Καλορίζικο και καλοτούφεκο ....Κύριοι το μωρό ήρθε στην αγκαλιά μου Μία επίσκεψη από βδομάδα στον κ. Ψυλακη για μέτρα και όλα καλά!!!!!!!!!!!
Καλορίζικο και καλοτούφεκο ....Κύριοι το μωρό ήρθε στην αγκαλιά μου Μία επίσκεψη από βδομάδα στον κ. Ψυλακη για μέτρα και όλα καλά!!!!!!!!!!!
ωωωωωωωω.καλοτουφεκο και καλορίζικο το μωρό.πολυ καλή επιλογή.βαλε φωτο να θαυμάσουμεΚύριοι το μωρό ήρθε στην αγκαλιά μου Μία επίσκεψη από βδομάδα στον κ. Ψυλακη για μέτρα και όλα καλά!!!!!!!!!!!
Καλορίζικο κ με τρέλα γούσταΚύριοι το μωρό ήρθε στην αγκαλιά μου Μία επίσκεψη από βδομάδα στον κ. Ψυλακη για μέτρα και όλα καλά!!!!!!!!!!!
Κώστα δεν θα το μετανιώσεις !! Το 5 * είναι καταπληκτικό τσοκ σκουπίζει από τα 15 μέτρα μέχρι τα 25 30 ,φοβερό τσοκ που αξίζει να το αγοράσεις για all around είναι το μέσα έξω της beretta το 4* ,η beretta έχει μαμισια τσοκ καταπληκτικά !!!!Κύριοι το μωρό ήρθε στην αγκαλιά μου Μία επίσκεψη από βδομάδα στον κ. Ψυλακη για μέτρα και όλα καλά!!!!!!!!!!!
Καλορίζικη και καλοτουφεκη Κώστα, να τη χαρεις!Κύριοι το μωρό ήρθε στην αγκαλιά μου Μία επίσκεψη από βδομάδα στον κ. Ψυλακη για μέτρα και όλα καλά!!!!!!!!!!!
Ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας. Ευχαριστώ πολύ και εσένα Άρη για την άμεση απάντηση όταν χρειάστηκα την άποψη σου. Και βέβαια τον Ευριπίδη που ειμασταν σε ανοιχτή ακρόασηΚώστα καλοτυχη να είναι κ να ξανανιωσεις ωραίες κυνηγετικες στιγμές..
Μου πρότειναν για 4αρι Carson τι γνώμη έχετεΚώστα δεν θα το μετανιώσεις !! Το 5 * είναι καταπληκτικό τσοκ σκουπίζει από τα 15 μέτρα μέχρι τα 25 30 ,φοβερό τσοκ που αξίζει να το αγοράσεις για all around είναι το μέσα έξω της beretta το 4* ,η beretta έχει μαμισια τσοκ καταπληκτικά !!!!
4αρι μαμα και μη ψαχνεσαι αλλουΜου πρότειναν για 4αρι Carson τι γνώμη έχετε