το εχεις η το έχει φιλος σου; οπως και να έχει ριξε σε κάνα χαρτόνι να το δουμε!!!Λευτερη Περίμενε κανα δυο μερες και θα στο μετρήσω το κοκινο![]()
οντως πολύ καλο τσοκ!! ειδα τουφεκια ομως από muller U0 και επαθα πλάκα από 20 εως 30 μέτρα εκπληκτικό, βέβαια ο φιλος είχε Crio ! !!Πάντως το 4αρι μαμά hp είναι εκπληκτικό, δε μπορώ να φανταστώ ότι υπάρχει καλύτερο στα ανοιχτά τσοκ!
Θα το χω στο δρόμο είναι περνάει το Αιγαίο τώρα χαχατο εχεις η το έχει φιλος σου; οπως και να έχει ριξε σε κάνα χαρτόνι να το δουμε!!!
Όντως πάει γαζί πολύ καλοΠάντως το 4αρι μαμά hp είναι εκπληκτικό, δε μπορώ να φανταστώ ότι υπάρχει καλύτερο στα ανοιχτά τσοκ!
Καλωσηρθατε στον μαγικό κόσμο της μπερετα κυριοιΠάντως το 4αρι μαμά hp είναι εκπληκτικό, δε μπορώ να φανταστώ ότι υπάρχει καλύτερο στα ανοιχτά τσοκ!
κανε μια συγκριση με το μαμα 4* να βγάλουμε συμπεράσματα!!Θα το χω στο δρόμο είναι περνάει το Αιγαίο τώρα χαχα
σεσαυτονσΚαλωσηρθατε στον μαγικό κόσμο της μπερετα κυριοι
τελικά το αγόρασες δεν άντεξεςΘα το χω στο δρόμο είναι περνάει το Αιγαίο τώρα χαχα
πολλά χρόνια στον κοσμο της beretta με ενδιάμεσα κάποια χρόνια απογοητευσεις με μια CrioΚαλωσηρθατε στον μαγικό κόσμο της μπερετα κυριοι
επιστροφή μετά σε urika2 και τώρα unicoπολλά χρόνια στον κοσμο της beretta με ενδιάμεσα κάποια χρόνια απογοητευσεις με μια Crio
πριν την Crio 303 και τα μυαλα στα καγκελαεπιστροφή μετά σε urika2 και τώρα unico
Της αγγελιας που ειχε ο κωστας ειναι πακετο με το ραβδωτοσεσαυτονσ
τελικά το αγόρασες δεν άντεξες
Αυτα λεμε τοσο καιρό αντωνη.οτι μας ενδιαφερει βλητικα τ οπλο και οχι αν καθαρίζεται σε 5 λεπτα ή μισή ωρα και όπως επισης στις πολλες τουφεκιες να εχεις δευτερη χωρις αναπηδηση κανηςΝα γράψω κι εγώ δύο-τρία λογάκια σχετικά με διάφορα παραπάνω πόστς.
Κι εγώ από τον κόσμο της beretta ξεκίνησα, έπειτα, παρότι ευχαριστημένος, "αλλαξοπίστησα" σε crio λόγω συστήματος αδρανείας.
Μου πήρε περίπου 12 χρόνια να καταλάβω ότι όπλο διαλέγουμε για την τουφεκιά και όχι για το πώς κάνει τον κύκλο των φυσιγγίων.
Τώρα πλέον έχω δίκαννο και αυτογεμές beretta με κάννες HP (A400 και SP1 sporting) και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Αυτό που έχω να πω ως προς τα τσοκ είναι ότι στην Α400 (71εκ) το 4άρι δεν με ενθουσίασε. Το 3άρι έχει πιό καλή κατανομή με όσα φυσίγγια και αν δοκίμασα.
Τα ίδια τσοκς, στο δίκανο (76εκ), φέρονται πολύ διαφορετικά. Το 4άρι είναι πάρα πολύ ωραίο και αρκετά σφιχτό, που θα έλεγα πως μοιάζει με το 3άρι της Α400.
Επίσης, στην ίδια κάννη, διαφορετικά αποδίδει το 4άρι το έσω-έξω από το 4άρι το έσω.
Οι 5 πόντοι διαφοράς στο μήκος των κανών μου δε θεωρώ ότι αποτελούν την ειδοποιό διαφορά, ούτε το σύστημα λειτουργίας.
Δύο κάννες ποτέ δεν είναι ίδιες μεταξύ τους, ούτε και δύο τσόκς. Θεωρώ λοιπόν ότι εαν κάτι "ταιριάζει" στο όπλο του ενός, δεν είναι απαραίτητο ότι θα έχει τα ίδια αποτελέσματα και στου άλλου.
καλημέρα φιλε μου! οι δοκιμές που έκανες στα πόσα μέτρα ήταν ;Να γράψω κι εγώ δύο-τρία λογάκια σχετικά με διάφορα παραπάνω πόστς.
Κι εγώ από τον κόσμο της beretta ξεκίνησα, έπειτα, παρότι ευχαριστημένος, "αλλαξοπίστησα" σε crio λόγω συστήματος αδρανείας.
Μου πήρε περίπου 12 χρόνια να καταλάβω ότι όπλο διαλέγουμε για την τουφεκιά και όχι για το πώς κάνει τον κύκλο των φυσιγγίων.
Τώρα πλέον έχω δίκαννο και αυτογεμές beretta με κάννες HP (A400 και SP1 sporting) και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Αυτό που έχω να πω ως προς τα τσοκ είναι ότι στην Α400 (71εκ) το 4άρι δεν με ενθουσίασε. Το 3άρι έχει πιό καλή κατανομή με όσα φυσίγγια και αν δοκίμασα.
Τα ίδια τσοκς, στο δίκανο (76εκ), φέρονται πολύ διαφορετικά. Το 4άρι είναι πάρα πολύ ωραίο και αρκετά σφιχτό, που θα έλεγα πως μοιάζει με το 3άρι της Α400.
Επίσης, στην ίδια κάννη, διαφορετικά αποδίδει το 4άρι το έσω-έξω από το 4άρι το έσω.
Οι 5 πόντοι διαφοράς στο μήκος των κανών μου δε θεωρώ ότι αποτελούν την ειδοποιό διαφορά, ούτε το σύστημα λειτουργίας.
Δύο κάννες ποτέ δεν είναι ίδιες μεταξύ τους, ούτε και δύο τσόκς. Θεωρώ λοιπόν ότι εαν κάτι "ταιριάζει" στο όπλο του ενός, δεν είναι απαραίτητο ότι θα έχει τα ίδια αποτελέσματα και στου άλλου.
Καλημέρα! 30 μέτρα νομίζω.καλημέρα φιλε μου! οι δοκιμές που έκανες στα πόσα μέτρα ήταν ;