Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πριν την δοκιμασω την καθαρισα απο γρασσα λαδια κτλ το οπλο ειναι πεντακαθαρο οι τρυπες της καννης ειναι και οι 2 ανοιχτες και το κλειστρο λειτουργει κανονικα κατι αλλο που ξεχασα ειναι οτι 2-3 φορες οπλισε χωρις να παρει το φυσιγγι στη θαλαμη απλα βγηκε το ριγμενο και το γεματο εμεινε στην αποθηκη...

Την έχεις καλά καθαρισμένη? Τόσο την κάννη όσο και το πιστόνι?
Λευτέρη καλησπέρα.πρωτον ξανακαθαρισε τ όπλο παρα πολύ καλά πριν το στείλεις σε οπλουργο και δοκίμασε.η Μπερέτα δεν έχει πιστόνι ρύθμισης αερίων.δουλευει από 24 ως 64 χωρίς να θέλει κάτι.δευτερον αφού σου δουλεύει τις βαριές γομωσεις 2 τεινα συμβαίνουν.ή το ελατήριο σου μπροστά είναι πολύ σκληρό ή κάποιο θέμα υπάρχει στις τρύπες αερίων της κάνης.πριν αλλάξεις ελατήριο θα σου συνιστούσα να βρεις κάποιον που έχει ακριβώς το ίδιο όπλο μ εσένα ακριβώς όμως όχι άλλο μοντέλο και να βάλεις τη κανη του στο δικό σου όπλο.αν έτσι δουλεύουν τα χαμηλά γραμμάρια στ όπλο σου μέτρησε ακριβώς τη διάμετρο των οπών της άλλης κάνης και φτιάξε το ίδιο τις δικές σου.εχει συμβεί στο παρελθόν οι τρύπες να είναι λαθος

Φίλε Λευτέρη όπως σου λέει και ο Ευρυπίδης!Κάνε άλλο ένα καλό καθάρισμα,αν μπορεί να βρεις και κάποιο αλλο σαν το δικό σου ντουφέκι να δοκιμάσεις με άλλη κανη και την δικιά σου κανη σε άλλον κορμό!Αν και πιστεύω πως κάποιο άλλο θεματακι θα είναι,αν και άμα πας σε έναν καλό οπλουργο θεωρώ πως θα λυθεί το προβλημα!Πάντως μην αφήσεις να σε επηρεάσει αυτή η ζημιά!

Καλησπερα αγορασα προσφατα μια Α400 extreme unico την δοκιμασα και μου κανει ολα το φυσιγγια 28 32 34γρ εμπλοκη ολα μονοτουφεκιες πεταει τον αδειο καλυκα και τον γεματο τον κραταει κατω απο το κλειστρο αναμεσα στηναποθυκη και την θαλαμη τα 38 42 52γρ τα ριχνει κανονικα εχει παθει καποιος το ιδιο πραγμα? Προβλημα τροφοδοτη ή με τον ρυθμηστη αεριων? Το οπλο θα πεει οπλουργο μολις παραλαβω το δελτειο απλα ειπα μηπως εχει καποιος ιδεα τι παιζει...

Πήρες καινούργιο εργαλείο και δεν λες τίποτα!
Καλορίζικο φιλαράκι δεν πιστεύω να είναι κάτι σημαντικό οι εμπλοκές.

Καλησπερα αγορασα προσφατα μια Α400 extreme unico την δοκιμασα και μου κανει ολα το φυσιγγια 28 32 34γρ εμπλοκη ολα μονοτουφεκιες πεταει τον αδειο καλυκα και τον γεματο τον κραταει κατω απο το κλειστρο αναμεσα στηναποθυκη και την θαλαμη τα 38 42 52γρ τα ριχνει κανονικα εχει παθει καποιος το ιδιο πραγμα? Προβλημα τροφοδοτη ή με τον ρυθμηστη αεριων? Το οπλο θα πεει οπλουργο μολις παραλαβω το δελτειο απλα ειπα μηπως εχει καποιος ιδεα τι παιζει...

δες το δοντακι που κραταει τα φυσιγγια στη αποθηκη.
ισως καθυστερει κλασμα δευτερολεπτου να ανοιξει και να απελευθερωσει φυσσιγγι.
το αφηνει οταν το κλειστρο αρχιζει να επανερχεται και οχι οταν ειναι στο τερμα , οπως ειναι το σωστο (μαλλον ;;;;δεν ξερω τις καινουργιες εχω 303)
δες πως ανοιγει αυτο το δοντι κατα τη λειτουργια.
παιξτο να μαλακωσει λαδωσε το καθαρισετο κλπ
παντως ειναι προβλημα συγχρονισμου που μαλλον επιλυεται ευκολα.

Πήρες καινούργιο εργαλείο και δεν λες τίποτα!
Καλορίζικο φιλαράκι δεν πιστεύω να είναι κάτι σημαντικό οι εμπλοκές.
Σημαντικότατο είναι Γιώργο σε καινούργιο όπλο άσχετα αν είναι απλή η λύση του προβλήματος
ψυχολογία μόνο να το πάρεις άστα να πάνε
θα έπαιρνε δρόμο όσα κι αν έχανα σε χρήματα :)
Λευτέρη γνώμη μου και μόνο είναι αυτή χωρίς να θέλω να επηρεάσω και πάνω απ όλα καλορίζικο ;)

Αυτά βλέπω και ακούω και λέω να κάτσω στα αυγά μου, ένα όπλο του 1977 λέω για την Α 301 δεν παραπονεθήκε ποτε και δεν μου ζήτησε πότε τίποτε, για αυτό πιθανόν θα προσανατοληστω σε κάποιο παιδί της Α 302 η εγγόνι της Α 303 .Πάντως να παίρνεις κάτι της κουτας και με το καλημέρα να σου βγάζει θέμα είναι ότι χειροτερο βέβαια συμβαίνουν αυτά, ευχομαί στον φίλο να βρεθει η λυση και πιστευω ότι είναι κάποια λεπτομερεια και να είναι καλορίζικο.

Άκρως επαγγελματική αντιμετώπιση,φαντάζομαι το ίδιο θα έκανε και στην Αμερική ή την Ιταλία η κυρία beretta....

για εμένα άκρως επαγγελματική αντιμετώπιση θα ήταν αν μετά από τον επίσημο οπλουργό δεν βρεθεί λύση,με όσο το δυνατόν λιγότερη εργασία,να επιστρέψει είτε χρήματα ή αλλαγή με άλλο όπλο και όχι να το κάνουν σώβρακο μέχρι να δουν αν μπορούν τελικά να κάνουν κάτι

αυτό το έκανε η Browning αλλά είχε γίνει πρώτα το όπλο κούτας πραγματικά σώβρακο,,ευτυχώς το δέχτηκαν πίσω ευτυχώς !

Ελλάδα είμαστε βέβαια και ο καθένας κάνει ότι γουστάρει ακόμα και από τις αντιπροσωπείες

Αν ισχύουν τα παραπάνω μιλάμε για αστειότητες ... Σοβαροτης μηδέν ... και δεν μιλάμε για κάποιον αντιπρόσωπο με οικονομική στενότητα , μιλάμε για την Beretta Hellas , η οποία προτιμά να γίνει ρόμπα σε όλα τα social media και τα forum , να κάψει το μοντέλο της στην αγορα παρα να αντικαταστήσει ενα ή πέντε ελαττωματικά οπλα ....
αυτα συνέβαιναν πριν απο είκοσι χρόνια και δεν το μάθαινε άνθρωπος .... τώρα γίνεσαι ρόμπα πανευρωπαϊκά σε χρόνο dt....

Status
Not open for further replies.
Back