Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
* benellaakides φιλοι μου ετσι τοποθετουνε ναρκες στα αντιπαλα στρατοπεδα ;) .very funny.
Φιλαρακι καλο ειναι να τα εχεις εσυ υπ οψιν αυτα με τη μπενελι που εχεις και ψαχνεις τα κέντρα και σου ευχομαι καλη τύχη διοτι εμεις εδω στη μπερετα αυτα μας τα δίνουν οι κανες μας και τα τσοκ.
Υ.Γ δίνουμε και δωρεάν depon maximum στην περιπτωση που θες να ρίξεις πολλες τουφεκιες
.yelling.

Δε νομιζω οτι τα hp εχουν τρελές διαφορες ουτε απ τ απλα optima ουτε απ τα optima plus.απλα καινούργιο οπλο καινούργιο σπειρωμα σε τσοκ.μην ψαρωνετε με τα steelium και τις περίεργες ονομασίες.ίσως ναι η 400 να εχει μεγαλυτερο κωνο απ τη 391 αλλα σαν απόδοση οι 2 κανες δεν εχουν τεράστιες διαφορες οπως και τα τσοκ.αυτο τωρα με τα διαφορετικά σπειρωματα της μπερετα πλην των μομπιλ η μονη εξήγηση ειναι οτι θελουν να πουλανε.mobile, optima, optima plus και hp

Ίσως το κάνει για αυτούς που έχουν πανω απο ενα μπερετα ή είχαν παλια. Να αναγκάζεται να το ξαναπάρει σε άλλο σπειρωμα

Η δικη μου απορια αφορουσε τα δυο skeet (USA & European) και τις διαφορες τους στα Optima αλλα τελος παντων... :)

Οσο για αυτα που ειπωθηκαν πριν, το παρακατω link ισως λυσει καποιες αποριες

http://estore.beretta.com/en-eu/documents/beretta-choke-tubes-identification-suggestions/
Χρήστο το euro-skeet οι Αμερικανοί το ονομάζουν και spreader γιατί δίνει ποιο ανοιχτή κατανομή, το skeet usa είναι κάτι μεταξύ κυλίνδρου και βελτιωμενου κυλίνδρου και ποιο σφιχτό από το ευρωπαϊκό. Το κόκκινο της εταιρείας δεν ξέρω αν βγαίνει σε optima plus αλλά δεν νομίζω κρίμα ομως.
Πάντα βέβαια παίζει και το marketing (δεν λέω για τα τσοκ της beretta αλλά γενικά ) στο εικοσαρι ας πούμε βγαίνουν ποιο πολλά σε σύσφιξη skeet, έτυχε να έχω κάποια από την briley αλλά βγάζουν και άλλες εταιρείες με ονομασία skeet 1, skeet 2 κτλ.
Η briley στο εικοσαρι βγάζει το light skeet, skeet, improved skeet τώρα η διαφορά στην σύσφιξη μεταξύ τους δεν είναι σημαντική αλλά υπάρχει.

Χρήστο το euro-skeet οι Αμερικανοί το ονομάζουν και spreader γιατί δίνει ποιο ανοιχτή κατανομή, το skeet usa είναι κάτι μεταξύ κυλίνδρου και βελτιωμενου κυλίνδρου και ποιο σφιχτό από το ευρωπαϊκό. Το κόκκινο της εταιρείας δεν ξέρω αν βγαίνει σε optima plus αλλά δεν νομίζω κρίμα ομως.
Πάντα βέβαια παίζει και το marketing (δεν λέω για τα τσοκ της beretta αλλά γενικά ) στο εικοσαρι ας πούμε βγαίνουν ποιο πολλά σε σύσφιξη skeet, έτυχε να έχω κάποια από την briley αλλά βγάζουν και άλλες εταιρείες με ονομασία skeet 1, skeet 2 κτλ.
Η briley στο εικοσαρι βγάζει το light skeet, skeet, improved skeet τώρα η διαφορά στην σύσφιξη μεταξύ τους δεν είναι σημαντική αλλά υπάρχει.
Κωνσταντίνε, ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις. Από όσο είδα σε Optima Plus τα βγάζει μόνο έσω (μάμα) και όχι σαν τα χρωματιστά και δεν υπάρχει το euro-skeet. Πάντως θα είχε ενδιαφέρον μια δοκιμή του euro-skeet σε κυνήγι μπεκάτσας...

bore ,doctor εννοει το γουρουνι ,τσοκ δηλαδη για wildbore
Όχι κάνεις λάθος, boar είναι το γουρούνι wildboar δηλαδή το αγριγούρουνο, bore είναι ο αυλός γιαυτό έχει τον mobile στο 0.723 της ίντσας δλδ 18,36 χιλ και τους τυπου optima στο 0.732 δλδ 18,60χιλ ως αυλούς αναφοράς

Κωνσταντίνε, ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις. Από όσο είδα σε Optima Plus τα βγάζει μόνο έσω (μάμα) και όχι σαν τα χρωματιστά και δεν υπάρχει το euro-skeet. Πάντως θα είχε ενδιαφέρον μια δοκιμή του euro-skeet σε κυνήγι μπεκάτσας...
Σωστά Χρήστο σε εσώ έξω μόνο σε HP βγάζει,για περπατητο και κυνήγι φερμας είναι ότι πρέπει.

Λοιπον για το Λευτέρη και όχι μόνο το skeet της beretta ειναι εισοδος 18.87 Εξοδος 18.57 δηλαδή μαλον κυλινδρος:rolleyes: για κάποιο λόγο το postimage δεν λειτουργεί και δε μπορώ να ανεβασω φωτογραφία
Δεν ξέρω τι γίνεται ρε Παναγιώτη ,πάντως αποκλείεται να είναι κλασικός κύλινδρος μια και δεν θα υπήρχε λόγος να υπάρχει ,η beretta δεν θα έβγαζε ενα τσοκ που το λέει skeet ενώ είναι κύλινδρος ,είμαι πολύ περίεργος να το ρίξω στον πίνακα στα 20 και 25 μέτρα και να το συγκρίνω με το μαμά 5

Έκανα σήμερα μια δοκιμή στον πίνακα και με τα τρία όπλα....beretta 302 δύο άστρα,benelli rafaello crio gemini 2 άστρα και με το 682 με δύο αστρα και φυσίγγια superkill sporting 28 gr.....σε απόσταση 20 μέτρων!από κατανομές...γενικά αυτό που περίμενα και με τα τρία όπλα με το 682 όντας λίγο πιο σφιχτό....αλλά μου έκανε τεράστια εντύπωση η δύναμη που έφτασε η γόμωση πάνω στον πίνακα....τον ταρακούνησε!πολύ δυνατή ντουφέκια!

Το τσιμπησες Γιαννάκη το μαυρο λοιπον δεν αντεξες ε?? Καλοτουφεκο λοιπον και περιμένουμε παρουσιαση.σε πρόδωσε παραπανω ο Δημητράκης ο φιλος σου .sarcastic.
Σε ευχαριστώ! Τελικά Ευριπιδη λευκό είναι όχι μαύρο.beretta 692 81cm..νέα παρτίδα και από ότι ρωτησα αρκετούς σκοπευτές χωρίς τις παιδικές ασθένειες που είχαν αρχικά.

Status
Not open for further replies.
Back