Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Το μυστικό είναι, όποιο από τα δύο χρησιμοποιήσεις, ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΠΌ ΠΆΝΩ και να πηγαινοερχεσαι ανάμεσα στα δύο.
Εμπειρικά μιλώντας για το Kicks έχοντάς το βέβαια δουλέψει σε σύσφιξη full, θα πω το εξής, η συγκεκριμένη πατέντα δίνει εμφανές πλεονέκτημα στον σκοπευτή σε ταχύτητες. Αν δίνει και στο τρισδιάστατο, δεν μπορώ να το ξέρω γιατί δεν μπορώ να δω την 3d απεικόνιση. Αν δεχθούμε ότι η συγκεκριμένη πατέντα λειτουργεί ανάλογα ως προς τις ταχύτητες και στις υπόλοιπες συσφίξεις (στην δική μας περίπτωση IC) και αναλογιζόμενοι τις αποστάσεις για τις οποίες προορίζουμε ένα IC τσοκ, προσωπικά δεν θα το επέλεγα σε σχέση με το μαμά. Στις αποστάσεις που προορίζεται ένα IC το κριτήριο δεν είναι για μένα η προσκόπευση, έτσι ώστε να βγω κερδισμένος από την επιλογή του.
Συμφωνώ λοιπόν με τον Γιάννη, για την σύσφιξη αυτή δεν αξίζουν τα 100€ παραπάνω. Καλύτερα να τα δώσει κάποιος για να φέρει το όπλο απόλυτα επάνω του, παρά για το τσοκ.
Αν θες να μιλήσουμε για συσφίξεις κοντά στο 1* για το kikcs, το κάνουμε, εκεί αλλάζει το πράγμα, πάντα σε συνάρτηση με την σκοπευτική ικανότητα!

καλησπερα σας.επεσε στα χερια μου ενα τσοκ kicks ic και ειπα να ριξω σε συγκριση με το μαμα 4 αστρα να δω τιγινεται .οι δοκιμες εγιναν το πρωι με 18 βαθμους νοτια.για παμε λοιπον
express 32 νο.9 4 αστρα μαμα στα 20 μετρα
2Htu5Eo.jpg

express 32 νο 9 στα 20 μετρα kicks ic
GEOfLCL.jpg

express 32 νο 9 στα 25 μετρα μαμα 4 αστρα
JHAsdqe.jpg

express 32 νο 9 στα 25 μετρα kicks ic
ennnaI3.jpg

express 32 νο 9 στα 30 μετρα μαμα 4 αστρα
bj5vPOo.jpg

express 32 νο 9 στα 30 μετρα kicks ic
im1yc5G.jpg

r12 στα 30 μετρα νο 6 μαμα 4 αστρα
PgV70gI.jpg

r12 νο 6 στα 30 μετρα kicks ic
7UyA0nv.jpg

r35 plus νο 7 στα 30 μετρα μαμα 4 αστρα
yasnrYz.jpg

r35 plus νο 7 στα 30 μετρα kicks ic
4EWBlWD.jpg

express 32 νο 9 στα 35 μετρα μαμα 4 αστρα
e0aNUwM.jpg

express 32 νο 9 στα 35 μετρα kicks ic
A2VK4OM.jpg

express 32 νο 9 στα 40 μετρα μαμα 4 αστρα
DEYbzdF.jpg

express 32 νο 9 στα 40 μετρα kicks ic
KBSoTq5.jpg

r35 plus νο 7 στα 40 μετρα μαμα 4 αστρα
6k49DTp.jpg

r35 plus νο 7 στα 40 μετρα kicks ic
wVWdisU.jpg

Ωραίες δοκιμές φίλε μου Ευριπίδη, τα τσοκ της Beretta ειναι άριστα κατα την ταπεινή μου γνώμη. Νομίζω ότι δεν έχουν να ζηλέψουν πολλά από τα after market ή και καθόλου ανάλογα την οπτική μας.
Ευρώ δεν θα έδινα να αλλάξω τα original ούτε για πλάκα, θα έφτιαχνα κοντάκι.

Ωραίες δοκιμές φίλε μου Ευριπίδη, τα τσοκ της Beretta ειναι άριστα κατα την ταπεινή μου γνώμη. Νομίζω ότι δεν έχουν να ζηλέψουν πολλά από τα after market ή και καθόλου ανάλογα την οπτική μας.
Ευρώ δεν θα έδινα να αλλάξω τα original ούτε για πλάκα, θα έφτιαχνα κοντάκι.

Ακουσες Ευριπιδη ??

Μου αρέσουν και τα δύο!
Θα δοκίμαζα το kikcs και στο θήραμα που το προορίζεις για το τελικό συμπέρασμα....

Φιλαράκι, αν δεν το θέλεις ,μπορεις να μου το στείλεις !!!!:D
Δεν σου χαλαω εγω χατήρι φιλαρακι μου.οποτε θες

.well done. .eat. ... .pray to God. ... Όνειρα θερινής νυκτός !!! :(
Παρατηρώ ότι τα ξύλα είναι χωρίς καθόλου ψάθες σε λαβή και πάπια !!! Μήπως δεν είναι και τόσο απαραίτητες τελικά ;;; .xm.Ο προβληματισμός μου είναι και από προσωπική εμπειρία, επειδή τα δυο μου μονόκαννα είναι χωρίς ψάθες - και αν τα έχω κυνηγήσει και με βροχή και με ήλιο και ιδρώτα, και δεν είχα ποτέ πρόβλημα ... Δε λέω ότι στα άλλα μου όπλα που έχουν με ενοχλούν, αλλά και σε αυτά τα δυο ποτέ δεν ένιωσα να μου λείπουν!!! .xm.

.well done. .eat. ... .pray to God. ... Όνειρα θερινής νυκτός !!! :(
Παρατηρώ ότι τα ξύλα είναι χωρίς καθόλου ψάθες σε λαβή και πάπια !!! Μήπως δεν είναι και τόσο απαραίτητες τελικά ;;; .xm.Ο προβληματισμός μου είναι και από προσωπική εμπειρία, επειδή τα δυο μου μονόκαννα είναι χωρίς ψάθες - και αν τα έχω κυνηγήσει και με βροχή και με ήλιο και ιδρώτα, και δεν είχα ποτέ πρόβλημα ... Δε λέω ότι στα άλλα μου όπλα που έχουν με ενοχλούν, αλλά και σε αυτά τα δυο ποτέ δεν ένιωσα να μου λείπουν!!! .xm.
Θεμα αισθητικης και προτιμησης...:)
Απο τη μια ειναι το πιο σιγουρο κρατημα που δινει η ψάθα .
Ειδικοτερα σε περιπτωσεις που η λαβη δεν ταιριαζει τοσο καλα στην παλαμη μας.
Απο την αλλη,μια εντονη-αγρια ψαθα,μπορει να ενοχλει τον χειριστη.
Το αισθητικο ειναι....κολοκυθοπιτα!;)

Status
Not open for further replies.
Back