Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
A400 Xtreme PLUS KO Mossy Oak Bottomland

7-D175-A9-C-22-C5-404-F-A6-E3-B77-CBAACEA8-E.jpg
Πέρνα απο το απέναντι τοπικ για μετάνοιες και θα τα πούμε και κατ ιδίαν αναγωγε

Να κανω μιια ερωτηση αναμεσα σε μια Α400 και σε beretta 391 stonecoat τι θα επιλεγατε, για οπλα τις κουτας αναφερωμε, ευχαριστω προκαταβολικα.

Stonecoat , αλλά δεν είμαι αντικειμενικός μιας και είμαι κάτοχος .... ;)
Ομορφο οπλο, σκληροτράχηλο, με μηδενική ανάκρουση και ωραίες τουφεκιές με optima plus κανη ... το μόνο που μου τη δίνει στα νεύρα ειναι η μουντζούρα και μαυρίλα στο καθάρισμα, αλλά αυτα εχουν τα αέρια , γι αυτό θα πάρω Benelli να ησυχάσω ;)

Το εγγλέζικο σπείρωμα που έχουν οι Parker και Bisley, δεν υπάρχει στην Ελλάδα, εκτός και αν θες να το πληρώσεις χρυσό. Νομίζω φέρνει το σετ με βέργα ο Παπατσαρουχας.
Αυτό που είχα κάνει εγώ ήταν να πάρω έναν ανταπτορα από Ιταλικό σε Αμερικάνικο σπείρωμα (έχει ο Καλκ γύρω στο 1€) . Το εγγλέζικο σπείρωμα είναι διαμέτρου ενδιάμεσης του Ιταλικού και του Ανερικάνικου, στην Ιταλική βέργα δεν μπαίνει ενώ στην Αμερικάνικη κολυμπάει. Πήρα λοιπόν λίγο σιδηροστοκο, ανακάτεψα με hardener 1:1 και γέμισα το Αμερικάνικο σπείρωμα, φύτεψα μέσα την βούρτσα (σπείρωμα αρσενικό) και απλά πρόσεξα να στερεωσω την βούρτσα όρθια. Σε λίγο είχε γίνει .....μπετό!
Αργότερα μου έφτιαξε φίλος βέργα.
Παιρνεις της GMK με καμια 25 αρια λιρες βεργα με παρελκομενα και ησυχαζεις απο τον βραχνα του αγγλικου σπειρωματος. Εννοω εχεις και δεν μπλεκεις με ανταπτορες

Τεο πως είδες τη βλητικη απόδοση ανάμεσα σε αυτά τα δυο μοντελα; Η Μπερεττα ισχυρίζεται ότι η steelium είναι η καλύτερη της κάννη. Είδες διάφορες και αν ναι ποιες;
Την 391 δεν την ειχα αλλα ειχα την greystone που εχει το ιδιο συστημα αεριου και την α400 μεχρι τα 36 γρ η greystone δεν ειχε αντιπαλο η α400 καλη κανη αλλα εγω με αυτα που ακουγα περιμενα κατι καλητερο το οποιο δεν το ειδα με τα λεγομενα της μπερετα αυτο που μου αρεσε στην α400 ηταν η χαμηλη ανακρουση σε καμια περιπτωση ομως δεν ειναι Remington 1100 σε κανη μην τρεφετε αυταπατες

το μόνο που μου τη δίνει στα νεύρα ειναι η μουντζούρα και μαυρίλα στο καθάρισμα,
Μάλλον δεν θα έχεις δει - καθαρισει άλλο όπλο αερίων Μενιο...
γι αυτό θα πάρω Benelli να ησυχάσω
Αργά η γρήγορα θα επιστρέψεις δριμύτερος στην παλια σου αγάπη!;):)

Καλησπερα αγορασα προσφατα μια Α400 extreme unico την δοκιμασα και μου κανει ολα το φυσιγγια 28 32 34γρ εμπλοκη ολα μονοτουφεκιες πεταει τον αδειο καλυκα και τον γεματο τον κραταει κατω απο το κλειστρο αναμεσα στηναποθυκη και την θαλαμη τα 38 42 52γρ τα ριχνει κανονικα εχει παθει καποιος το ιδιο πραγμα? Προβλημα τροφοδοτη ή με τον ρυθμηστη αεριων? Το οπλο θα πεει οπλουργο μολις παραλαβω το δελτειο απλα ειπα μηπως εχει καποιος ιδεα τι παιζει...

Status
Not open for further replies.
Back