Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Κύριε Ευριπίδη ειστε κάτοχος αυτού του όπλου.? Γιατί σας βλεπω πολυ σιγουρο σε αυτό που λετε
Κάτοχος δεν ειμαι αλλα εχω δει αρκετα με εμπλοκες.καπου υπάρχει θεμα.ίσως σε καποιες παρτίδες καπου να υπάρχει αστοχία υλικού οπως π.χ στις πρώτες teknys που βγηκαν ξεφλουδιζε η βαση.παθών. τωρα αν το παρεις και δε σου βγαλει προβλημα ειναι ευχής εργον.παντως στην αρχη που βγήκε 2 στα 3 παρουσίαζαν εμπλοκες συχνα

beretta outlander συνθετική έχει ο φίλος 1μιση χρόνο που κυνηγούμε μαζί.....την έχω κυνηγήσει πολλές φορές δεν την έχω απλά τουφεκίσει 'οπως επίσης έχω ρίξει και κάποιες πούλες σκοπευτήριο
κανένα μα κανένα πρόβλημα
καλή ποιότητα πλαστικών ωραία τουφεκιά ότι του βάλεις το ρίχνει πολύ ωραίο στο χειρισμό του δεν βρωμίζει εύκολα και γενικά είναι πολύ τίμιο για τα λεφτά του :)
δεν γνωρίζω για εμπλοκές και σε ποιά σειρά αν υπήρξε αλλά το ψάξαμε πάαααααααρα πολύ πρίν αγορασθεί
επίσης ξύλινη έχει φίλος άρρωστος με beretta και δεν έχει πρόβλημα :)
Θοδωρή προσωπικά θα σε συμβούλευα να την αγοράσεις
αν είσαι Αττική μπορείς να την τουφεκίσεις του φίλου μου

beretta outlander συνθετική έχει ο φίλος 1μιση χρόνο που κυνηγούμε μαζί.....την έχω κυνηγήσει πολλές φορές δεν την έχω απλά τουφεκίσει 'οπως επίσης έχω ρίξει και κάποιες πούλες σκοπευτήριο
κανένα μα κανένα πρόβλημα
καλή ποιότητα πλαστικών ωραία τουφεκιά ότι του βάλεις το ρίχνει πολύ ωραίο στο χειρισμό του δεν βρωμίζει εύκολα και γενικά είναι πολύ τίμιο για τα λεφτά του :)
δεν γνωρίζω για εμπλοκές και σε ποιά σειρά αν υπήρξε αλλά το ψάξαμε πάαααααααρα πολύ πρίν αγορασθεί
επίσης ξύλινη έχει φίλος άρρωστος με beretta και δεν έχει πρόβλημα :)
Θοδωρή προσωπικά θα σε συμβούλευα να την αγοράσεις
αν είσαι Αττική μπορείς να την τουφεκίσεις του φίλου μου

Γεια σας κύριε Μάκη.....Είμαι έτοιμος να αγοράσω αυτο το τουφεκι κ κλείνω τα αυτιά μου σε αυτά που ακούω....ήμουν έτοιμος ν παρω την bellmonte II αλλα άλλαξα γνώμη κ κατέληξα στην a300 outlander μονο κ μονο γ την σχεδιάσει του...Και δεν αλλάζω μ τπτ γνώμη.....μένω Αρκαδία....Ευχαριστώ γ την πρόσκληση....:)

Θοδωρη αν θες τη γνωμη μου μην εισαι απολυτος στις επιλογες σου παντα, ουτε καποιος αν σου πει κατι αρνητικο η εναντια σε αυτο που θες να ακουσεις σημαινει οτι θελει το κακο σου...
Αν καποιοι σου αναφερουν καποια προβληματα ειναι ισως γιατι τα εχουν δει, οχι γιατι εχουν κατι με την επιλογη σου...
Η δικη μου γνωμη ειναι οτι ειναι πλεον θεμα τυχης ποιο οπλο θα παρεις κ θα σου βγει απροβληματιστο... Μπορει σε δυο ιδια οπλα το ενα να εχει θεματα κ το αλλο οχι...
Κ εχω δει αρκετα οπλα κ το λεω με σιγουρια αυτο...
Ευχομαι να εισαι τυχερος κ αυτο που γουσταρεις να σου βγει απροβληματιστο... Το οπλο πρωτα απο ολα πρεπει να το γουσταρουμε...
Αν παντως σε ενδιαφερει η Α300 θα σου προτεινα να δεις κ την εκδοση xtreme που ειναι για τον αγριοχοιρο κ εχει μεγαλη αποθηκη... Η αποθηκε βγαινει οποτε το οπλο γινεται ενα κανονικο οπλο χωρις προεκτασεις αποθηκης, κ η καννη της ειναι βελτιωμενη ως προς την αποδοση...

σας παρουσιαζω το νεοαποκτηθεν εργαλειο που μολις παρελαβα.ειναι κουκλιτσα ελαφρια και ειναι η al 391 light ετοιμη για τους κυνηγοτοπους
RoCshlu.jpg

67ntxX7.jpg

ZmW0O4V.jpg
Καλοριζικο και παντα ζεστή κάννη !!! Το είχε φίλος μου και το μετάνιωσε πικρά που το έδωσε . Το ειχα κυνηγήσει ενα δύο φορές Είναι στολίδι!!! Στο περπατητο χαιρομουν να το κραταω στα χέρια μου !!!

καλησπερα...ακούω και διαβάζω παρα πολλά αρνητικά λόγια και σχόλια για την beretta a300 outlander απο ανθρώπους που πιστεύω δεν έχουν καν δει αυτό το όπλο απο κοντα.....Και απο κατόχους ακουω τα καλυτερα.....Δεν το καταλαβαίνω με τίποτα.....γιατι τόσο μίσος?
Σίγουρα οτι ακούγεται δεν είναι πάντα σωστο . Απο την άλλη όμως θεωρώ οτι κανένας μας δεν πληρώνεται απο καμία εταιρεία για να δυσφημίσει κάποια άλλη . Θέλω να πιστεύω πως η αλήθεια παντα είναι κάπου στην μέση . Κάποια όπλα κυρίως στην αρχή ηταν ελαττωματικά μετα η εταιρεία πιστεύω οτι βρήκε το λάθος και το διόρθωσε .

Απο την άλλη όμως θεωρώ οτι κανένας μας δεν πληρώνεται απο καμία εταιρεία για να δυσφημίσει κάποια άλλη
Αυτο ξανα πες το!!
Εγω γυρισα την πλατη στην ελληνικη αντιπροσωπια της beretta οταν μου ειπαν οτι δεν ειναι στραβη η ρηγα αλλα η καννη για να μην την αλλαξουν. Επισης το κερασακι ητανε οταν ακουσα: '' Οι καννες στραβωνουν ακομη και μεσα στην καμπινα του αυτοκινητου απο υπερβολικη ζεστη'' ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Οποιος θελει να παρει τετοια ή παρομοια ισως απαντηση αν τυχει κατι στο οπλο , ας κανει οτι γουσταρει στην τελικη. Τα λεφτα του ο καθενας τα χρησιμοποιει, τα ξοδευει ή τα πετα όπως και οπου εκεινος νομίζει

Status
Not open for further replies.
Back