Καλό θα είναι να μη ρίξεις ατσάλινα μ αυτοΚαλησπερα στην παρεα εχω την Beretta A390 silver mallard γνωριζει κανενας αν το συγκεκριμενο οπλο ριχνει ατσαλινα??
Μαλιστα σε ευχαριστω πολυ για την πληροφοριαΚαλό θα είναι να μη ρίξεις ατσάλινα μ αυτο
Αν τα τσοκς 5*, 4* και 3* έχουν την ένδειξη SP : Steel Proof, τότε ρίχνει ατσάλινα και μόνο σε αυτές τις συσφιξεις.Καλησπερα στην παρεα εχω την Beretta A390 silver mallard γνωριζει κανενας αν το συγκεκριμενο οπλο ριχνει ατσαλινα??
Μήτσο καλοτουφεκο κι από δω.σου είπα τη γνώμη μου και το πρωί.φαινεσαι πιο άνετος σ αυτό το οπλοΞαναμπαινω και εγω στο club beretta με ενα καινουριο 692 76cm!πολυ ωραιο οπλο με πολυ ωραιο και γρηγορο οδηγημα!!σημερα ηταν η δευτερη μερα που εριξα στο σκοπευτηριο με αυτο!!αρκετα καλα τα αποτελεσματα ακομα και στα διπλα sim!αν και το πηρα για να αντικαταστησω το κυνηγετικο μου οπλο,μου αρεσε παρα πολυ και στο σκοπευτηριο!εχει βεβαια αρκετα χαμηλοτερη κλιση απο το guerini ομως επαιξα πιο ανετα και εξισου καλα!εδω φαινεται η διαφορα στα κοντακια!με το summit να πω πως πηρα τη δευτερη θεση στο sporting τουρνουα χανιων 2018!!!καλησπερα σε ολους!
Το ιδιο μηκος πρεπει ειναι!ναι η λαβη ειναι πιο ανοιχη!!ισως βολευει και αυτη!!Τα μήκη είναι ίδια ; Η λίγο πιο μακρύ το beretta .το κοντάκι εννοώ ,και μου φαίνεται και λίγο πιο ανοιχτή η λαβή στο beretta ;
Φυσικα και ακουω γνωμες!!σκεφτομαι να παιξω λιγο με αυτο το κοντακι για να δω τα θετικα-αρνητικα του!και μετα ισως φτιαξω και καποιο κοντακι στα μετρα μου ακριβως!ειδωμεν!!Καλορίζικο, αν θες μια γνώμη, πήγαινε τα σε έναν καλό μάστορα και πες του να στα κάνει ακριβώς τα ίδια τα κοντάκια. Ίδιες κλίσεις, ίδια μέτρα, ίδια τα πάντα. Αν δεν γίνεται, φτιάξε κοντάκι στα πρότυπα του πρώτου.