Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Γιανη αν τη ξυσω με ψιλο γιαλοχαρτο και τη περασω ενα χρωμα νερου που εχω καρυδια δε θα σκουρινει?
Καπως ετσι πρεπει να γινει Πανο.
Θελει να τριψεις μεχρι να βρεις καθαρο ξυλο και μετα να το βαψεις.

Τα βελάκια με χτύπησαν άσχημα και εμενα.sarcastic.δεν είχα σκοπό για όπλο αλλά αυτό νομιζω ήταν ευκαιρία 391 light 66κάνη αυλος 18.7 δουλεμένο όπλο μόνο σε μπεκατσα σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και από τιμη ούτε μπαικαλ καινούργιο δεν επαιρνεςo_O
Ευχαριστώ και από δω το Γιάννη για τη βοήθεια που προσέφερε απλόχερα άλλη μια φορα.RESPECT.

Παναγιωτη καλοριζικο και καλοτουφεκο, να είσαι γερός να το χαρείς!:)

Τα βελάκια με χτύπησαν άσχημα και εμενα.sarcastic.δεν είχα σκοπό για όπλο αλλά αυτό νομιζω ήταν ευκαιρία 391 light 66κάνη αυλος 18.7 δουλεμένο όπλο μόνο σε μπεκατσα σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και από τιμη ούτε μπαικαλ καινούργιο δεν επαιρνεςo_O
Ευχαριστώ και από δω το Γιάννη για τη βοήθεια που προσέφερε απλόχερα άλλη μια φορα.RESPECT.

Παναγιώτη καλοντουφεκο, να'σαι γερός να το χαρείς.

Οπως μου τα ελεγες Παναγιώτη .Πολύ καλή περίπτωση .Ευχομαι να το ευχαριστηθείς .

Επιχειρησε ο πρωην κατοχος,να το φινιρει.
Αφαιρώντας το εργοστασιακο φινιρισμα,ανακάλυψε αυτο που βλεπουμε!
Μαζικη παραγωγη!
Διορθωνεται....:)
Το οπλο ειναι σε πολυ καλη κατασταση και η τιμη του....απαιχτη!!
Πανο,να το χαρείς!!
Οταν το δοκιμάσεις,εντυπωσεις...;)

Το "ξερεις",ειναι μεγαλη κουβεντα...
Αυτο που ειπα,μου το ειπε ο ιδιος.
εγώ τον"ξέρω" και πολύ καλά μάλιστα όπως ξέρω και την ιστορία του όπλου κι έμαθα πριν λίγο πως πουλήθηκε
μπεκάτσα κυνηγούσε κοντά στα 10 χρόνια και τα ξύλα του είχαν πολλά σημάδια αφαίρεσε το βερνίκι και έβαλε λάδι(το είπε στο Παναγιώτη)με το αποτέλεσμα που φαίνεται
όπως λες το όπλο μηχανικά είναι σε πολύ καλή κατάσταση και η τιμή όχι άπαιχτη....φανταστική και αν δεν είχα θέματα με την δουλειά μου και κάποιους μήνες άνεργος το όπλο θα το είχα πάρει :)
υ.σ. ήρθες δίπλα στο σπίτι μου και δεν τηλεφώνησες να κεράσω ένα ουζάκι.....ασυγχώρητος :(

εγώ τον"ξέρω" και πολύ καλά μάλιστα όπως ξέρω και την ιστορία του όπλου κι έμαθα πριν λίγο πως πουλήθηκε
μπεκάτσα κυνηγούσε κοντά στα 10 χρόνια και τα ξύλα του είχαν πολλά σημάδια αφαίρεσε το βερνίκι και έβαλε λάδι(το είπε στο Παναγιώτη)με το αποτέλεσμα που φαίνεται
όπως λες το όπλο μηχανικά είναι σε πολύ καλή κατάσταση και η τιμή όχι άπαιχτη....φανταστική και αν δεν είχα θέματα με την δουλειά μου και κάποιους μήνες άνεργος το όπλο θα το είχα πάρει :)
υ.σ. ήρθες δίπλα στο σπίτι μου και δεν τηλεφώνησες να κεράσω ένα ουζάκι.....ασυγχώρητος :(
Δεν ηρθα!!
Στο μεσοδιαστημα συναντηθηκαμε!:)
Οταν πηρα το οπλο να το στειλω στον Πανο,ειχε κατεβει Αθηνα το παλικαρι.;)
Για αλλη φορα να ξερεις....
Δεν πινω ουζο,ουτε τσιπουρο με γλυκανισο!.sarcastic..sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back