Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Γειά σας φίλοι μου, μόλις έχω εγγραφεί και έχω συστηθεί και η πρώτη μου επίσκεψη στο beretta team φυσικά.
Μόλις έχω αποκτήσει ένα beretta 692 black edition 30' και εύχομαι να με συνοδεύσει στο κυνήγι όπως και το προηγούμενο μου beretta το οποίο έχω εδώ και 27 περίπου χρόνια!
Καλορίζικο Μαριε!!!
Εύχομαι να το ευχαριστηθεις!

Γειά σας φίλοι μου, μόλις έχω εγγραφεί και έχω συστηθεί και η πρώτη μου επίσκεψη στο beretta team φυσικά.
Μόλις έχω αποκτήσει ένα beretta 692 black edition 30' και εύχομαι να με συνοδεύσει στο κυνήγι όπως και το προηγούμενο μου beretta το οποίο έχω εδώ και 27 περίπου χρόνια!
Καλορίζικο και καλοτούφεκο....

Καλοριχτο το μαύρουλι Μάριε!!!

Αν και στο πλαγιοκαννο μ' αρέσει πιο πολλή μια old silver ή French grey μπασκουλα στο αλληλεπίθετο νομίζω του ταιριάζει καλύτερα η μαύρη...

Είναι και της μόδας τώρα...παλαιότερα σχεδόν μόνο το Baikal είχε μαύρη βάση τώρα όλες οι μεγάλες εταιρείες έχουν βάλει στην γκάμα του 2,3 "μαύρα" μοντέλα...

Καλημέρα παιδια, αν και δεν εχω Beretta, εχω μια ερώτηση εκ μέρους ενός φίλου,
πήρε πριν μερικά χρόνια μια α303 απο εναν που σταμάτησε το κυνήγι, και του ειχε πει οτι είναι με φουλ τσόκ. Μέχρι πρόσφατα δεν την ειχα αποσυναρμολογίσει για να δω σφραγίδες κλπ, αλλα λογο ενώς περιστατικού(εριξε 2 τρυγόνια στην έναρξη σε πολυ κοντινη αποσταση και πέσαν με 6-7 σκαγια το καθενα) και ειπα οτι δεν παίζει να είναι φουλ τσοκ, σε αυτην την αποσταση επρεπε να πέσουν παρταλιασμενα... την ανοιγω να δω ποσα αστερια γραφει και περα απο μηκος καννης, σφραγίδες δοκιμών κλπ δεν εγραφε πουθενα για τσοκαρισμα... ριξαμε κανα 2 τουφεκιές σε χαρτόνια με σχέδιο φάσσας και η τουφεκιά του στα 35 βήματα εβαζε 18 σκάγια στη φάσσα, τόσα σκάγια έβαζε και η δική μου μπενέλι με φορεμένα 4*.
και τα 2 οπλα με 18,3 αυλό... παίζει να γραφει τσοκαρισμα πανω στο όπλο με άλλες στάμπες και να μην τα καταλαβαίνουμε; εγω εψαχνα για αστερισκους αλλα δν εχει κατι..
Αυριο λογικα θα το μετρίσουμε και με παχύμετρο μπας και βγάλουμε ακρη...
Μπορει κανεις να βγαλει καμια φωτο απ την 303 να δω πως αναγραφει το τσοκάρισμα;

Καλημέρα παιδια, αν και δεν εχω Beretta, εχω μια ερώτηση εκ μέρους ενός φίλου,
πήρε πριν μερικά χρόνια μια α303 απο εναν που σταμάτησε το κυνήγι, και του ειχε πει οτι είναι με φουλ τσόκ. Μέχρι πρόσφατα δεν την ειχα αποσυναρμολογίσει για να δω σφραγίδες κλπ, αλλα λογο ενώς περιστατικού(εριξε 2 τρυγόνια στην έναρξη σε πολυ κοντινη αποσταση και πέσαν με 6-7 σκαγια το καθενα) και ειπα οτι δεν παίζει να είναι φουλ τσοκ, σε αυτην την αποσταση επρεπε να πέσουν παρταλιασμενα... την ανοιγω να δω ποσα αστερια γραφει και περα απο μηκος καννης, σφραγίδες δοκιμών κλπ δεν εγραφε πουθενα για τσοκαρισμα... ριξαμε κανα 2 τουφεκιές σε χαρτόνια με σχέδιο φάσσας και η τουφεκιά του στα 35 βήματα εβαζε 18 σκάγια στη φάσσα, τόσα σκάγια έβαζε και η δική μου μπενέλι με φορεμένα 4*.
και τα 2 οπλα με 18,3 αυλό... παίζει να γραφει τσοκαρισμα πανω στο όπλο με άλλες στάμπες και να μην τα καταλαβαίνουμε; εγω εψαχνα για αστερισκους αλλα δν εχει κατι..
Αυριο λογικα θα το μετρίσουμε και με παχύμετρο μπας και βγάλουμε ακρη...
Μπορει κανεις να βγαλει καμια φωτο απ την 303 να δω πως αναγραφει το τσοκάρισμα;
Ηλία ίσως αναγράφεται με κουκίδες,αντί για αστέρια .

Του ειπα να μου στειλει μερικές φωτο να ξανατσεκαρω, κ προσεξα τις 2 κουκίδες...
2 αστρα τελικά;;
42208896_1954476871307194_5841670295865262080_n.png

Έχω από πέρυσι μια 303 του πατέρα μου η οποία καθετε αρκετά χρόνια.Ο πατέρας μου όποτε ερχετε μαζί παίρνει την Benelli που έχει και αποφάσισα να δουλέψω λίγο την beretta
Η κάνη γράφει breda italy και αυλός μου κάνει εντύπωση 18.3 ??
Η κάνη είναι με σταθερό τσοκαρισμα *** και αν δεν κάνω λάθος 65-66cm ?

Έχω από πέρυσι μια 303 του πατέρα μου η οποία καθετε αρκετά χρόνια.Ο πατέρας μου όποτε ερχετε μαζί παίρνει την Benelli που έχει και αποφάσισα να δουλέψω λίγο την beretta

18.3 αυλός 70mm Θαλάμη 3* Breda είναι τύπος ατσαλιού αν δεν απατώμαι..

Εργαλείο....

18.3 αυλός 70mm Θαλάμη 3* Breda είναι τύπος ατσαλιού αν δεν απατώμαι..
Πάντως η κάνη δεν γράφει πουθενά beretta
Μόνο το λογότυπο BREDA italy στο πλαίσιο όπως ακριβώς αποτυπώνεται στα όπλα BREDA
Νομίζω ότι είναι η κατασκευάστρια εταιρία το όνομα breda και όχι τύπος ατσαλιού
Μπορεί και να κάνω λάθος όμως

Status
Not open for further replies.
Back