Τάσο κι όμως όχι αλλά αφού αυτή διάλεξε τι να έκανα?Όλο δικαιολογίες ψάχνει για να αγοράζει τουφεκια...
Ότι και να είναι καλοριζικο
Τάσο κι όμως όχι αλλά αφού αυτή διάλεξε τι να έκανα?Όλο δικαιολογίες ψάχνει για να αγοράζει τουφεκια...
Ότι και να είναι καλοριζικο
Έμαθα οτι εκανες καλο deal!!! Με το καλο ευχομαι να το πάρεις φίλε!Γιαννάκη ελαφάκι στα δίκανα σε αυτογεμες Μπερέτα μόνο
Πρωτα τα παιδιά φιλαράκι τι να κάνεις , εύχομαι γρήγορα κ στο καινούργιο ..Και τώρα τα νεότερα.μιας και ο μικρός αποφάσισε φέτος ν ασχοληθεί λίγο πιο σοβαρά με το κυνήγι φρόντισε να μου κατάσχει την 391 και καθ ότι δεξιός μεν αλλά επωμιζων αριστερά ήτανε φυσικό να γυρίσω τ όπλο φουλ αριστερό με τις κλίσεις.οποτε όπως καταλαβαίνετε έρχεται αντικαταστάτης σε λίγο καιρό
Μόλις στρώσει ότι θέλει.μου φτάνει που δε θα μου φάνε οι γαμπροι τις ΜπερέτεςTο ξέρω μωρέ πλάκα κάνω..
Υπάρχει κ η άλλη λύση..κρατάς την 391 κ του αγοράζεις μια αριστερη
Ευχαριστώ γιανναρεΈμαθα οτι εκανες καλο deal!!! Με το καλο ευχομαι να το πάρεις φίλε!
Θέλω το κανελι με τις βουλεςΠες τι θα πάρεις ρε....
Μας γκαστροσες
Όταν θα το πάρω στα χέρια μου συναδελφε
Το μπερετονι είναι στο μαγαζί και περιμένει τα χαρτιά τα οποία θα καθυστερήσουν λίγοΕυριπο να παμε να παραγγειλουμε μαζι τα μπερετονια;;
1 μηνα μου ειπαν και μενα...πηγα να τους πω προσεξτε με το ξυσιμο μην τα ματωσετε...Το μπερετονι είναι στο μαγαζί και περιμένει τα χαρτιά τα οποία θα καθυστερήσουν λίγο
Ρε φίλε απίστευτο.τι κέρατα κάνουν 1 μήνα?και η πλάκα είναι ότι θα πουν άλλο ένα μήνα για την ακκο1 μηνα μου ειπαν και μενα...πηγα να τους πω προσεξτε με το ξυσιμο μην τα ματωσετε...
Αυτο αναρωτιομουν και εγω οταν βγηκα εξω...και στην ακκο πολυ καλα τα λες μηνα και βλεπουμε.....Ρε φίλε απίστευτο.τι κέρατα κάνουν 1 μήνα?και η πλάκα είναι ότι θα πουν άλλο ένα μήνα για την ακκο
Αφου μας εχεις κανει βουντου ρε συ!!!!Παναγο τι τσίμπησες εσύ?μπερετονι?