Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα σε όλους,
φίλος ρωτάει για αυτό το όπλο(
Ποζέ Beretta Black Wing)
αλλά εγώ δεν το 'χω δεί ποτέ. Το έψαξα και στο σάιτ του Καρασαββίδη και δεν το είδα.
Είναι παλιό μοντέλο φαντάζομαι και δεν το έχει.
Ξέρει κάποιος να πει δυο πραγματάκια;;
https://www.gunsamerica.com/987384243/Beretta-Blackwing-12ga-O-U-Shotgun.htm

http://www.cabelas.com/product/Beretta-Blackwing-Ga-Game-Gun/1933506.uts

Πρωσοπικα μου μοιάζει σαν το κλασσικό 686 onyx με σκαλισματα στη βάση. Το 686 είναι η βάση για πολλά μοντέλα της beretta και διαχωριζονται σε βαθμίδες ανάλογα τα σκαλισματα και ποιότητα του ξύλου. Αναμφισβητα πολύ αξιόπιστα όπλα και απροβληματιστα .

Last edited:
Ξέρει κάποιος να πει δυο πραγματάκια;;
Ότι είναι παλιό είναι, δεν παύει όμως να είναι Beretta δίκαννο. Πες απλά στον φίλο σου αν έχει την δυνατότητα και είναι κοντά του, να ρίξει μερικές τουφεκιές να το δεί γιατί νομίζω ότι σε παλιά αναζήτηση που είχα κάνει, είχα διαβάσει πολλές αναφορές για δυνατό λάκτισμα.

https://www.gunsamerica.com/987384243/Beretta-Blackwing-12ga-O-U-Shotgun.htm

http://www.cabelas.com/product/Beretta-Blackwing-Ga-Game-Gun/1933506.uts

Πρωσοπικα μου μοιάζει σαν το κλασσικό 686 onyx με σκαλισματα στη βάση. Το 686 είναι η βάση για πολλά μοντέλα της beretta και διαχωριζονται σε βαθμίδες ανάλογα τα σκαλισματα και ποιότητα του ξύλου. Αναμφισβητα πολύ αξιόπιστα όπλα και απροβληματιστα .
Είναι ένα 686/687 χωρίς εξωτερικα μπιχλιμπιδια και χωρίς ενδιαμεσες ρίγες.
Μηχανισμός και καννες ίδια με τα ακριβότερα μοντέλα.

φθηνό μοντέλο της Beretta που δεν παύει να είναι ένα Beretta με τον αξιόπιστο μηχανισμό της ιταλικής εταιρείας
προσωπικά θεωρώ ότι είναι ένα σκαλί κάτω από τα 686-687 με φθηνότερα ξύλα και βάση εξ ολοκλήρου απο CNC που μεταφράζετε ότι δεν έχει τις εφαρμογές της σειράς 6
είναι παλιό σαν μοντέλο και αντικατέστησε το μοντέλο essential για τις κάννες δεν γνωρίζω άν είναι ίδιες με την σειρά 6
είναι ελαφρύ και έχει όντως δυνατό λάκτισμα
σίγουρα είναι πολύ καλύτερο από τα s.pose φθηνής σειράς Ιταλίας
αν θέλει να το αγοράσει ο φίλος σου στα 700-800 ευρώ πιστεύω είναι καλή τιμή
βάζω φωτό από ένα που πωλείται στο car,gr χομπυ
http://www.car.gr/parts/photos/5468598/

φθηνό μοντέλο της Beretta που δεν παύει να είναι ένα Beretta με τον αξιόπιστο μηχανισμό της ιταλικής εταιρείας
προσωπικά θεωρώ ότι είναι ένα σκαλί κάτω από τα 686-687 με φθηνότερα ξύλα και βάση εξ ολοκλήρου απο CNC που μεταφράζετε ότι δεν έχει τις εφαρμογές της σειράς 6
είναι παλιό σαν μοντέλο και αντικατέστησε το μοντέλο essential για τις κάννες δεν γνωρίζω άν είναι ίδιες με την σειρά 6
είναι ελαφρύ και έχει όντως δυνατό λάκτισμα
σίγουρα είναι πολύ καλύτερο από τα s.pose φθηνής σειράς Ιταλίας
αν θέλει να το αγοράσει ο φίλος σου στα 700-800 ευρώ πιστεύω είναι καλή τιμή
βάζω φωτό από ένα που πωλείται στο car,gr χομπυ
http://www.car.gr/parts/photos/5468598/
Σωστός ο Μάκης τώρα το παρατήρησα καλά δεν έχει τα ενισχυτικα μάγουλα των 686.

Σωστός ο Μάκης τώρα το παρατήρησα καλά δεν έχει τα ενισχυτικα μάγουλα των 686.
Τα μάγουλα και η έλλειψη σε ενδιαμεσες ρίγες δίνει ένα ελαφρυτερο τουφέκι, πιο καλοζυγισμενο για περπατητο κυνήγι. ;)
Οι κάννες και τα τσοκακια είναι ίδια με το 686.

... είναι παλιό σαν μοντέλο και αντικατέστησε το μοντέλο essential ...
Το σκεφτόμουν πολύ να το πάρω τότε που κυκλοφόρησε (... αλλά και πιο πριν το Essential), αφού δεν είχα τη δυνατότητα για ακριβότερο μοντέλο ... :(
Ο κυριότερος λόγος που δεν το αποφάσισα, ήταν το ότι η Beretta τότε ακόμη είχε "εμμονή" στους στενούς αυλούς. Αν εκείνη την εποχή είχε υιοθετήσει το optima bore στις κάννες θα το είχα πάρει με τα 1000!!! Μου άρεσε πολύ και το ότι δεν είχε ενδιάμεσες ρίγες ... ίσως επηρεασμένος κι από τον Κυπρίδημο ...;)

βάση εξ ολοκλήρου απο CNC που μεταφράζετε ότι δεν έχει τις εφαρμογές της σειράς 6
Όλη η σειρά 68Χ έτσι φτιάχνεται, δεν υπάρχουν χειροποίητες εφαρμογές.
Πρέπει να πας σε μοντέλα ASE90 και SO για τέτοιες απαιτήσεις.
Το ίδιο ισχύει και για τα Brow Ιαπωνίας πλην του Β25.

Όλη η σειρά 68Χ έτσι φτιάχνεται, δεν υπάρχουν χειροποίητες εφαρμογές.
Πρέπει να πας σε μοντέλα ASE90 και SO για τέτοιες απαιτήσεις.
Το ίδιο ισχύει και για τα Brow Ιαπωνίας πλην του Β25.
ναι συμφωνώ αλλά οι εφαρμογές ελέγχονται και βελτιώνονται στο χέρι έχω την εντύπωση :)

ναι συμφωνώ αλλά οι εφαρμογές ελέγχονται και βελτιώνονται στο χέρι έχω την εντύπωση :)
Είναι το μοντέλο 690 lll λίγο ακριβότερο από τα βασικά της μοντέλα αλλά έτσι νομίζω πως δουλεύει όλα της τα μοντέλα μηχανήματα και τελικό φινίρισμα στο χέρι.

Είναι το μοντέλο 690 lll λίγο ακριβότερο από τα βασικά της μοντέλα αλλά έτσι νομίζω πως δουλεύει όλα της τα μοντέλα μηχανήματα και τελικό φινίρισμα στο χέρι.
Αυτό που είδα στο βίντεο είναι μηχανές CNC υψηλής ακριβείας και συναρμολογηση στο χέρι. Δεν είδα μηχανουργικες εφαρμογές στο χέρι. Αυτές γίνονται σε όπλα αρκετά ακριβότερα.

Έλεγχος γίνεται σίγουρα από εταιρείες σαν την Beretta. Αυτό δεν είναι όμως σε καμμία περίπτωση εφαρμογή του οπλου στο χέρι όπως γινόταν παλιά στα καλά όπλα.

Ευχαριστω για τις πληροφοριες του δωσα την διευθυνση απο εδω και ας ενημερωθει.
Με λιγα λογια ειναι ενδιαφερον.
Δικη μου προταση ειναι να δει κατι σε browning ή franchi.

Αυτό που είδα στο βίντεο είναι μηχανές CNC υψηλής ακριβείας και συναρμολογηση στο χέρι. Δεν είδα μηχανουργικες εφαρμογές στο χέρι. Αυτές γίνονται σε όπλα αρκετά ακριβότερα.
Έλεγχος γίνεται σίγουρα από εταιρείες σαν την Beretta. Αυτό δεν είναι όμως σε καμμία περίπτωση εφαρμογή του οπλου στο χέρι όπως γινόταν παλιά στα καλά όπλα.

το ίδιο λέω κι εγώ με άλλα λόγια Γιάννη....σε καμμία περίπτωση δεν είναι χειροποίητα αλλά κάποιοι τζόγοι ελεγχονται.....δεν είναι το ίδιο beretta browning όταν τα κοιτάς πλάγια στη βάση με άλλα που βλέπεις μέσα από την βάση απέναντι(τρόπος του λέγειν):)

το ίδιο λέω κι εγώ με άλλα λόγια Γιάννη....σε καμμία περίπτωση δεν είναι χειροποίητα αλλά κάποιοι τζόγοι ελεγχονται.....δεν είναι το ίδιο beretta browning όταν τα κοιτάς πλάγια στη βάση με άλλα που βλέπεις μέσα από την βάση απέναντι(τρόπος του λέγειν):)

Μερικά από τα όπλα μας....
Από αριστερά προς τα δεξιά :
-φλομπερ saint Etienne
-μονοκανο 12αρι smith
-Beretta ES 100 vitoria
-Beretta AL 390
-Beretta A 303

Η Α303, όπως βλέπετε έχει κοντή καννη, διότι είχε πέσει ο πατέρας μου και πήρε λάσπη και του έσκασε.
Όταν περισεψει κάνα φράγκο θα πάρει μια νέα, γιατί αυτή είναι απαγορευτικη.
20160121_151017_zpswv9xxjfk.jpg

Status
Not open for further replies.
Back