Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
οι φωτογραφιες μπαινουν για λογαριασμο του φιλου κωστα και του μωρου του .sarcastic..κωστα να τη χαιρεσαι και παλι τη κουκλα
HRmiFGe.jpg

mp2mexf.jpg

GABcsPW.jpg

p3YpA9Z.jpg
Πω ρε φίλε έχει καταπληκτικά ξύλα πολύ ταιριαστα με το χρώμα του όπλου

Καλορίζικη κατ' αρχήν κι έπειτα όπως είπε ο Ευριπίδης μην πολυψαχνεις για τσοκ, από το μαμά 4αρι θα δδεις ωραία πράγματα και κοντά και σε πιο μακρινές βολές. Ειδικα για τσίχλες ηλεκτροκόλληση το 4αρι...

Μπράβο Κώστα, με υγεία, φαρμακερο το τουφέκι....:cool:
Το μόνο που βλέπω και με πιάνει η καρδιά μου είναι τα ξύλα....:(
Μεγάλη απογοήτευση η Beretta στα ξύλα της σειράς 400.
δυστυχώς έτσι είναι τα νερά δεν είναι του ξύλου :mad:το καταλάβαμε όταν κάναμε πριν λίγο καιρό τα ξύλα της δικής μου
ενώ η πάπια έχει πολύ καλό ξύλο με ωραία νερά το κοντάκι είναι τραγικό (τουλάχιστον στην δίκια μου) μόνο κάποια τίγρε άξιζαν που είχε

Μου πρότειναν για 4αρι Carson τι γνώμη έχετε
το μαμα παρε Κωστα θα δεις τουφεκιες παρα πολυ καλες για περπατητο αυτο βαζω κοντα μακρια κτλ
65 ευρω εχει απο ιταλια
οταν το πηρα σε μια μερα το ειχα Αθηνα αν και ειχα πετυχει free delivery και εκπτωση οποτε μου βγηκε πολυ πιο κατω

Καλησπέρα παλικάρια ποια η γνώμη σας για την beretta a390;πριν μια εβδομάδα βρήκα μεταχειρισμένη σε κυνηγομάγαζο που ψωνίζω την gold mallard με κάννη 66 εκ. και τρία τσοκ. σε πολύ καλή κατάσταση και τιμή 650e.Σκέφτομαι αν όλα πάνε καλά να την αγοράσω γιατί μου άρεσει η ποιότητα κατασκευής η επωμισή της και η στιβαρότητα που εμπνέει.Ολες οι γνώμες δεκτές.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back