Αθάνατο όπλο! Και έχει και ωραία ξύλα! Καλοτουφεκο να το χαρείς!Σήμερα το απόγευμα, ήρθε το μωρό στα χέρια μου, μάλιστα και με ένα μπουκάλι σούμα τόκο,για την καθυστέρηση μιας εβδομάδας
Το όπλο όντως "χαρτί",ευχαριστώ το φίλο Παναγιώτη,έπονται και δοκιμές και βάζω πρόχειρα μερικές φώτο... Θα βάλω και δεμένο,άλλη φορά.
Ακόμα δε στο φερα ρε τρελαμενε άρχισες τις φωτογραφιες;;;Σήμερα το απόγευμα, ήρθε το μωρό στα χέρια μου, μάλιστα και με ένα μπουκάλι σούμα τόκο,για την καθυστέρηση μιας εβδομάδας
Το όπλο όντως "χαρτί",ευχαριστώ το φίλο Παναγιώτη,έπονται και δοκιμές και βάζω πρόχειρα μερικές φώτο... Θα βάλω και δεμένο,άλλη φορά.
Εσύ είσαι δικός μου φούλη μου. ΕυχαριστώΚαλορίζικο και καλοτουφεκο πουτσουλα να το χαρείς!
Η λαμπάδα Άρη, είναι ότι είναι το s και μου το φύλαγε έκπληξη Ευχαριστώ..Διαμαντή μια λαμπάδα έπρεπε να έχει δώρο...
Καλοτουφεκο!!!!
Ρε χαζέ!!!! Έκανες λάθος ρειιιι και μου έφερες άλλο μοντέλο,χαχα.Ακόμα δε στο φερα ρε τρελαμενε άρχισες τις φωτογραφιες;;;
Καλορίζικο και πάντα ζεστές Κάννες εύχομαι να το ευχαριστηθείς!
Α ρε μπαγάσα μπιμπελο σου κάτσε μακάρι να το βολευτειςΚαι τέλος,μερικές δεμένο.....
Ρε Πάνο!!! Δεν είχα τι να κάνω ρε φίλε και ασχολούμαι με το μαραφετι που μου έφερες,χαχαχαχαχα