Ετσι φαινεται αλλα δεν ακριβως ετσιΜου φάνηκε πιο σφιχτό το μαμά ή είναι ιδέα μου;
Ετσι φαινεται αλλα δεν ακριβως ετσιΜου φάνηκε πιο σφιχτό το μαμά ή είναι ιδέα μου;
καλησπερα σας.επεσε στα χερια μου ενα τσοκ kicks ic και ειπα να ριξω σε συγκριση με το μαμα 4 αστρα να δω τιγινεται .οι δοκιμες εγιναν το πρωι με 18 βαθμους νοτια.για παμε λοιπον
express 32 νο.9 4 αστρα μαμα στα 20 μετρα
express 32 νο 9 στα 20 μετρα kicks ic
express 32 νο 9 στα 25 μετρα μαμα 4 αστρα
express 32 νο 9 στα 25 μετρα kicks ic
express 32 νο 9 στα 30 μετρα μαμα 4 αστρα
express 32 νο 9 στα 30 μετρα kicks ic
r12 στα 30 μετρα νο 6 μαμα 4 αστρα
r12 νο 6 στα 30 μετρα kicks ic
r35 plus νο 7 στα 30 μετρα μαμα 4 αστρα
r35 plus νο 7 στα 30 μετρα kicks ic
express 32 νο 9 στα 35 μετρα μαμα 4 αστρα
express 32 νο 9 στα 35 μετρα kicks ic
express 32 νο 9 στα 40 μετρα μαμα 4 αστρα
express 32 νο 9 στα 40 μετρα kicks ic
r35 plus νο 7 στα 40 μετρα μαμα 4 αστρα
r35 plus νο 7 στα 40 μετρα kicks ic
Ωραίες δοκιμές φίλε μου Ευριπίδη, τα τσοκ της Beretta ειναι άριστα κατα την ταπεινή μου γνώμη. Νομίζω ότι δεν έχουν να ζηλέψουν πολλά από τα after market ή και καθόλου ανάλογα την οπτική μας.
Ευρώ δεν θα έδινα να αλλάξω τα original ούτε για πλάκα, θα έφτιαχνα κοντάκι.
Δεν σου χαλαω εγω χατήρι φιλαρακι μου.οποτε θεςΜου αρέσουν και τα δύο!
Θα δοκίμαζα το kikcs και στο θήραμα που το προορίζεις για το τελικό συμπέρασμα....
Φιλαράκι, αν δεν το θέλεις ,μπορεις να μου το στείλεις !!!!
Σοφη κουβεντα!!!!Δουλευε το μαμα κοντα μακρια
Θεμα αισθητικης και προτιμησης....eat. ... ... Όνειρα θερινής νυκτός !!!
Παρατηρώ ότι τα ξύλα είναι χωρίς καθόλου ψάθες σε λαβή και πάπια !!! Μήπως δεν είναι και τόσο απαραίτητες τελικά ;;; .xm.Ο προβληματισμός μου είναι και από προσωπική εμπειρία, επειδή τα δυο μου μονόκαννα είναι χωρίς ψάθες - και αν τα έχω κυνηγήσει και με βροχή και με ήλιο και ιδρώτα, και δεν είχα ποτέ πρόβλημα ... Δε λέω ότι στα άλλα μου όπλα που έχουν με ενοχλούν, αλλά και σε αυτά τα δυο ποτέ δεν ένιωσα να μου λείπουν!!! .xm.
Παράθεση στο μήνυμα - βιντεάκι του Κωνσταντίνου ήταν το παραπάνω μου μήνυμα, αλλά ξέχασα να πατήσω Quote !!!.hit.το διευκρινίζω γιατί βλέπω ότι άλλαξε σελίδα, κι έτσι ξεκάρφωτο φαίνεται off-topic !!! .buy buy.
Φρικιό
Η αισθητικη,που λεγαμε....οπλαρα!!!!