Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τασο για σενα.το βαζω εδω να μην χαλαμε το benelli team.
το τελευταιο κυνηγι που καναμε μαζι..
Beretta silver hawk (του αδελφου)
Beretta a304 με κοντακι Σκριβανετι(250 ευρω).
Την beretta θα την δουλεψω πολυ φετος! Αλλα θα παρω και το πλαγιο μερικες φορες!
P3r1aBh.jpg

.well done..well done.
Ε μα πρεπει..Ειναι αμαρτια να κάθεται τετοιο οπλο..:)
καλησπερα! ετσι οπως το λες! και σιγουρα εχει και δουλεμενες απο το εργοστασιο κανες καθως οι κωνοι του φαινονται πολυ μεγαλυτεροι απο ολα τα οπλα που εχουμε!

καλησπερα! ετσι οπως το λες! και σιγουρα εχει και δουλεμενες απο το εργοστασιο κανες καθως οι κωνοι του φαινονται πολυ μεγαλυτεροι απο ολα τα οπλα που εχουμε!
Γιαννη σε φασσα η αλλα μεγαλύτερα θηραματα το εχετε δοκιμασει?
Απο τουφεκιες πως το βλέπεις σε σχεση με τα αλλα σου οπλα?
Ρωταω γιατι πιστευω με βαση αυτα που λες αλλα κ απο το κοστος του οπλου οτι οι τεχνικοι της beretta θα εχουν κανει καλη δουλεια στο εσωτερικο των καννων σε σχεση με ενα "κοινό" δικαννο..
Λεω τωρα εγω..

Ναι στο λαγο εχει δοκιμαστει πολυ και τουφεκιες φαρμακι! Οταν το πρωτοπηρε πηγαμε πολλες φορες με το μπαρμα και ειχε σκοτωσει εκεινη τη χρονια 6-7 και ορισμενοι σε μεγαλες αποστασεις.ειχαμε μετρησει μια φορα 53 μετρα με κορδελα!
Εδω μερικοι:οι τρεις με το πλαγιο 471 silver hawk και οι αλλοι με το αλληλεπιθετο 686.βλεπεις ειναι δικανακιας ,καραμπινες δεν θελει να βλεπει..
eVrQrxb.jpg

Ακούστε ενα περιεργο.ο φίλος που κυνηγαμε μαζι θυμάστε που σας έλεγα οτι έχει μια 303 με κάνη στάνταρ 2 αστρα??τουλαχιστον αυτο νομίζαμε μέχρι σημερα τ απογευμα.ενω λοιπον η κάνη γράφει απανω απο τη μαμά beretta 2 αστρα τη μετρήσαμε και είναι full .asking.. Πως εξηγείται αυτο?τόσο λάθος απ το εργοστάσιο? Όχι οτι υπάρχει θέμα αλλα θελω ν ακούσω τις απόψεις σας.μετρήθηκε και η δικιά μου της 302 η οποια είναι full και βγήκε ιδια με του φίλου
.xm.

Ακούστε ενα περιεργο.ο φίλος που κυνηγαμε μαζι θυμάστε που σας έλεγα οτι έχει μια 303 με κάνη στάνταρ 2 αστρα??τουλαχιστον αυτο νομίζαμε μέχρι σημερα τ απογευμα.ενω λοιπον η κάνη γράφει απανω απο τη μαμά beretta 2 αστρα τη μετρήσαμε και είναι full .asking.. Πως εξηγείται αυτο?τόσο λάθος απ το εργοστάσιο? Όχι οτι υπάρχει θέμα αλλα θελω ν ακούσω τις απόψεις σας.μετρήθηκε και η δικιά μου της 302 η οποια είναι full και βγήκε ιδια με του φίλου
.xm.
Πως τη μετρησατε Ευρι?
Ποσα κυκλακια εχει χτυπημένα?
Τι αυλο εχει χτυπημένο και τι τελειωμα μετρησατε?

Πως τη μετρησατε Ευρι?
Ποσα κυκλακια εχει χτυπημένα?
Τι αυλο εχει χτυπημένο και τι τελειωμα μετρησατε?
Κυκλακια δε θυμαμαι.γράφει σίγουρα 2 αστρα ο αυλός είναι 18,4 και τελείωμα 17,30κατι κοντα στο 17,34 με 35.θα σου πω για τα κυκλακια αυριο.κανονικά θα έπρεπε να γίνει η δουλεια με τσοκομετρο αλλα το απίστευτο είναι οτι μονο ένας έχει στα χανια και πρεπει κάποια στιγμη να μετρηθεί εκει

Κυκλακια δε θυμαμαι.γράφει σίγουρα 2 αστρα ο αυλός είναι 18,4 και τελείωμα 17,30κατι κοντα στο 17,34 με 35.θα σου πω για τα κυκλακια αυριο.κανονικά θα έπρεπε να γίνει η δουλεια με τσοκομετρο αλλα το απίστευτο είναι οτι μονο ένας έχει στα χανια και πρεπει κάποια στιγμη να μετρηθεί εκει
Η Beretta "χτυπαει"το τσοκαρισμα με (ο),οχι με (*)..
Αυτο που μετρησατε,ειναι ....εντελως full!!;)

Ευριπίδη, σήμερα το ξαναμετρήσαμε με το Γιάννη και το Βίκτωρα στο σκοπευτήριο, με ένα ηλεκτρονικό παχύμετρο που έχουν εκεί στο οπλουργείο, και το βρήκαμε 17,55-17,60. Οπότε με αυλό 18,4 (που μπορεί να είναι από 18,35 - 18,45) το τσοκάρισμα βγαίνει περίπου 0,8 mm ... επομένως, μάλλον καλώς γράφει 2 άστρα !!! ;)

Eπισης να αναφερω πως χτες επωμισα το 692 Black Edition. Τι ερωτας αυτο το οπλο ρε γαμωτο...
Όπλαρα φίλε,σου εύχομαι και εγω να το αποκτήσεις γρήγορα!
Αλλά κατά την γνώμη μου πολύ υπερεκτιμημένο.. κάπου το έχει χάσει η beretta όταν το δίνει 4500-5000 ευρώ..

Όπλαρα φίλε,σου εύχομαι και εγω να το αποκτήσεις γρήγορα!
Αλλά κατά την γνώμη μου πολύ υπερεκτιμημένο.. κάπου το έχει χάσει η beretta όταν το δίνει 4500-5000 ευρώ..
Να πω κι εγω την αμαρτία μου.ξέρω την αγάπη του βικ γι αυτο τ όπλο το γκουερινη όμως το μαυρο μ άρεσε περισσότερο και δινει και περισσότερα και είναι και στη σωστη τιμη.αλλα επειδή ξέρω το συναίσθημα παλι εύχομαι ολόψυχα στον βικ να το αποκτησει

Να πω κι εγω την αμαρτία μου.ξέρω την αγάπη του βικ γι αυτο τ όπλο το γκουερινη όμως το μαυρο μ άρεσε περισσότερο και δινει και περισσότερα και είναι και στη σωστη τιμη.αλλα επειδή ξέρω το συναίσθημα παλι εύχομαι ολόψυχα στον βικ να το αποκτησει
Έτσι οπως το λες! Και κατά την γνώμη μου τα guerini έχουν πολύ σωστή τιμή γι αυτά που προσφέρουν..3300 το πήρε το παιδί το μαύρο(black ascent,υπεριψωμενη ρίγα ρυθμιζόμενο κοντάκι)..
αν είχε και το beretta 3500 ευρώ συζητούσαμε αλλιώς αλλά όταν το πάει 4500-5000 ξεφεύγει πολύ..

Status
Not open for further replies.
Back