Καλορίζικο-καλοτουφεκο φίλε! Το όπλο έχει κορυφαίο value for money γι’αυτα που προσφέρει!
Πιστεύω αν έβγαινε με ξύλινα μέρη και στην ίδια τιμή θα ήταν το best seller της μπερετα
Καλορίζικο-καλοτουφεκο φίλε! Το όπλο έχει κορυφαίο value for money γι’αυτα που προσφέρει!
Σταμάτη για τη συγκεκριμένη δουλειά που βγήκε πιστεύω καλύτερα είναι τα πλαστικά μερηΠιστεύω αν έβγαινε με ξύλινα μέρη και στην ίδια τιμή θα ήταν το best seller της μπερετα
Σταμάτη για τη συγκεκριμένη δουλειά που βγήκε πιστεύω καλύτερα είναι τα πλαστικά μερη
Για αγριογουρουνο σίγουρα είναι καλύτερα με πλαστικά. Απλά το λιγουρευει πιστεύω και πολύς κόσμος που κυνηγάει αλλα θηράματα
Ευριπιδη δεν υπάρχει χρόνος δυστηχως με τα παιδιά και είμαι και στο χωριο αυτό τον καιρό..ολόκληρο ταξίδι να έρθω..αν βρω λίγο χρόνο πάω κυνήγι..Ευχαριστώ γιανναρε.ηρθε ο Κωστής σήμερα αλλά εσύ αφαντος
Συμφωνώ Σταμάτη.βεβαια το όπλο είναι σε προσφορά οπως και αλλα beretta..1650€ η κανονική τιμή και πάει στα 1070 με την έκπτωση.Πιστεύω αν έβγαινε με ξύλινα μέρη και στην ίδια τιμή θα ήταν το best seller της μπερετα
Kαλοριζικο Ευρυπίδη εύχομαι να σου κάνει το κέφι
Ευχαριστω πολύ παικτεςκαλοριζικο Ευρυπιδη
Που είσαι βρε ψυχή εσυ? ?Ευριπίδη καλορίζικη και καλές βολές
εδώ πάλι παρεούλα Κώστα μουΠου είσαι βρε ψυχή εσυ? ?
ευχαριστω μακηΕυριπίδη καλορίζικη και καλές βολές
Ευρι καλοτουφεκο... Μου αρέσει κ εμενα σαν αίσθηση κ σαν τιμή... Πιστεύω θα την χαρείς, χωρίς τη μεγάλη αποθήκη έχει ωραία αίσθηση...
ευχαριστω πολυ ducks unlimited.αρη ηδη εχει στο ενεργητικο της εχθες και σημερα 200 απροβληματιστα ριγμενα φυσιγγιαΚαλορίζικο Γιούρι....είναι sexy το εργαλείο
Μόνο μια παρατήρηση για τον γυαλισμένο κώνο που αναφέρεις στην παρουσίαση σου, αν δεν κάνω λάθος βέβαια, έχω την εντύπωση πως μετά την 390 οι κώννοι στα αυτογεμή της Beretta βγαίνουν χρωμιωμενοι και για τον λόγο αυτόν δεν τίθεται θέμα λείανσης.
Είναι η ατιμη.σ ευχαριστώ πάρα πολυεργαλειο λεμε....