Mafia Calabria
Moderator
Ενδιαφέρον φαίνεται Βασίλη, έβαλε και τα συστήματα ανακρουσης σε ξύλο τωρα.Την νέα Α400 upland μπορούμε να την βρούμε Ελλάδα??
Ενδιαφέρον φαίνεται Βασίλη, έβαλε και τα συστήματα ανακρουσης σε ξύλο τωρα.Την νέα Α400 upland μπορούμε να την βρούμε Ελλάδα??
Αυτή την τσαχπινιά στο κοντάκι...Εκτός από την βάση έχει αλλάξει κάτι αλλο;
Θυμίζει λιγο 391 ή μου φαίνεται εμένα;;Την νέα Α400 upland μπορούμε να την βρούμε Ελλάδα??
Κωνσταντίνε, δεν ξέρω για την Α400 αλλά αν κρίνω από την AL 391 Urika 18,6 αυτά τα συστήματα τα βρίσκω εντελώς περιττά. Το όπλο ρίχνει όλες τις γομώσεις και νομίζεις ότι ρίχνεις με αεροβόλο. Αντίθετα η πάπια νομίζω ότι είναι όλα τα λεφτά...Ενδιαφέρον φαίνεται Βασίλη, έβαλε και τα συστήματα ανακρουσης σε ξύλο τωρα.
Έχεις δίκιο Χρήστο, όπλο φερμας όπως το ονομάζουν προσωπικά έχω θέσει ταβάνι γομωσεις 36γρ άντε 38γρ μετά βίας. Διευρυμενος αυλος σύστημα αερίων όπως λες ανακρουση αεροβολου, δεν ξέρω αν είναι 3" η 3 1/2" ίντσες εκεί ίσως χρειαστεί.Κωνσταντίνε, δεν ξέρω για την Α400 αλλά αν κρίνω από την AL 391 Urika 18,6 αυτά τα συστήματα τα βρίσκω εντελώς περιττά. Το όπλο ρίχνει όλες τις γομώσεις και νομίζεις ότι ρίχνεις με αεροβόλο. Αντίθετα η πάπια νομίζω ότι είναι όλα τα λεφτά...
Στέλιο αν κοιτάξεις ποιό παλιές αναρτήσεις έχουν γραφτεί πολλά γιαυτο το όπλο σε αυτό το θέμα.Καλησπερα σε ολους τους φιλους!Σκεφτομαι για την αγορα μιας α400 xtreme!Θα ηθελα αν καποιος φιλος γνωριζει κατι γι αυτο το οπλο και ειναι κατοχος αυτου αν δεν του κανει κοπο να μου πει 5 πραγματακια!
Το r12 πολύ καλό!!λιγες δοκιμες σημερα με την 391 light σε φυσιγγια που χρησιμοποιω τακτικα απο περυσι.θερμοκρασια 13 βαθμοι με ελαφρυ βοριαδακι και ωρα απο 08.30 εως 08.40.ολες οι δοκιμες εγιναν στα 35 μετρα με το μαμα 3 αστρα
1ο φυσιγγι express 32 νο.9
2o φυσιγγι neo velox κι αυτο σε νο.9
3ο φυσιγγι r12 34 γραμμαρα σε νο.6
αυτο ειδα κι εγω με το velox.στο κυνηγι ομως ρε φιλε ειναι μαυρος χαρος και κοβει πολυ μακρια.καλα για το εξπρες δεν το συζηταω.τελειωσα απο τσιχλοφυσιγγαΚαι εμενα μου αρέσει πολύ του r12 αλλά και του express.το velox παράξενη τουφεκια.
Πολυ κυνηγετικες τουφεκιες φιλε!λιγες δοκιμες σημερα με την 391 light σε φυσιγγια που χρησιμοποιω τακτικα απο περυσι.θερμοκρασια 13 βαθμοι με ελαφρυ βοριαδακι και ωρα απο 08.30 εως 08.40.ολες οι δοκιμες εγιναν στα 35 μετρα με το μαμα 3 αστρα
Μόνο μπερετα και Δορκας πάει χάλασες και συ φιλαράκι.λιγες δοκιμες σημερα με την 391 light σε φυσιγγια που χρησιμοποιω τακτικα απο περυσι.θερμοκρασια 13 βαθμοι με ελαφρυ βοριαδακι και ωρα απο 08.30 εως 08.40.ολες οι δοκιμες εγιναν στα 35 μετρα με το μαμα 3 αστρα
Αυτό που λες Άρι το έχω διαβάσει και το έχω παρατηρήσει και εγώ πάρα πολλές φορές. Υπάρχουν συνδυασμοί φυσιγγίων-όπλων-καννών που ενώ στον πίνακα δίνουν πολύ μέτρια εικόνα, στο βουνό κάνουν παπάδες. που πιστεύεις ότι οφείλεται αυτό? Εγώ έχω την σκέψη ότι έχει να κάνει με την διάτρηση. Μέτρια κατανομή, δυνατότερη τουφεκιά που γίνεται πιο θανατηφόρα.K το Express Πολυ καλο... Το velox κ εμενα ποτε δεν μου εδινε πολυ καλες συγκεντρωσεις αλλα σκοτωνε παντα πολυ καλα...
Ωραιος Ευρι, να το χαρεις το οπλο φιλε...