.xm.με καλυτερο πιστονι αεριων
Αυτη η ultra lite εχει ξαναπαρουσιασει θεμα γιαννη.το καλοκαιρι στα τρυγωνια περνουσα απο ενα καρτερι στ ακρωτήρι και ητανε ο ρουτζακης με κάποιον πελάτη του προφανώς και ρίχνανε με μια τετοια γιατι τον ειχε σκίζει στις εμπλοκες πληρωμενη οπως πες 1750 ευρω.είχανε παραγγείλει κατι ανταλλακτικά και τη δοκιμαζανε.καθαρα προσωπική μου αποψη οτι η μπερετα σταματάει στην 391.μπορει να κανω και λαθος δεν ξερωhttp://www.berettahellas.com/beretta-a400-ultralite/
Χθες πήγα και έριξα μια πουλά με την benelli,καθώς είχα να την βγάλω καιρό.ηταν ενας κύριος με το παραπάνω όπλο.εριχνε δίπλα μου και τον είχε τρελάνει στις εμπλοκές.μετα που τελειώσαμε κάτσαμε και μιλήσαμε λίγο.το φυσιγγι το ριγμένο το πρώτο δεν το πετούσε και μπροστά είχε μια χαρακιά,σκίσμο περίπου ένα πόντο.ειναι το δεύτερο πρόβλημα που του βγάζει καθώς έχει αλλάξει και εξολκεα.ολοκαινουριο όπλο 1750€.
Συμφωνώ.αν και οι Α400 έχουν αρκετούς ευτυχισμένους κατόχους.και εγω παντως αν έπαιρνα beretta τώρα για 391 θα έψαχνα..Αυτη η ultra lite εχει ξαναπαρουσιασει θεμα γιαννη.το καλοκαιρι στα τρυγωνια περνουσα απο ενα καρτερι στ ακρωτήρι και ητανε ο ρουτζακης με κάποιον πελάτη του προφανώς και ρίχνανε με μια τετοια γιατι τον ειχε σκίζει στις εμπλοκες πληρωμενη οπως πες 1750 ευρω.είχανε παραγγείλει κατι ανταλλακτικά και τη δοκιμαζανε.καθαρα προσωπική μου αποψη οτι η μπερετα σταματάει στην 391.μπορει να κανω και λαθος δεν ξερω
και εγω παντως αν έπαιρνα beretta τώρα για 391 θα έψαχνα..
outlander πιο θετηκη στα περπατιτα a350 πλεων βγαινει κ με 66 ποντους κανη γινεται πιο ευελεκτη για γενικο κυνηγι(πρωσοπηκα μειων το super magnum εφοσων δεν θα εριχνα ποτε τετεια φυσιγγια )επισης αν σου αρεσουν τα κοντοκανα κ πας πολυ σε περπατιτα δες κ τι 1301comp σε 61 ποντους το οπλο ειναι παιχνιδι κ ξυριζεικαλησπέρα στην παρέα.....μετα απο πολυ ψάξιμο κ βάση τις κριτικές π άκουσα από κάποιους φίλους εδω μεσα ειμαι ανάμεσα σε 2 όπλα......Την a300 outlander και την a350 wild boar.....κυνηγαω φτερωτά περισσότερο...Ποια θα προτείνατε?
Πάντως Γιάννη, από ότι είδαμε, έριχνε τα Cheddite sporting που έχουν κοντό μέταλλο 8 χιλ. Και όπως σου είπα και χθες, αυτό πιστεύω ότι έπαιζε μεγάλο ρόλο στις εμπλοκές. Σας είδα που συζητούσατε όταν έφευγα αλλά βιαζόμουν, δεν ξέρω τι σου είπε αν του το έκανε και με άλλα φυσίγγια με ψηλότερο πάφυλα; Τώρα, για το σκίσιμο που λες δεν κατάλαβα ακριβώς που γινόταν, στα χείλη στο αστέρι ;;;http://www.berettahellas.com/beretta-a400-ultralite/
Χθες πήγα και έριξα μια πουλά με την benelli,καθώς είχα να την βγάλω καιρό.ηταν ενας κύριος με το παραπάνω όπλο.εριχνε δίπλα μου και τον είχε τρελάνει στις εμπλοκές.μετα που τελειώσαμε κάτσαμε και μιλήσαμε λίγο.το φυσιγγι το ριγμένο το πρώτο δεν το πετούσε και μπροστά είχε μια χαρακιά,σκίσιμο περίπου ένα ποντο. ειναι το δεύτερο πρόβλημα που του βγάζει καθώς έχει αλλάξει και εξολκεα.ολοκαινουριο όπλο 1750€.
Δεν φταίει ο κάλυκας, τουλάχιστον στην Α400. Φταίει ο εξολκέας που θέλει λίίίίίίίγο ακόμα γωνία προς τα μέσα ...Τι άλλη αιτία να φανταστώ
Ο χρηστακος? Καλη επιτυχια του ευχομαιΣτέλιο γινόταν στα χείλη στο αστέρι ναι.επειδη είχα στο μυαλό μου αυτό που μου είχες πει πριν,του το είπα και μου είπε ότι έχει θέμα με όλα τα φυσίγγια..έχουν συνεννοηθεί με το Χρηστακο μου είπε και θα του το στείλει να το φτιάξει καθώς οπως είπε και ο Γιώργος,και του είπε και ο Χρηστακος το θέμα λύνετε και είναι γνωστό.
Στέλιο γινόταν στα χείλη στο αστέρι ναι.επειδη είχα στο μυαλό μου αυτό που μου είχες πει πριν,του το είπα και μου είπε ότι έχει θέμα με όλα τα φυσίγγια..έχουν συνεννοηθεί με το Χρηστακο μου είπε και θα του το στείλει να το φτιάξει καθώς οπως είπε και ο Γιώργος,και του είπε και ο Χρηστακος το θέμα λύνετε και είναι γνωστό.
Παιδια μεγαλη προσοχη μονο να την στειλετε συσκευασμένη και με οπες εξαερωσης γιατι ως γνωστόν οι καννες στραβωνουν απο τον ζεστο αερα και μεσα στην καμπινα του αυτοκινητου. Αν δε, ειναι και μεσα σε φορτηγο μεταφορικης να συμπληρωσω εγω, λειωνει και ο κωνος! .buy buy.Ο χρηστακος? Καλη επιτυχια του ευχομαι
Ναι αυτος ειναιΕπειδή τους μπερδεύω, ο Χρηστάκος είναι ο "γιατρός των όπλων" σε έναν παράλληλο της Καβάλας και κάθετο στην Θηβών;
Οδος ΔωριδοςΚαβάλας και κάθετο στην Θηβών;