Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Κωστα,θα σε ξενισει!
Ειναι....εκνευριστικα ξεκουραστο!:)
Το καταλαβαινεις ,χαρακτηριστικα,πως οπισθοδρομει!
Για την σκοπευτικη γραμμη,οτι ειπε ο Γιωργος....
Για τα γραμμαρια που λες πως θα χρησιμοποιείς,δεν βλεπω τον λογο...
Δεν με "χαλασε",ωστοσο δεν θα το αγοραζα.
Ίσως ηταν η πρωτόγνωρη αισθηση....
Και τι να το έκανες?εχεις τα κοντακια στα μέτρα σου κ από καλό χερι....sarcastic.

Πρώην κάτοχος benelli crio και νυν beretta A400 unico με kick off. Το κοντακι με το kickoff το αφαιρεσα και έβαλα εργοστασιακό χωρίς k.o. το οποίο μάλιστα ίσως πουλήσω. Αν από σύστημα αδράνειας περάσεις σε αέρια, η ελάττωση στο κλώτσημα είναι αισθητή. Το kick off εμένα με ξένισε και θεωρώ πως είναι περιττό στις γομωσεις που ριχνω ή θα ρίξω. Στα super magnum ίσως να είναι χρήσιμο.
Ξερω άλλους δυο που το αντικατεστησαν.
Θεωρώντας το πλεονασμο και με μια συμπεριφορα που ξενιζει.
Γουστα!
Σε αεριων,βλεπω κι εγω μία χρησιμοτητα σε "βαρια"φυσιγγια και με μεγαλη αρχικη ταχυτητα.
Πάντως,η σκοπευτικη γραμμη παραμενει σαν ενα κλασικο οπλο αεριων!
Το διαπιστωσα με την 391 του Γιωργου(altair),που την δοκιμασα σε λιγες τουφεκιες σε περπατητο.
Αφου καταφερα και ντουμπλε με lop κοντα στα 40 cm.
Ριχνω με 36.5....
Κι ο ψηλος,μια χαρα τα πηγε με τη γριούλα μου....:)
Μονο που τον κλωτσαγε,λεει!:confused:
Τον λεβεντακο μου μωρε.....:D

Πες μου σε παρακαλώ αν καταλαβαίνεις τηνοπισθοδρομηση του οπλου στο μάγουλο σε σχέση με τα όπλα χωρίς kick-off γιατί δεν έχω ντουφεκισει ποτέ με τέτοιο
Όχι δεν καταλαβαίνω καμιά οπισθοδρομιση. Ίσως γιατί το 100% των αισθήσεων εκείνη την ώρα, προσπαθούν να στραφούν στον στόχο. Ωστόσο δεν είμαι σίγουρος αν η οπισθοδρομιση με το kick off είναι μεγαλύτερη με αυτό παρά χωρίς αυτό.
Με αυτό έχουμε μια μικρή οπισθοδρομιση μόνο του όπλου, χωρίς αυτό έχουμε οπισθοδρομιση και του όπλου μαζί με τον ώμο, χέρι κτλ. Για να σκεφτούμε λίγο, τι θα γινόταν περισσότερο αντιληπτό.

Last edited:
Νόμιζα και γω ότι το kick off βρίσκει εφαρμογή σε βαριές γομώσεις. Όταν είχα πρωτοπαρει το όπλο ρίχναμε με κάτι φίλους στο σκοπευτήριο. Ένας από αυτούς είχε μαζί μια φωτογραφική κάμερα από αυτές τις καλές με τον μεγάλο φακό. Έβγαλε μερικές φώτος και μου τις έστειλε σε πρωτότυπο μέγεθος. Όταν τις άνοιξα και τις μεγενθυνα είδα ότι σε μία είχε πιάσει την στιγμή της τουφεκιάς. Με έκπληξη διαπίστωσα ότι το kick off είχε ενεργοποιηθει με φυσίγγια sporting 28 gr και μάλιστα δεν είχε απλά ενεργοποιηθει αλλά είχε τερματίσει.
Το kick off λοιπόν αποδίδει σε όλα τα φυσίγγια, όχι μόνο στα βαριά. Σε όλες τις εταιρίες μέσα στην επιχειρηματολογια τους για τα καινούρια τους μοντέλα, είναι η μείωση του λακτίσματος. Η κάθε μία έχει την πατέντα της. Η benelli έχει το ψαροκόκαλλο, οι άλλες τα ειδικά πέλματα και η beretta έχει το kick off. Πιστεύω ότι όπως δεν μας απασχολεί αν γίνεται αντιληπτή η συμπίεση του ψαροκοκαλου στην benelli, έτσι δεν θα έπρεπε να μας απασχολεί το αντίστοιχο και για την beretta. Ο καθένας βέβαια έχει τα δικά του μέτρα και σταθμά.
Έχω φροντίσει όσο μπορώ το πλαστικό κοντάκι της καραμπίνας να το φέρω στα μέτρα μου, ενώ στα υπόλοιπα δύο όπλα που χρησιμοποιώ έχω φτιάξει custom κοντακια στα οποία έχω ρίξει πάρα πολλές εργατώρες δοκιμών για να τα τελειοποιησω πάνω μου και μπορώ να πω ότι έχω προσεγγίσει ειδικά στο pose, το απόλυτο, όχι για κάναν άλλο λόγο παρά μόνο για το ποσοστό χρήσης που κάνω στο καθένα. Ακόμα λοιπόν και έτσι, η ανακρουση με την καραμπίνα είναι μικρότερη. Αυτό δεν οφείλεται στα αέρια αλλά στο kick off.

Kαι νομίζω ότι στο καινούριο kick off δε νιώθεις καν την οπισθοδρομηση στο μάγουλο. Πολύ έξυπνη πατέντα.
Μιλάω για το παλιό kick off στο a400 xplor unico kick-off γιαυτό και προσπαθώ να καταλάβω πως θα το νοιώθω μην τυχόν και το μετανιωσω

Αν απο ενα οπλο αδρανειας παμε σε ενα αεριων η απο ενα συστημα αεριων παμε σε ενα αλλο,η απο δικανο σε καραμπινα, σιγουρα θα την καταλαβουμε τη διαφορα στον τροπο λειτουργιας, και ακουστικα και σε αισθηση... Ειναι τι εχουμε συνηθισει...
Οπως εμενα που εχω συνηθισει με Benelli με ξενιζει η συμπεριφορα μιας Α400 , το ιδιο συμβαινει κ αναποδα... Αλλο με ξενιζει ομως η συμπεριφορα γιατι το σωμα μου εχει συνηθισει διαφορετικα, αλλο μου δημιουργει προβλημα...
Προβλημα δεν ενιωσα να μου δημιουργει ποτε ενα Kick Off...

Αν απο ενα οπλο αδρανειας παμε σε ενα αεριων η απο ενα συστημα αεριων παμε σε ενα αλλο,η απο δικανο σε καραμπινα, σιγουρα θα την καταλαβουμε τη διαφορα στον τροπο λειτουργιας, και ακουστικα και σε αισθηση... Ειναι τι εχουμε συνηθισει...
Οπως εμενα που εχω συνηθισει με Benelli με ξενιζει η συμπεριφορα μιας Α400 , το ιδιο συμβαινει κ αναποδα... Αλλο με ξενιζει ομως η συμπεριφορα γιατι το σωμα μου εχει συνηθισει διαφορετικα, αλλο μου δημιουργει προβλημα...
Προβλημα δεν ενιωσα να μου δημιουργει ποτε ενα Kick Off...
.RESPECT..RESPECT.

Φίλε μου καλημέρα!έχω εδώ και 3-4 χρόνια την unico με kickoff πριν είχα την urika 2 και πριν μια crio και ακόμα πιο παλιά την 303 ,την crio δεν θα την ξανααγοραζα ποτέ η αδράνεια εμένα με χάλασε παρά πολυ από άποψη κλωτσιματος ,το kickoff λειτουργεί καταπληκτικά και ακόμα και σε σχέση με τα προηγούμενα beretta που σου ανέφερα είναι ακόμα πιο ξεκούραστο όπλο ,εάν πηγαίνεις για παγανα τσίχλας το μεσημέρι στο τέλος θα καταλάβεις την διαφορά ,εγώ και σε σύγκριση με την urika 2 που δεν κλοτσαει σαν όπλο η unico είναι ακόμα πιο ξεκουραστη λόγω του kickoff ξεκάθαρα, θα τύχει να βάλεις το κοντάκι στον ώμο στραβά πάνω σε μια μπηχτη με την μύτη του κοντακιου στον ώμο δεν θέλει και πολύ με τον παραπάνω τρόπο πραγματικά να πονέσεις ακόμα και να μελανιασει το σημείο ,αυτό με το kickoff μειώνεται παρά πολυ ,ακόμα και στο σκοπευτήριο που ρίχνω το kickoff δουλεύει και εκεί ,εγώ αναπήδηση καννης δεν έχω δει και το αναφέρω μιας και έχει αναφερθεί ως μειονέκτημα εγώ δεν το έχω δει .Ναι σαφέστατα και το αισθάνεσαι όταν λειτουργει μιας και για αυτό υπάρχει για να αισθάνεσαι την μείωση της ανάκρουσης κάποιους αυτό τους ξενίζει και τους χαλάει εμένα αντίθετα η αίσθηση αυτή δεν με χάλασε ποτέ και πιστεύω ότι όντως είναι ένα σύστημα μείωσης ανάκρουσης εξαιρετικό !!

Φίλε μου καλημέρα!έχω εδώ και 3-4 χρόνια την unico με kickoff πριν είχα την urika 2 και πριν μια crio και ακόμα πιο παλιά την 303 ,την crio δεν θα την ξανααγοραζα ποτέ η αδράνεια εμένα με χάλασε παρά πολυ από άποψη κλωτσιματος ,το kickoff λειτουργεί καταπληκτικά και ακόμα και σε σχέση με τα προηγούμενα beretta που σου ανέφερα είναι ακόμα πιο ξεκούραστο όπλο ,εάν πηγαίνεις για παγανα τσίχλας το μεσημέρι στο τέλος θα καταλάβεις την διαφορά ,εγώ και σε σύγκριση με την urika 2 που δεν κλοτσαει σαν όπλο η unico είναι ακόμα πιο ξεκουραστη λόγω του kickoff ξεκάθαρα, θα τύχει να βάλεις το κοντάκι στον ώμο στραβά πάνω σε μια μπηχτη με την μύτη του κοντακιου στον ώμο δεν θέλει και πολύ με τον παραπάνω τρόπο πραγματικά να πονέσεις ακόμα και να μελανιασει το σημείο ,αυτό με το kickoff μειώνεται παρά πολυ ,ακόμα και στο σκοπευτήριο που ρίχνω το kickoff δουλεύει και εκεί ,εγώ αναπήδηση καννης δεν έχω δει και το αναφέρω μιας και έχει αναφερθεί ως μειονέκτημα εγώ δεν το έχω δει .Ναι σαφέστατα και το αισθάνεσαι όταν λειτουργει μιας και για αυτό υπάρχει για να αισθάνεσαι την μείωση της ανάκρουσης κάποιους αυτό τους ξενίζει και τους χαλάει εμένα αντίθετα η αίσθηση αυτή δεν με χάλασε ποτέ και πιστεύω ότι όντως είναι ένα σύστημα μείωσης ανάκρουσης εξαιρετικό !!
Απόλυτα κατατοπιστικος. Ευχαριστώ πολύ και εσένα και όλους τους φίλους που έκαναν τον κόπο να ασχοληθούν μαζί μου Μάλλον θα το αγοράσω .RESPECT..RESPECT..RESPECT.

Status
Not open for further replies.
Back