Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σε ευχαριστώ! Τελικά Ευριπιδη λευκό είναι όχι μαύρο.beretta 692 81cm..νέα παρτίδα και από ότι ρωτησα αρκετούς σκοπευτές χωρίς τις παιδικές ασθένειες που είχαν αρχικά.
Μπραβο ρε γιανναρε.πολυ καλα εκανες.πιστευω οτι θα σ ευχαριστήσει αλλα εσυ ειδικα θα χρειαστείς κοντακι σιγουρα.η Μπερέτα ναι εβγαλε και ανακοίνωση οτι οι ασθένειες διορθωθηκαν.εκανες πολυ καλη κινηση

.my man.Με το καλό Γιάννη !
Σε ευχαριστώ φίλε!
Μπραβο ρε γιανναρε.πολυ καλα εκανες.πιστευω οτι θα σ ευχαριστήσει αλλα εσυ ειδικα θα χρειαστείς κοντακι σιγουρα.η Μπερέτα ναι εβγαλε και ανακοίνωση οτι οι ασθένειες διορθωθηκαν.εκανες πολυ καλη κινηση
Νά´σαι καλά! Αυτά διάβαζα και εγω και τελικά κατέληξα.κοντακι οπως το λες.γι αυτο δεν το πήρα b-fast..

Σιγα σιγα το σκοπευτηριο Χανίων γινεται μπουτίκ οπλων.perazzi blazer guerini beretta browning.ενα κριγκοφ λειπει και το ζόλι του βικ και κλεισαμε.μαγκες να τα λιωσετε τα εργαλεια σας
Χαχα οπως το λες...στα σκαριά υπήρχε από το παρεάκι ένα Zoli cronos,αλλα τελικά δεν προχώρησε.

Σε ευχαριστώ! Τελικά Ευριπιδη λευκό είναι όχι μαύρο.beretta 692 81cm..νέα παρτίδα και από ότι ρωτησα αρκετούς σκοπευτές χωρίς τις παιδικές ασθένειες που είχαν αρχικά.
To εχω πιασει το 81 και ειχε πολυ ωραια αισθηση!!!μακαρι να σου κατσει να εχει round παπια για να δε βολευει λογω μακριου χεριου!ααα και ωραια ξυλα!!!θα μας κανεις ενα live rewiew οταν το παραλαβεις!!!κατα τα αλλα τα περασματα για ψηλωμενες φασσες αστα πανω μου!!θα το δοκιμασεις τον αυγουστο!!!χα χα!!

Φαινόταν ότι το μελωνες ,μπράβο που κατάφερες και έχεις ένα τέτοιο όπλο φίλε μου ελπίζω να το λιώσεις στο τουφεκιδι και να το χαρείς !!!!

To εχω πιασει το 81 και ειχε πολυ ωραια αισθηση!!!μακαρι να σου κατσει να εχει round παπια για να δε βολευει λογω μακριου χεριου!ααα και ωραια ξυλα!!!θα μας κανεις ενα live rewiew οταν το παραλαβεις!!!κατα τα αλλα τα περασματα για ψηλωμενες φασσες αστα πανω μου!!θα το δοκιμασεις τον αυγουστο!!!χα χα!!
Ένα τελευταίο 81 ήταν στα 2900€....τα ξύλα τώρα ότι είναι είναι...η πάπια παντως είναι ίσια οπως την ήθελα και όχι Schnabel..δεν το έχω δει και εγω ακόμα..

Φαινόταν ότι το μελωνες ,μπράβο που κατάφερες και έχεις ένα τέτοιο όπλο φίλε μου ελπίζω να το λιώσεις στο τουφεκιδι και να το χαρείς !!!!
Ευχαριστώ πολύ Λευτέρη!
Καλοντουφεκο το εργαλείο Γιάννη!εύχομαι να το λιωσεις!
Ευχαριστώ πολύ Ηλία!

Με το καλό Γιανναρε. ..τα υπόλοιπα όταν γίνουνε τα παντρέματα .......;)

Να το χαίρεσαι Γιάννη !

Status
Not open for further replies.
Back