Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Συνάδερφε υπάρχουν όπλα κ όπλα...το παράδειγμα π μ έδωσες με τις πιέσεις ειναι λίγο ατυχές. Φυσικά κ δεν θα βάλει κανεις σε όπλο 40+ φυσίγγια με υπερπιέσεις. Εκτος κ αν θελει να τα τινάξει!!! Εννοείτε οτι δεν σνομπάρο τα καινούργια όπλα αλλά ένα όπλο δοκιμασμένο 30 χρόνια πχ 302 δεν εχει να ζηλέψει τίποτα απ την α400 ας πούμε όσον αφορά ασφάλεια κ αδιάλειπτης λειτουργίας!! Ειδικά τα αυτογεμή υποφέρουν τα νέα μοντέλα υποφέρουν αυτο ειναι κοινή παραδοχή!
Συμφωνω. Μην μπαινεις καν στον κοπο για συγγρισεις

Συνάδερφε υπάρχουν όπλα κ όπλα...το παράδειγμα π μ έδωσες με τις πιέσεις ειναι λίγο ατυχές. Φυσικά κ δεν θα βάλει κανεις σε όπλο 40+ φυσίγγια με υπερπιέσεις. Εκτος κ αν θελει να τα τινάξει!!! Εννοείτε οτι δεν σνομπάρο τα καινούργια όπλα αλλά ένα όπλο δοκιμασμένο 30 χρόνια πχ 302 δεν εχει να ζηλέψει τίποτα απ την α400 ας πούμε όσον αφορά ασφάλεια κ αδιάλειπτης λειτουργίας!! Ειδικά τα αυτογεμή υποφέρουν τα νέα μοντέλα υποφέρουν αυτο ειναι κοινή παραδοχή!
Συνήθως αξιόλογω γενικά με βάση οχι αυτά που ακούω αλλά με βάση τις δικές μου εμπειρίες. Όπως έχω γράψει πολλές φορές εδώ κατέχω μια 303 η οποία φημίζεται για την αξιοπιστία κλπ κλπ. Από τα χέρια μου πέρασαν και 2 benelli μια xlr5 και μια maxus. Όσο αφορά την αξιοπιστία μόνο η 303 έσπασε την ουρά του κλείστρου. Τα υπόλοιπα όπλα δεν έβγαλαν τίποτα. Τα υπόλοιπα όπλα μπορούν να ρίξουν βαριές γομωσεις με ασφάλεια, έχουν ανταξιες και καλύτερες τουφεκιές, μικρότερη ανακρουση πλην της benelli και εναλλασσόμενα τσοκ.Ναι ολα σκοτώνουν και την δουλεια σου την κανεις με ολα, αλλα μην το μπερδεύουμε με το πιο ειναι καλύτερο. Για μένα καλύτερα είναι τα σύγχρονα όπλα είναι προσωπική μου άποψη φυσικά και δεν αλλάζει γιατί κατέχω και παλιά και καινούρια όπλα.
Πέραν λοιπόν της αξιοπιστίας που η Α400 είναι νωρίς να αποδείξει τα κάνει όλα τα υπόλοιπα καλύτερα απο την παλια σειρα 300. Προσωπική μου άποψη και σέβομαι τις αντίθετες απόψεις.

Τα βελάκια με χτύπησαν άσχημα και εμενα.sarcastic.δεν είχα σκοπό για όπλο αλλά αυτό νομιζω ήταν ευκαιρία 391 light 66κάνη αυλος 18.7 δουλεμένο όπλο μόνο σε μπεκατσα σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και από τιμη ούτε μπαικαλ καινούργιο δεν επαιρνεςo_O
Ευχαριστώ και από δω το Γιάννη για τη βοήθεια που προσέφερε απλόχερα άλλη μια φορα.RESPECT.

Καλορίζικο Παναγιώτη, γιατί έχει άλλο χρώμα ή πάπια με το κοντάκι;
Δε ξερω γιωργη τι ν σου πω αποχρωματισμος ισως?διαφορετικα ξυλα?ισως και να χει αλλαχθει καποια στιγμη θατην σκουρινω να παει με το κοντακι

Καλορίζικο Παναγιώτη, γιατί έχει άλλο χρώμα ή πάπια με το κοντάκι;
Επιχειρησε ο πρωην κατοχος,να το φινιρει.
Αφαιρώντας το εργοστασιακο φινιρισμα,ανακάλυψε αυτο που βλεπουμε!
Μαζικη παραγωγη!
Διορθωνεται....:)
Το οπλο ειναι σε πολυ καλη κατασταση και η τιμη του....απαιχτη!!
Πανο,να το χαρείς!!
Οταν το δοκιμάσεις,εντυπωσεις...;)

Επιχειρησε ο πρωην κατοχος,να το φινιρει.
Αφαιρώντας το εργοστασιακο φινιρισμα,ανακάλυψε αυτο που βλεπουμε!
Μαζικη παραγωγη!
Διορθωνεται....:)
Το οπλο ειναι σε πολυ καλη κατασταση και η τιμη του....απαιχτη!!
Πανο,να το χαρείς!!
Οταν το δοκιμάσεις,εντυπωσεις...;)
Γιανη αν τη ξυσω με ψιλο γιαλοχαρτο και τη περασω ενα χρωμα νερου που εχω καρυδια δε θα σκουρινει?

Status
Not open for further replies.
Back