Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ενδιαφέρον φαίνεται Βασίλη, έβαλε και τα συστήματα ανακρουσης σε ξύλο τωρα.
Κωνσταντίνε, δεν ξέρω για την Α400 αλλά αν κρίνω από την AL 391 Urika 18,6 αυτά τα συστήματα τα βρίσκω εντελώς περιττά. Το όπλο ρίχνει όλες τις γομώσεις και νομίζεις ότι ρίχνεις με αεροβόλο. :)Αντίθετα η πάπια νομίζω ότι είναι όλα τα λεφτά... ;)

Κωνσταντίνε, δεν ξέρω για την Α400 αλλά αν κρίνω από την AL 391 Urika 18,6 αυτά τα συστήματα τα βρίσκω εντελώς περιττά. Το όπλο ρίχνει όλες τις γομώσεις και νομίζεις ότι ρίχνεις με αεροβόλο. :)Αντίθετα η πάπια νομίζω ότι είναι όλα τα λεφτά... ;)
Έχεις δίκιο Χρήστο, όπλο φερμας όπως το ονομάζουν προσωπικά έχω θέσει ταβάνι γομωσεις 36γρ άντε 38γρ μετά βίας. Διευρυμενος αυλος σύστημα αερίων όπως λες ανακρουση αεροβολου, δεν ξέρω αν είναι 3" η 3 1/2" ίντσες εκεί ίσως χρειαστεί.

Καλησπερα σε ολους τους φιλους!Σκεφτομαι για την αγορα μιας α400 xtreme!Θα ηθελα αν καποιος φιλος γνωριζει κατι γι αυτο το οπλο και ειναι κατοχος αυτου αν δεν του κανει κοπο να μου πει 5 πραγματακια!.yelling.
Στέλιο αν κοιτάξεις ποιό παλιές αναρτήσεις έχουν γραφτεί πολλά γιαυτο το όπλο σε αυτό το θέμα.

λιγες δοκιμες σημερα με την 391 light σε φυσιγγια που χρησιμοποιω τακτικα απο περυσι.θερμοκρασια 13 βαθμοι με ελαφρυ βοριαδακι και ωρα απο 08.30 εως 08.40.ολες οι δοκιμες εγιναν στα 35 μετρα με το μαμα 3 αστρα
1ο φυσιγγι express 32 νο.9
BfclFsc.jpg

2o φυσιγγι neo velox κι αυτο σε νο.9
G2jjo1S.jpg

3ο φυσιγγι r12 34 γραμμαρα σε νο.6
rZKOZnR.jpg

λιγες δοκιμες σημερα με την 391 light σε φυσιγγια που χρησιμοποιω τακτικα απο περυσι.θερμοκρασια 13 βαθμοι με ελαφρυ βοριαδακι και ωρα απο 08.30 εως 08.40.ολες οι δοκιμες εγιναν στα 35 μετρα με το μαμα 3 αστρα
BfclFsc.jpg

G2jjo1S.jpg

rZKOZnR.jpg
Το r12 πολύ καλό!!

Και εμενα μου αρέσει πολύ του r12 αλλά και του express.το velox παράξενη τουφεκια.
αυτο ειδα κι εγω με το velox.στο κυνηγι ομως ρε φιλε ειναι μαυρος χαρος και κοβει πολυ μακρια.καλα για το εξπρες δεν το συζηταω.τελειωσα απο τσιχλοφυσιγγα

BfclFsc.jpg

G2jjo1S.jpg

rZKOZnR.jpg
Πολυ κυνηγετικες τουφεκιες φιλε!
Τα 6αρια είναι φ 2.7 ή 2.6 mm. Ισως να ειναι λιγο ψιλοτερα.
Θα το χαρεις το ντουφεκακι σου, ειμαι σιγουρος! :)

BfclFsc.jpg

G2jjo1S.jpg

rZKOZnR.jpg
Μόνο μπερετα και Δορκας πάει χάλασες και συ φιλαράκι.yel..
Καλοριζικια Ευριπο μου και καλά κυνηγια.

K το Express Πολυ καλο... Το velox κ εμενα ποτε δεν μου εδινε πολυ καλες συγκεντρωσεις αλλα σκοτωνε παντα πολυ καλα...
Ωραιος Ευρι, να το χαρεις το οπλο φιλε...
Αυτό που λες Άρι το έχω διαβάσει και το έχω παρατηρήσει και εγώ πάρα πολλές φορές. Υπάρχουν συνδυασμοί φυσιγγίων-όπλων-καννών που ενώ στον πίνακα δίνουν πολύ μέτρια εικόνα, στο βουνό κάνουν παπάδες. που πιστεύεις ότι οφείλεται αυτό? Εγώ έχω την σκέψη ότι έχει να κάνει με την διάτρηση. Μέτρια κατανομή, δυνατότερη τουφεκιά που γίνεται πιο θανατηφόρα.

Status
Not open for further replies.
Back