Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
http://www.berettahellas.com/beretta-a400-ultralite/
Χθες πήγα και έριξα μια πουλά με την benelli,καθώς είχα να την βγάλω καιρό.ηταν ενας κύριος με το παραπάνω όπλο.εριχνε δίπλα μου και τον είχε τρελάνει στις εμπλοκές.μετα που τελειώσαμε κάτσαμε και μιλήσαμε λίγο.το φυσιγγι το ριγμένο το πρώτο δεν το πετούσε και μπροστά είχε μια χαρακιά,σκίσμο περίπου ένα πόντο.ειναι το δεύτερο πρόβλημα που του βγάζει καθώς έχει αλλάξει και εξολκεα.ολοκαινουριο όπλο 1750€.

Χθες πήγα και έριξα μια πουλά με την benelli,καθώς είχα να την βγάλω καιρό.ηταν ενας κύριος με το παραπάνω όπλο.εριχνε δίπλα μου και τον είχε τρελάνει στις εμπλοκές.μετα που τελειώσαμε κάτσαμε και μιλήσαμε λίγο.το φυσιγγι το ριγμένο το πρώτο δεν το πετούσε και μπροστά είχε μια χαρακιά,σκίσμο περίπου ένα πόντο.ειναι το δεύτερο πρόβλημα που του βγάζει καθώς έχει αλλάξει και εξολκεα.ολοκαινουριο όπλο 1750€.
Αυτη η ultra lite εχει ξαναπαρουσιασει θεμα γιαννη.το καλοκαιρι στα τρυγωνια περνουσα απο ενα καρτερι στ ακρωτήρι και ητανε ο ρουτζακης με κάποιον πελάτη του προφανώς και ρίχνανε με μια τετοια γιατι τον ειχε σκίζει στις εμπλοκες πληρωμενη οπως πες 1750 ευρω.είχανε παραγγείλει κατι ανταλλακτικά και τη δοκιμαζανε.καθαρα προσωπική μου αποψη οτι η μπερετα σταματάει στην 391.μπορει να κανω και λαθος δεν ξερω

Ναι πω επισης ότι το όπλο ήταν πανάλαφρο και τρομερα ζυγισμένο,είχε ανθρακόνημα στη ρίγα.και από εμφάνιση μου άρεσε πολύ.
Οπως τον ρωτούσα μου λέει ´´σε ξερώ εσυ δεν γράφεις στο hunterlife´´..ναι του λέω.μου λέει μπαίνω και διαβάζω..τελικά μας διαβάζουν πολλοί.

Αυτη η ultra lite εχει ξαναπαρουσιασει θεμα γιαννη.το καλοκαιρι στα τρυγωνια περνουσα απο ενα καρτερι στ ακρωτήρι και ητανε ο ρουτζακης με κάποιον πελάτη του προφανώς και ρίχνανε με μια τετοια γιατι τον ειχε σκίζει στις εμπλοκες πληρωμενη οπως πες 1750 ευρω.είχανε παραγγείλει κατι ανταλλακτικά και τη δοκιμαζανε.καθαρα προσωπική μου αποψη οτι η μπερετα σταματάει στην 391.μπορει να κανω και λαθος δεν ξερω
Συμφωνώ.αν και οι Α400 έχουν αρκετούς ευτυχισμένους κατόχους.και εγω παντως αν έπαιρνα beretta τώρα για 391 θα έψαχνα..

καλησπέρα στην παρέα.....μετα απο πολυ ψάξιμο κ βάση τις κριτικές π άκουσα από κάποιους φίλους εδω μεσα ειμαι ανάμεσα σε 2 όπλα......Την a300 outlander και την a350 wild boar.....κυνηγαω φτερωτά περισσότερο...Ποια θα προτείνατε?
outlander πιο θετηκη στα περπατιτα a350 πλεων βγαινει κ με 66 ποντους κανη γινεται πιο ευελεκτη για γενικο κυνηγι(πρωσοπηκα μειων το super magnum εφοσων δεν θα εριχνα ποτε τετεια φυσιγγια )επισης αν σου αρεσουν τα κοντοκανα κ πας πολυ σε περπατιτα δες κ τι 1301comp σε 61 ποντους το οπλο ειναι παιχνιδι κ ξυριζει

Χθες πήγα και έριξα μια πουλά με την benelli,καθώς είχα να την βγάλω καιρό.ηταν ενας κύριος με το παραπάνω όπλο.εριχνε δίπλα μου και τον είχε τρελάνει στις εμπλοκές.μετα που τελειώσαμε κάτσαμε και μιλήσαμε λίγο.το φυσιγγι το ριγμένο το πρώτο δεν το πετούσε και μπροστά είχε μια χαρακιά,σκίσιμο περίπου ένα ποντο. ειναι το δεύτερο πρόβλημα που του βγάζει καθώς έχει αλλάξει και εξολκεα.ολοκαινουριο όπλο 1750€.
Πάντως Γιάννη, από ότι είδαμε, έριχνε τα Cheddite sporting που έχουν κοντό μέταλλο 8 χιλ. Και όπως σου είπα και χθες, αυτό πιστεύω ότι έπαιζε μεγάλο ρόλο στις εμπλοκές. Σας είδα που συζητούσατε όταν έφευγα αλλά βιαζόμουν, δεν ξέρω τι σου είπε αν του το έκανε και με άλλα φυσίγγια με ψηλότερο πάφυλα; Τώρα, για το σκίσιμο που λες δεν κατάλαβα ακριβώς που γινόταν, στα χείλη στο αστέρι ;;;
Εμένα πάντως αυτού του είδους η εμπλοκή μου έχει συμβεί στη δικιά μου (Mossberg) μόνο με τέτοια φυσίγγια (με τα παραπάνω, και γενικά με 8αρι μέταλλο). Μισοβγαίνει ο κάλυκας από τη θαλάμη, ξεφεύγει από τον εξολκέα και το κλείστρο συνεχίζει τη διαδρομή του χωρίς να τον πετάξει, και όταν επανέρχεται μπροστά ή τον ξαναβάζει στη θαλάμη ή τον μαγκώνει. Βέβαια όχι με τη συχνότητα που συνέβαινε χθες στον κύριο, αλλά 3-5 φορές στα 25 θα μου το έκανε. Γι' αυτό έχω καταλήξει ότι έφταιγε αυτό. Εύκαμπτος κάλυκας λόγω πολύ χαμηλού μετάλλου. Τι άλλη αιτία να φανταστώ, όταν μου ρίχνει τα 24 γρ. με 12 ή 16 χιλ. μέταλλο χωρίς κανένα πρόβλημα, και να το κάνει με 28 ή 30 γρ. με 8αρι μέταλλο ;;; .xm.

Στέλιο γινόταν στα χείλη στο αστέρι ναι.επειδη είχα στο μυαλό μου αυτό που μου είχες πει πριν,του το είπα και μου είπε ότι έχει θέμα με όλα τα φυσίγγια..έχουν συνεννοηθεί με το Χρηστακο μου είπε και θα του το στείλει να το φτιάξει καθώς οπως είπε και ο Γιώργος,και του είπε και ο Χρηστακος το θέμα λύνετε και είναι γνωστό.

Τι άλλη αιτία να φανταστώ
Δεν φταίει ο κάλυκας, τουλάχιστον στην Α400. Φταίει ο εξολκέας που θέλει λίίίίίίίγο ακόμα γωνία προς τα μέσα ...;)
Πριν την επέμβαση, μόλις έβαζες μια ελάχιστη παρεμπόδιση στο φυσίγγι προς εξόλκευση, ο εξολκέας το άφηνε. Μετά την επέμβαση, κρατάγαμε το φυσίγγι σταθερό και τραβάγαμε με όλη μας την δύναμη το κλείστρο και δεν το άφηνε με τίποτα. Μην μπαίνετε στην διαδικασία .... το κάνει με μικρό μέταλλο, δεν το κάνει με μεγάλο...κτλ. Ενα όπλο των 1.800€ δεν πρέπει να το κάνει ποτέ.

Στέλιο γινόταν στα χείλη στο αστέρι ναι.επειδη είχα στο μυαλό μου αυτό που μου είχες πει πριν,του το είπα και μου είπε ότι έχει θέμα με όλα τα φυσίγγια..έχουν συνεννοηθεί με το Χρηστακο μου είπε και θα του το στείλει να το φτιάξει καθώς οπως είπε και ο Γιώργος,και του είπε και ο Χρηστακος το θέμα λύνετε και είναι γνωστό.
Ο χρηστακος? Καλη επιτυχια του ευχομαι

Κρίμα που σταμάτησαν την παραγωγη της α400lite για να βγάλουν την α400ultra lite (έτσι μου ειπαν σε μεγαλο κατάστημα της Αθήνας ) Με την πρωτη ηταν όλοι οι κάτοχοι ευχαριστημένοι με την δεύτερη ακούω πολλά παράπονα . Και εγώ την α400lite ήθελα να αγοράσω αλλά αφού έκατσε και έδωσε γνωστός μου την 391 είπα να κρατήσω τα υπόλοιπα χρήματα για φυσίγγια :) Μέχρι στιγμής δεν το έχω μετανιώσει ΚΑΘΟΛΟΥ αν και αν είχα την δυνατότητα θα ήθελα να είχα και μια a400 lite στον οπλοβαστο μου περισσότερο για το οτι είναι πλαστική και δεν θα έπρεπε να την προσέχω τόσο πολύ στο κυνήγι .

Ο χρηστακος? Καλη επιτυχια του ευχομαι
Παιδια μεγαλη προσοχη μονο να την στειλετε συσκευασμένη και με οπες εξαερωσης γιατι ως γνωστόν οι καννες στραβωνουν απο τον ζεστο αερα και μεσα στην καμπινα του αυτοκινητου. Αν δε, ειναι και μεσα σε φορτηγο μεταφορικης να συμπληρωσω εγω, λειωνει και ο κωνος! .buy buy.

Good luck, he will need it.

Επειδή τους μπερδεύω, ο Χρηστάκος είναι ο "γιατρός των όπλων" σε έναν παράλληλο της Καβάλας και κάθετο στην Θηβών;

Status
Not open for further replies.
Back