Καλορίζικο και καλοτούφεκο....Ξαναμπαινω και εγω στο club beretta με ενα καινουριο 692 76cm!πολυ ωραιο οπλο με πολυ ωραιο και γρηγορο οδηγημα!!σημερα ηταν η δευτερη μερα που εριξα στο σκοπευτηριο με αυτο!!αρκετα καλα τα αποτελεσματα ακομα και στα διπλα sim!αν και το πηρα για να αντικαταστησω το κυνηγετικο μου οπλο,μου αρεσε παρα πολυ και στο σκοπευτηριο!εχει βεβαια αρκετα χαμηλοτερη κλιση απο το guerini ομως επαιξα πιο ανετα και εξισου καλα!εδω φαινεται η διαφορα στα κοντακια!με το summit να πω πως πηρα τη δευτερη θεση στο sporting τουρνουα χανιων 2018!!!καλησπερα σε ολους!
Πρώτα από όλα καλορίζικο και να το λιώσεις στο τουφεκιδι !!!! Το κοντάκι από την φωτό φαίνεται λίγο πιο μακρύ και σίγουρα η λαβή είναι πιο ανοιχτή και μάλλον για αυτό το όπλο σου μπαίνει καλά παρόλο που είναι πιο χαμηλό ,εάν δεν είναι κάτι από τα παραπάνω τότε μάλλον πολύ απλά το πιο χαμηλό κοντάκι σε βοηθάει να κουμπωνεις στο κοντάκι πιο καλά ,βέβαια ότι και να λέμε εμείς από τις φωτό και από τα λεγόμενα τα δικά σου πολυ πιθανόν να είναι λάθος ,εσύ η επωμιση σου και ο πίνακας θα δείξουν τι ακριβώς θα κάνεις με το κοντάκι ,πάντως το ότι και με τα δύο τουφεκας σχετικά καλά και από την στιγμή που είναι διαφορετικά κοντάκια αυτό μάλλον δείχνει ότι σίγουρα κάτι δεν είναι απόλυτο σωστόΤο ιδιο μηκος πρεπει ειναι!ναι η λαβη ειναι πιο ανοιχη!!ισως βολευει και αυτη!!
Καλορίζικο και καλοτουφεκο Δημήτρη!Ξαναμπαινω και εγω στο club beretta με ενα καινουριο 692 76cm!πολυ ωραιο οπλο με πολυ ωραιο και γρηγορο οδηγημα!!σημερα ηταν η δευτερη μερα που εριξα στο σκοπευτηριο με αυτο!!αρκετα καλα τα αποτελεσματα ακομα και στα διπλα sim!αν και το πηρα για να αντικαταστησω το κυνηγετικο μου οπλο,μου αρεσε παρα πολυ και στο σκοπευτηριο!εχει βεβαια αρκετα χαμηλοτερη κλιση απο το guerini ομως επαιξα πιο ανετα και εξισου καλα!εδω φαινεται η διαφορα στα κοντακια!με το summit να πω πως πηρα τη δευτερη θεση στο sporting τουρνουα χανιων 2018!!!καλησπερα σε ολους!
Καλοριζικο με πολλες και αξεχαστες τουφεκιες!Ξαναμπαινω και εγω στο club beretta με ενα καινουριο 692 76cm!πολυ ωραιο οπλο με πολυ ωραιο και γρηγορο οδηγημα!!σημερα ηταν η δευτερη μερα που εριξα στο σκοπευτηριο με αυτο!!αρκετα καλα τα αποτελεσματα ακομα και στα διπλα sim!αν και το πηρα για να αντικαταστησω το κυνηγετικο μου οπλο,μου αρεσε παρα πολυ και στο σκοπευτηριο!εχει βεβαια αρκετα χαμηλοτερη κλιση απο το guerini ομως επαιξα πιο ανετα και εξισου καλα!εδω φαινεται η διαφορα στα κοντακια!με το summit να πω πως πηρα τη δευτερη θεση στο sporting τουρνουα χανιων 2018!!!καλησπερα σε ολους!
Ευχαριστώ Γιάννη!Καλοριχτο να το χαρεις!
Ποιο ειναι το προηγουμενο Μαριε?
Καλο ντουφεκο Μαριε να το χαρεις!Γειά σας φίλοι μου, μόλις έχω εγγραφεί και έχω συστηθεί και η πρώτη μου επίσκεψη στο beretta team φυσικά.
Μόλις έχω αποκτήσει ένα beretta 692 black edition 30' και εύχομαι να με συνοδεύσει στο κυνήγι όπως και το προηγούμενο μου beretta το οποίο έχω εδώ και 27 περίπου χρόνια!
Καλορίζικο Μάριε. Καλές τουφεκιές!Γειά σας φίλοι μου, μόλις έχω εγγραφεί και έχω συστηθεί και η πρώτη μου επίσκεψη στο beretta team φυσικά.
Μόλις έχω αποκτήσει ένα beretta 692 black edition 30' και εύχομαι να με συνοδεύσει στο κυνήγι όπως και το προηγούμενο μου beretta το οποίο έχω εδώ και 27 περίπου χρόνια!