στην φωτο η να σου βαλω ενα λαικ?.Θα προτιμησω ενα λαικ δεν θελω στεναχωριες
Με το χερι.Αυτά Βαγγέλη δουλευονται στο χέρι ή σε τόρνο;
Και με τα δυο Γιαννη .τα περισσοτερα τα κανω με το χερι ομωςΑυτά Βαγγέλη δουλευονται στο χέρι ή σε τόρνο;
Με το χέρι δε φοβάσαι μη χάσεις τα κέντρα ;Και με τα δυο Γιαννη .τα περισσοτερα τα κανω με το χερι ομως
Σκοτωμενες τσιχκες τις τουφεκας με μπενελλι κ παιζει να αναστηθουν να ουμε...Γιατί είδες καμιά δοκιμή ;
Ή έχεις ακούσει κανέναν με πενέλι να λέει ότι δεν μπορεί να σκοτώσει στο κρύο ή με φθηνό φυσίγγι ;
Θεϊκές!!!Σκοτωμενες τσιχκες τις τουφεκας με μπενελλι κ παιζει να αναστηθουν να ουμε...
δεν υπαρχει περιπτωση μπροστα μπαινουν οδηγοι εαν εχεις πχ διαμετρο 18.40 ο οδηγος που μπαινει ειναι 18,38 Δεν μπορει να κοψει εκεντρα με τιποταΜε το χέρι δε φοβάσαι μη χάσεις τα κέντρα ;
Απο τη φωτο καταλαβαινει κανεις οτι ειμαστε στο σωστο thread....
Αυτη τη φωτο επρεπε να βαλουν στην πρωτη σελιδα. Καλημερα κ απο εμένα...Απο τη φωτο καταλαβαινει κανεις οτι ειμαστε στο σωστο thread....
Καλημερα...
που σας χανω που σας βρισκω μεσα εδω σας βλεπω Ελατε ποια benella πηρατε? ,δεν ειναι ντροπη θα σας δωσω και καπελακι δωροΑυτη τη φωτο επρεπε να βαλουν στην πρωτη σελιδα. Καλημερα κ απο εμένα...
Μα ειμαι στο κλαμπ απο το 1995.που σας χανω που σας βρισκω μεσα εδω σας βλεπω Ελατε ποια benella πηρατε? ,δεν ειναι ντροπη θα σας δωσω και καπελακι δωρο
Και για πες Βάγγο...δεν υπαρχει περιπτωση μπροστα μπαινουν οδηγοι εαν εχεις πχ διαμετρο 18.40 ο οδηγος που μπαινει ειναι 18,38 Δεν μπορει να κοψει εκεντρα με τιποτα
Από το 1990 είχα την ακατονομαστη..........Μα ειμαι στο κλαμπ απο το 1995.
Εμ στην τυχη νόμιζες οτι λεμε για τις σκορποσκαγιες κ τα λαστιχα ποτισματος;;;
Τα κικς κ αυτος ο nsi 2 pieces εχουν σωσει λιγο την κομπανια σας.
Αυτο το οπλο λες κ το εβγαλαν οι οικολογοι για να μας βασανιζουν....Από το 1990 είχα την ακατονομαστη..........
Όπως το είπες μόνο ο "antigelo" της maionci μετέπειτα nobel sport έσωσαν την κατάσταση
και είχαμε 3-4 αξιοπρεπή φυσίγγια..........
Εμένα θειο γιατί δε μου δωσες δώρο καπελακι;που σας χανω που σας βρισκω μεσα εδω σας βλεπω Ελατε ποια benella πηρατε? ,δεν ειναι ντροπη θα σας δωσω και καπελακι δωρο