Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πήρα (εν μέρει νομίζω) απάντηση μέσω viber απ' το φιλαράκι, μου λέει ότι τελικά με το κούμπωμα ΟΚ, αλλά μετά άρχισε τις εμπλοκές.... .xm..xm..xm.
Περιμένω μια διευκρινιστική ακόμα απάντηση...

Πήρα (εν μέρει νομίζω) απάντηση μέσω viber απ' το φιλαράκι, μου λέει ότι τελικά με το κούμπωμα ΟΚ, αλλά μετά άρχισε τις εμπλοκές.... .xm..xm..xm.
Περιμένω μια διευκρινιστική ακόμα απάντηση...
ποια 391 ειναι?εχουν τσεκαρει το λαμακι μεσα που κατεβαζει τα φυσιγγια? τι ειδους εμπλοκη?? ριχνει το πρωτο και το 2ο το παει διαγωνια εξω απ τη θαλαμη?? κανει εμπλοκη στο 3ο φυσιγγι?? αν το κανει με ολα τα φυσιγγια ειναι θεμα γλωσσας. μπαινει γλωσσα απο 303 και τερμα οι εμπλοκες. ας το δει οπλουργος

Δηλαδή ρε Βασίλη, τι θα πει το κούμπωμα οκ και μετά κάνει εμπλοκές;
Τουφεκάγανε με ένα όπλο που δεν είχε μπει η κάννη στην θέση της και τώρα αναρωτιουνται γιατί κάνει εμπλοκές;
Έκαναν ζημιά, Βασίλη.

Ρε σεις....
Μηπως ξεχασαν να βαλουν το συστημα της βαλβιδας,σε κανενα καθαρισμα?.fff.
Το ελλατηριο μπροστα εννοω...
Εδώ δεν ξέρανε να βάλουν την κάννη στην θέση της, θα ξέραν να λύσουν την βαλβίδα; :D

Λοιπόν μεταφέρω αυτούσιες τις απαντήσεις: "Ναι την έφτιαξε ο πατέρας μου πείραξε λίγο το ελατήριο και ήταν κομπλέ. Την επόμενη μέρα πήγα για κυνήγι και κάθε τουφεκια και εμπλοκή." αυτό όταν το ρώτησα αν κουνάει πλέον η κάννη και κάνει μόνο εμπλοκές πλέον. "Έριχνε την πρώτη και στις επόμενες εμπλοκες αλλά το τουφέκι είναι πάντα καθαρισμενο γυαλι" αυτό όταν ρώτησα τι είδους εμπλοκές και αν ήταν καθαρό το όπλο.
Κύριε Ευριπίδη η 1η 391 είναι.
Δηλαδή ρε Βασίλη, τι θα πει το κούμπωμα οκ και μετά κάνει εμπλοκές;
Τουφεκάγανε με ένα όπλο που δεν είχε μπει η κάννη στην θέση της και τώρα αναρωτιουνται γιατί κάνει εμπλοκές;
Έκαναν ζημιά, Βασίλη.
Αυτό πιστεύω κι εγώ...
Κάνα οπλουργό εν τέλει ξέρουμε;;;;;

Λοιπόν μεταφέρω αυτούσιες τις απαντήσεις: "Ναι την έφτιαξε ο πατέρας μου πείραξε λίγο το ελατήριο και ήταν κομπλέ. Την επόμενη μέρα πήγα για κυνήγι και κάθε τουφεκια και εμπλοκή." αυτό όταν το ρώτησα αν κουνάει πλέον η κάννη και κάνει μόνο εμπλοκές πλέον. "Έριχνε την πρώτη και στις επόμενες εμπλοκες αλλά το τουφέκι είναι πάντα καθαρισμενο γυαλι" αυτό όταν ρώτησα τι είδους εμπλοκές και αν ήταν καθαρό το όπλο.
Κύριε Ευριπίδη η 1η 391 είναι.
Αυτό πιστεύω κι εγώ...
Κάνα οπλουργό εν τέλει ξέρουμε;;;;;
για μπερετα παπαιωαννου αθηνα

Status
Not open for further replies.
Back