Καλοντουφεκο φοβερό οπλο ,εγκαινειαστην ανάστασηΣήμερα το απόγευμα, ήρθε το μωρό στα χέρια μου, μάλιστα και με ένα μπουκάλι σούμα τόκο,για την καθυστέρηση μιας εβδομάδας
Το όπλο όντως "χαρτί",ευχαριστώ το φίλο Παναγιώτη,έπονται και δοκιμές και βάζω πρόχειρα μερικές φώτο... Θα βάλω και δεμένο,άλλη φορά.
Φίλε μου,για την Ανάσταση θα ρίξω με άλλο εργαλείο...:Καλοντουφεκο φοβερό οπλο ,εγκαινειαστην ανάσταση
Μια Ομορφια!!Και τέλος,μερικές δεμένο.....
Ρε Πάνο!!! Δεν είχα τι να κάνω ρε φίλε και ασχολούμαι με το μαραφετι που μου έφερες,χαχαχαχαχα
Ευχαριστώ πολύ Σταύρο και αντεύχομαι το ίδιο και για σενα.Διαμαντη πανεμορφο το νεο σου αποκτημα, ολοψυχα να το χαρεις, να σου δωσει αξεχαστες τουφεκιες/στιγμες.
Καλορίζικο και καλοτούφεκο....Σήμερα το απόγευμα, ήρθε το μωρό στα χέρια μου, μάλιστα και με ένα μπουκάλι σούμα τόκο,για την καθυστέρηση μιας εβδομάδας
Το όπλο όντως "χαρτί",ευχαριστώ το φίλο Παναγιώτη,έπονται και δοκιμές και βάζω πρόχειρα μερικές φώτο... Θα βάλω και δεμένο,άλλη φορά.
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Ανέβασμα-Φωτογραφίας.35/Ρε παιδιά πως βάζουμε φώτο. Βοηθήστε
Ρε παιδιά πως βάζουμε φώτο. Βοηθήστε
για κάννη HP μιλάω.Παιδιά για sporting το τσοκακι το Skeet το κόκκινο θεωρείται ότι θα είναι καλύτερο απο το 4*το Κίτρινο; τα έχει ρίξει κάποιος και τα δύο να μας πει!
Αναποδης καμπάνας δεν το εχω δοκιμάσει σε πίνακα αλλά πιστεύω ότι δίνει ανοιχτή τουφεκιά αλλά μέχρι τα 30μετρα για τα κυνηγια που το θέλεις πιστεύω είναι ιδανικό.Παιδιά για sporting το τσοκακι το Skeet το κόκκινο θεωρείται ότι θα είναι καλύτερο απο το 4*το Κίτρινο; τα έχει ρίξει κάποιος και τα δύο να μας πει!
με το 4αρι ρίχνω απλά ελεγα μήπως κάποιος το εχει ρίξει το κοκκινο και του άρεσε περισσότερο είτε σκοπευτηριο είτε σε πίνακα , μια συγκριση μεταξύ αυτων των δύο τσοκ στα 20 25 30 μετρα θα ηταν πολύ κατατοπιστικη! !Για οπτιμα απλη μπορω να σου πω οτι προτιμω το 4αρι
Λευτερη Περίμενε κανα δυο μερες και θα στο μετρήσω το κοκινομε το 4αρι ρίχνω απλά ελεγα μήπως κάποιος το εχει ρίξει το κοκκινο και του άρεσε περισσότερο είτε σκοπευτηριο είτε σε πίνακα , μια συγκριση μεταξύ αυτων των δύο τσοκ στα 20 25 30 μετρα θα ηταν πολύ κατατοπιστικη! !