Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Κύριοι το μωρό ήρθε στην αγκαλιά μου Μία επίσκεψη από βδομάδα στον κ. Ψυλακη για μέτρα και όλα καλά!!!!!!!!!!!
ωωωωωωωω.καλοτουφεκο και καλορίζικο το μωρό.πολυ καλή επιλογή.βαλε φωτο να θαυμάσουμε
.terror..terror..terror.

Κύριοι το μωρό ήρθε στην αγκαλιά μου Μία επίσκεψη από βδομάδα στον κ. Ψυλακη για μέτρα και όλα καλά!!!!!!!!!!!
Κώστα δεν θα το μετανιώσεις !! Το 5 * είναι καταπληκτικό τσοκ σκουπίζει από τα 15 μέτρα μέχρι τα 25 30 ,φοβερό τσοκ που αξίζει να το αγοράσεις για all around είναι το μέσα έξω της beretta το 4* ,η beretta έχει μαμισια τσοκ καταπληκτικά !!!!

Κώστα καλοτυχη να είναι κ να ξανανιωσεις ωραίες κυνηγετικες στιγμές.. ;)
Ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας. Ευχαριστώ πολύ και εσένα Άρη για την άμεση απάντηση όταν χρειάστηκα την άποψη σου. Και βέβαια τον Ευριπίδη που ειμασταν σε ανοιχτή ακρόαση

Κώστα δεν θα το μετανιώσεις !! Το 5 * είναι καταπληκτικό τσοκ σκουπίζει από τα 15 μέτρα μέχρι τα 25 30 ,φοβερό τσοκ που αξίζει να το αγοράσεις για all around είναι το μέσα έξω της beretta το 4* ,η beretta έχει μαμισια τσοκ καταπληκτικά !!!!
Μου πρότειναν για 4αρι Carson τι γνώμη έχετε

οι φωτογραφιες μπαινουν για λογαριασμο του φιλου κωστα και του μωρου του .sarcastic..κωστα να τη χαιρεσαι και παλι τη κουκλα
HRmiFGe.jpg

mp2mexf.jpg

GABcsPW.jpg

p3YpA9Z.jpg

Συμφωνώ με τον Ευρυπίδη !! εάν θες κάτι ενδιάμεσο στο 5 και 4 έπεσε στα χέρια μου ένα μαμά εσω που γράφει skeet usa το μέτρησα και στο στόμιο δίνει 18,5 ενώ το 4 αρι μέσα έξω το μαμά είναι 18,3 και το μαμά 5 18,6 δηλαδή το skeet usa είναι ελάχιστα τσιμπημενο τώρα μέσα ή φούστα του τσοκ δεν ξέρω τι κάνει ,θα το δω και στον πίνακα και θα σου πω τι κάνει .

Status
Not open for further replies.
Back