ΑιτωλικόΑπό ποιο χωριό εισαι;;
ΑιτωλικόΑπό ποιο χωριό εισαι;;
ΝαιMobil σπειρωμα έχουν τα τσοκ σου;;
Γεια πατριωτη!! Αγριλια εδω..Αιτωλικό
Πατριδα αιτωλικο εδωΓεια πατριωτη!! Αγριλια εδω..
Καλώς ήρθες στην παρέα μας Χρήστο.Καλημέρα σε ολους θέλω γνομες για την beretta 390 71 ποντους κανη εσωτερικά τσοκ μαγγνουμ
Την έχω σε 71 αλλά με σταθερό 2 * την gold mallardΚαλημέρα σε ολους θέλω γνομες για την beretta 390 71 ποντους κανη εσωτερικά τσοκ μαγγνουμ
Καλοριζικη και καλοτουφεκη Πανό, να σε γερός να τη χαρείς!Επιστροφή στο team μετά από κάποια χρόνια με μια 304 71 πόντους πoυ αγοράσθηκε πριν λίγες μέρες σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Χρονολογία κατασκευής 86 με mobil choke, θαλάμη 70 mm φερμένη από το Σίδνει.
Εεεεεμ...παλιές αγάπες είναι αυτές..........καλορίζικη καλοριχτο.!!!Επιστροφή στο team μετά από κάποια χρόνια με μια 304 71 πόντουες πoυ αγοράσθηκε πριν λίγες μέρες σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Χρονολογία κατασκευής 86 με mobil choke, θαλάμη 70 mm φερμένη από το Σίδνει.
Με υγεία !!! Η καλύτερη σκοπευτική εικόνα σε beretta μαζί με την 390.Επιστροφή στο team μετά από κάποια χρόνια με μια 304 71 πόντους πoυ αγοράσθηκε πριν λίγες μέρες σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Χρονολογία κατασκευής 86 με mobil choke, θαλάμη 70 mm φερμένη από το Σίδνει.
Καλορίζικη Πάνο, να είσαι γερός να τη χαρείς !!!Επιστροφή στο team μετά από κάποια χρόνια με μια 303 71 πόντους πoυ αγοράσθηκε πριν λίγες μέρες σε πάρα πολύ καλή κατάσταση.