Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Φρικιό :eek:

οπλαρα!!!!.love.

Η αισθητικη,που λεγαμε....:):)
όπλο καθαρά σκοπευτηρίου που θυμίζει Robocop
στο κυνήγι θα έρθει κι αυτό η κάτι παρόμοιο όλο και ψάχνονται οι εταιρίες με το πιο βασικό μέρος ενός όπλου......ΚΟΝΤΑΚΙ :)
αν μ αρέσει;;;; με τίποτα

Νομιζω ειναι η πρωτη φορα που η Beretta επιχειρει να δωσει μοντελο με αμιγως ρυθμιζομενο κοντακι. Περαν αυτου το οπλο ειναι απλα ενα DT11 Black. Δεν απευθυνεται σε κυνηγους, ουτε καν σε περιστασιακους σκοπευτες. Δεν ειναι θεμα αισθητικης, ειναι θεμα αποδοσης και μονο.

Tωρα ειδα οτι το κοντακι ειναι TSK και οχι Beretta

Καλημέρα
ρε παιδιά απο αυτά τα στοιχεια της κάνης απο μια 303 αναφέρεται κάπου το τι τσοκάρισμα ειναι?
ευχαριστώ
ίσως το M να εννοεί mod=3* αν πρόκειται για μοντέλο που ήταν για την αμερικάνικη αγορά
υπόθεση κάνω χωρίς μα είμαι σίγουρος
έτος κατασκευής 1983 αν διαβάζω σωστά το AL μέσα στο κουτάκι πριν το PSF :)

Καλημέρα
ρε παιδιά απο αυτά τα στοιχεια της κάνης απο μια 303 αναφέρεται κάπου το τι τσοκάρισμα ειναι?
ευχαριστώ
φιλε μου μιχαλη για σηγουρα πραγματα στηλε ενα μυνηματακι στο sait oplognvsia και θα παρης μια σηγουρααα σωστη απαντησηηηη,χωρις ναι μεν αλα.my man.

Καλημέρα
ευχαριστώ
Πρώτη φορά το βλέπω φίλε αυτό σε καννη 303.εχω 4 Κ όλες έχουν πάνω αστεράκια για το τσοκαρισμα

επειδή το όπλο δεν είναι δικό μου αλλά το απέκτησε προσφατα ένας φίλος όχι κυνηγός αλλα ελπίζω να τον κάνω να ασχοληθεί λιγάκι
μου έστειλε τη φώτο αλλά το τσοκ δεν είναι εμφανές (εκτός και είναι το Μ που σημαίνει ***)
γι΄αυτό λέω εδώ οι μπερετάκιδες κάτι θα ξέρουν
Φίλε Γιάννη εννοείς στην πάνω μεριά της κάννης εχει κύκλο που λέει το τσοκ?

επειδή το όπλο δεν είναι δικό μου αλλά το απέκτησε προσφατα ένας φίλος όχι κυνηγός αλλα ελπίζω να τον κάνω να ασχοληθεί λιγάκι
μου έστειλε τη φώτο αλλά το τσοκ δεν είναι εμφανές (εκτός και είναι το Μ που σημαίνει ***)
Αυτό εννοεί έχει κύκλο-κυκλους που δηλώνουν το τσοκαρισμα

Αντί για αστρα,εχει κυκλους.
Ενα(ο) ειναι το full,δυο(ο) ειναι το im κ.ο.κ...

Η κανη της 302 η δικιά μου γραφει full.δεν εχει κύκλους ουτε τίποτ αλλο
Φίλε για χρόνια νόμιζα ότι η 302 ήταν όλες με τη Μουφα Κ τα τσοκακια από μέσα. Ήταν το πρώτο μου όπλο.δυστηχως το πήρε ο...πρωτοτοκος αδελφός μου Κ έτσι βρήκα το ντουφεκι των ονείρων μου στην 303....

Status
Not open for further replies.
Back