Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα παιδιά. Καλορίζικα και καλοντουφεκα για τα παιδια που έκαναν ήδη αγορά...
Επειδή είναι πολλές οι σελίδες μήπως έχετε ανοίξει κανένα θέμα για την a400 lite αν όχι παρακαλω πειτε καμία γνώμη
Φίλε μου καλημέρα. Όπως θα δεις αγόρασα την unico πριν μερικές ημέρες Να σου πω ότι πήγα να δω την lite η οποία είναι φτιαγμένη κυριολεκτικά στα μέτρα μου.Την αισθάνθηκα όμως μπροστάρη και βαριά. Όταν έπιασα την unico την ερωτευτηκα

Κιμωνα για μενα η lite ειναι οπλαρα για μενα εχει το πιο ωραιο κοντακι που εχει η beretta ,με 66 ποντους ειναι κουκλα,απροβληματιστη και τουφεκιες φαρμακι.
Ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση. (απαντάω και στον φίλο από πάνω) δεν δοκίμασα την unico οπότε δεν έχω άποψη καθόλου. Ήμουν ενδιάμεσα σε ultralite και lite πήγα τις έπιασα και τις δύο αλλά με γέμισε καλύτερα σαν αίσθηση η lite και είμαι εκεί... Απλά ήθελα και μια επιπλέον γνώμη γιαυτό ρώτησα ... Ευχαριστώ

Και τώρα τα νεότερα.μιας και ο μικρός αποφάσισε φέτος ν ασχοληθεί λίγο πιο σοβαρά με το κυνήγι φρόντισε να μου κατάσχει την 391 και καθ ότι δεξιός μεν αλλά επωμιζων αριστερά ήτανε φυσικό να γυρίσω τ όπλο φουλ αριστερό με τις κλίσεις.οποτε όπως καταλαβαίνετε έρχεται αντικαταστάτης σε λίγο καιρό
.pray to God.

Αααχχχ ρε Γιουρι ....
Με τη γριουλα υπο μαλης σε βλεπω....
Δεν πειραζει ωρε!!
Το κοπελουδατσι να ειναι καλα!!:)
Γι αυτά παλεύω ρε Γιάννο.αφου τη γουσταριζει χαλάλι του.αυριο πρώτα ο Θεός θα τον πάω να ρίξει καμμιά πουλα έτσι για αρχη

Και τώρα τα νεότερα.μιας και ο μικρός αποφάσισε φέτος ν ασχοληθεί λίγο πιο σοβαρά με το κυνήγι φρόντισε να μου κατάσχει την 391 και καθ ότι δεξιός μεν αλλά επωμιζων αριστερά ήτανε φυσικό να γυρίσω τ όπλο φουλ αριστερό με τις κλίσεις.οποτε όπως καταλαβαίνετε έρχεται αντικαταστάτης σε λίγο καιρό
.pray to God.
Ελαφακι, ελαφακι; .pray to God.
Δεν πειράζει φίλε, άσε το παιδί να μπει στο κλίμα, μόνο καλό θα του κάνει.
Εξάλλου εσύ είσαι ταγμένος αλλού.........sarcastic.

Μωρε καλα τα ελεγα εγω τοτε καλοριζικη μεχρι την επομενη... και μας πουλουσε φουμαρα οτι ειναι η τελευταια αγορα που κανει .yel..yel..yel.
Καλά βρε Βασιλάκη μου και εσύ το πίστεψες; πιο εύκολα πιάνεις το τζόκερ παρά τον Ευριπίδη. ......sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back