Ναι και βέβαια θα έχει! 76cm ε? Νόμιζα ότι δεν το έβγαζε 76..Γιαννη περιμένω να δω και το 828 που πήρε ο τρίτος της παρεας σε 76π.πιστεύω θα έχει ενδιαφέρον να το περιεργαστουμε
Ναι και βέβαια θα έχει! 76cm ε? Νόμιζα ότι δεν το έβγαζε 76..Γιαννη περιμένω να δω και το 828 που πήρε ο τρίτος της παρεας σε 76π.πιστεύω θα έχει ενδιαφέρον να το περιεργαστουμε
Εχει.το παραγγειλε στο 24ωρο στον παναγιωτηΝαι και βέβαια θα έχει! 76cm ε? Νόμιζα ότι δεν το έβγαζε 76..
Δεν είχα ιδέα ότι βγαίνει σε 76Γιαννη περιμένω να δω και το 828 που πήρε ο τρίτος της παρεας σε 76π.πιστεύω θα έχει ενδιαφέρον να το περιεργαστουμε
απο το φετος αρχησε να το βγαζει απο τι ειδα στον καταλογο στο αμερικανικο σαητΔεν είχα ιδέα ότι βγαίνει σε 76
Έχει ένα blazer F16 76cm το 24 ώρες! Το έχω πιάσει πολλες φορες! Μου αρέσει πολύ προσωπικά! Και τιμή 3000 νομίζω! Δεν είναι το καθαρα αυστηρό σκοπευτικο όπλο αυτό μου βγάζει ότι και στο κυνήγι θα είναι κορυφή! Για να το πω πιο απλά θα το έπαιρνα για περπατητο τσίχλας άνετα! Είναι ζυγισμένο στον πειρο και είναι μανιτζεβελο..και από βάρος νορμαλ και για κυνήγι.. 3550 gr το 76cm..Aυτη τη στιγμη στο μυαλο μου, ως εναλλακτικη για το 692 το μαυρο, ειναι το Zoli Kronos Sporting και το Blaser F16. To τελευταιο το φοβαμαι λιγο, λογω της προιστοριας του F3 με τις διπλοτουφεκιες.
Η αλήθεια είναι οτι και το 692 είναι πολύ κυνηγετικό σε 76εκ ωραίο ζύγισμα και φαίνεται ελαφρύ πολύ στα χέριαΈχει ένα blazer F16 76cm το 24 ώρες! Το έχω πιάσει πολλες φορες! Μου αρέσει πολύ προσωπικά! Και τιμή 3000 νομίζω! Δεν είναι το καθαρα αυστηρό σκοπευτικο όπλο αυτό μου βγάζει ότι και στο κυνήγι θα είναι κορυφή! Για να το πω πιο απλά θα το έπαιρνα για περπατητο τσίχλας άνετα! Είναι ζυγισμένο στον πειρο και είναι μανιτζεβελο..και από βάρος νορμαλ και για κυνήγι.. 3550 gr το 76cm..
Θα το επελεγα το blazer στα 3000..η μάλλον θα ήταν μια από τις πρώτες επιλογές μου!
Συμφωνώ 100%!!! Δίνει περίπου την ίδια αίσθηση!Η αλήθεια είναι οτι και το 692 είναι πολύ κυνηγετικό σε 76εκ ωραίο ζύγισμα και φαίνεται ελαφρύ πολύ στα χέρια
Πολύ σωστά!δεν κάνουν όλα τα μόνο όλα για όλα τα όπλα...η κάθε κανη πάει και διαφορετικά μονοβολα!Παντα τα μονοβολα εχουν καποια αποκληση ως προς το στοχο και την αποσταση φυσικα.
Πρεπει να ψαξεις και να κανεις δοκιμες με ποια μαρκα
και τυπο μονοβολου παει καλυτερα η κανη σου.
Ετσι με τα μονοβολα λοιπον δεν μπορεις να βγαλεις το συμπερασμα οτι ψιλοτουφεκαει το οπλο.
θα πρεπει να κανεις σκοποβολη με ψιλα σκαγια, στα 30-35 μετρα σε πινακα 1,20χ1,20 κι εκει θα δεις
αν το οπλο σου ριχνει σωστα. (ΜΕΤΑ αν χρειαστει παιζεις με τις φλατζες του κοντακιου σου μπρος-πισω για να
το φερεις στο κεντρο του στοχου σου.)
Έκανα δοκιμές στο πίνακα και με σκάγια και η τουφεκιά φεύγει ψηλά με όλες τις κλίσεις.Βάλαμε και το λέιζερ φίλου. Στο κυνήγι στο φτέρο είναι οκ.
ευχαριστώ για το ενδιαφέρων φίλε sportsman.
Μάλλον πρέπει να πάω σε κοντακά, να με μετρήσει και να μου το φέρει ακριβώς.
Πάντως είναι οπλάρα και στο ίινακα κατανομές ζωγραφιά
Καλησπέρα στην παρέα.Πρόσφατα απόκτησά μια beretta 391 stonecoat με 66αρα κάνη και αυλό 18,6.Το όπλο είναι πραγματικά σαν καινούργιο και πολύ καλά συντηρημένο.Έπειτα από βολές στο πίνακα και με μονόβολα αργότερα διαπίστωσα ότι το όπλο ψηλοντουφεκάει,περίπου 15cm στα 40 μέτρα.Άλλαξα τις κλίσεις από c 55dx σε c65dx και τι όπλο πάλι ψηλοντουφεκάει.Στο κυνήγι σε πουλιά βέβαια από λίγες καρακάξες που βάρεσα τα πάει πολύ καλα.Σε λαγό-γουρούνι όμως θα έχω θέμα.Έχει κανείς εμπειρία από το συγκεκριμένο όπλο;Το όπλο αυτό το είχα καψούρα από όταν πρωτοβγήκε.
Γιάννη κατ αρχής καλορίζικο κσλοτούφεκο,σαν επιλογή άριστη και θα δείς πολλές καλές τουφεκιές από το όπλο αυτόευχαριστώ για το ενδιαφέρων φίλε sportsman.
Μάλλον πρέπει να πάω σε κοντακά, να με μετρήσει και να μου το φέρει ακριβώς.
Πάντως είναι οπλάρα και στο ίινακα κατανομές ζωγραφιά
Βίκτωρα το kronos είναι αριστότατη επιλιγη. Δυστυχώς δεν υπάρχει αντιπρόσωπος. Ψαχτικα πριν χρόνια να το φέρω από Αγγλία αλλά κολησα στη γραφειοκρατία.Aυτη τη στιγμη στο μυαλο μου, ως εναλλακτικη για το 692 το μαυρο, ειναι το Zoli Kronos Sporting και το Blaser F16. To τελευταιο το φοβαμαι λιγο, λογω της προιστοριας του F3 με τις διπλοτουφεκιες.
A.Zoli Kronos Sporting και μην ασχοληθείς με άλλες τρίχεςAυτη τη στιγμη στο μυαλο μου, ως εναλλακτικη για το 692 το μαυρο, ειναι το Zoli Kronos Sporting και το Blaser F16. To τελευταιο το φοβαμαι λιγο, λογω της προιστοριας του F3 με τις διπλοτουφεκιες.