Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Οπως λες και σε αλλο post : Ιταλικο οπλο με Ιταλικο choke (Gemini). Kick's vs Muller vs Pattermaster. Εχω μπλεκει τα μπουτια μου. Παω 5ημερο για παπια με (** Α302) και (**** 1301 Comp.)
Έτσι όπως είναι τώρα η 1301 με **** και κανη 61 cm μόνο για απογευματινό είναι....για ημερήσιο 302 με κλειστά ματια

Την Παρασκευη φευγω, οταν επιστρεψω θα καταθεσω τις εμπειριες μου. Προς το παρον μενω με τις επιλογες οπλων - choke που διαθετω. Η ερευνα για choke συνεχιζεται.... Ποσο μαλλον συνδιασμος Νο.? - φυσιγγιων....

Κωστα ναμαι παλι. Καταθετω την εμπειρια μου μετα απο το δευτερο παπιοκυνηγι μου. Τις δυο πρωτες μερες τα πουλια ηταν ατουφεκιστα, οι πτησεις ηταν γυρω στα 40 μ. λογω καλοκαιρινου καιρου. Ενθουσιασμενος με απολογισμο :
3 πρασινα, 3 καπακληδες, 2 σβουρδουλια, 2 ψαλυνουρια, 5 μπεκατσινια. Η Α302 με ** πηγε αρκετα καλα με Νο. 5 Caccia.
Η 1301 με **** πηγε πολυ καλα με τα Caccia και B&P F2, δεν θα ξαναβαλω ομως steel No. 4 , 30 gr.
Απο οτι καταλαβα ο καλυτερος συνδιασμος ειναι lead 3" magnum No. 2, ή 3 High-Density με (Anaconda Long Range or Muller Passing). Ευχαριστω για την ακροαση.

Απο οτι καταλαβα ο καλυτερος συνδιασμος ειναι lead 3" magnum No. 2, ή 3 High-Density με (Anaconda Long Range or Muller Passing). Ευχαριστω για την ακροαση.
ειδες τωρα παμε στις ειδικες κατηγοριες στα τσοκακια (anaconda,muller).....απο οσα μου εχουν πει ειναι ολα σκαλα ανωτερα απο τα μαμα και τα υπολοιπα συμβατικα αλλων εταιρειων......προσπαθω για kicks και θα σου πω με δοκιμες αποτελεσμα...

Θα με ενδιεφερε παρα πολυ το αποτελεσμα των δοκιμων σου για τα kicks. Αποστασεις, συσφηξη, φυσιγγι και φυσικα τιμες.
Θα περιμενω τα νεα σου οποτε και αν ειναι......
Ευχαριστω.

Θα με ενδιεφερε παρα πολυ το αποτελεσμα των δοκιμων σου για τα kicks. Αποστασεις, συσφηξη, φυσιγγι και φυσικα τιμες.
Θα περιμενω τα νεα σου οποτε και αν ειναι......
Ευχαριστω.
Τελικά είσαι και είμαι τυχερός.....σε λίγο καιρό πιστεύω θα τα έχω στα χέρια μου για τις πρώτες δοκιμες

Κωστα απο οτι ειδα στο internet τα kick's διατιθενται μονο με porting; Αν ειναι ετσι θα εχω μεγαλο προβλημα με την ακοη μου (ήδη εχω χασει τις υψηλες συχνοτητες) λογω κοντης κανης 61 cm . Ειδομεν .... περιμενω νεοτερα..

Κωστα απο οτι ειδα στο internet τα kick's διατιθενται μονο με porting; Αν ειναι ετσι θα εχω μεγαλο προβλημα με την ακοη μου (ήδη εχω χασει τις υψηλες συχνοτητες) λογω κοντης κανης 61 cm . Ειδομεν .... περιμενω νεοτερα..
Μόνο η σειρά vortex είναι χωρίς porting.
Τελικά είσαι και είμαι τυχερός.....σε λίγο καιρό πιστεύω θα τα έχω στα χέρια μου για τις πρώτες δοκιμες
Περιμένουμε αποτελέσματα.

Εχοντας αυλο 18,6 στην 1301 Comp , εχει καποιος μετρησει με ακριβεια την διαμετρο των Choke αντιστοιχα :
Muller Passing , Muller UFO , Kick's Vortex Extra-Full ; Παντως οτι choke και αν ερθει στα χερια σου Κωστα, περιμενω τα αποτελεσματα. Προκαταβολικα "ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ" σε ολους μας.

Εχοντας αυλο 18,6 στην 1301 Comp , εχει καποιος μετρησει με ακριβεια την διαμετρο των Choke αντιστοιχα :
Muller Passing , Muller UFO , Kick's Vortex Extra-Full ; Παντως οτι choke και αν ερθει στα χερια σου Κωστα, περιμενω τα αποτελεσματα. Προκαταβολικα "ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ" σε ολους μας.
λιγο που το κοιταξα το kicks mod σε αυλο 18.4 που εχω εγω.....το avnaconda long range ειναι 0.700 δλδ 17.78......το kicks high flyer mod ειναι 0.710 δλδ 18.03.....αυτες οι μετρησεις ειναι για το δικο μου οπλο με αυλο 18.4 affinity

δες εδω για τα kicks.......
77hiQ5z.jpg

Status
Not open for further replies.
Back