ελα μωρη τρελλα λακηηηηηηηαγορά από τον φίλο μου Λάζαρο(Λάκης ο σκοπευτής)της beretta A300 outlander synthetic
μέσα στην εβδομάδα έχει δοκιμές και συμπεράσματα
κάτι που μ αρέσει τρελλά![]()
Πάμε μια Μαλακάσα να πάρουμε και τον Αντωνάκη μαζί να κάνουμε συγκριτικό, Α300, Α400, AL391 ? Θα είχε εξαιρετικό ενδιαφέροναγορά από τον φίλο μου Λάζαρο(Λάκης ο σκοπευτής)της beretta A300 outlander synthetic
μέσα στην εβδομάδα έχει δοκιμές και συμπεράσματα
κάτι που μ αρέσει τρελλά![]()
δεν θέλει και παρακάλια ο Λάκης έρχεται με την μίαΠάμε μια Μαλακάσα να πάρουμε και τον Αντωνάκη μαζί να κάνουμε συγκριτικό, Α300, Α400, AL391 ? Θα είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον![]()
Προχθες καποια νεοκοπα παλικαρακια του εν λογω Club εμειναν με ανοιχτο το στομα οατν δοκιαμζα με το Workhorse χειμερινα φυσιγγια στον πινακα με 20 βαθμους Κελσιου παντως... .goodboy.Πάμε μια Μαλακάσα να πάρουμε και τον Αντωνάκη μαζί να κάνουμε συγκριτικό, Α300, Α400, AL391 ? Θα είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον![]()
Ειχε ΄απλωσει΄ καλο τραχανα και το workhorse..Προχθες καποια νεοκοπα παλικαρακια του εν λογω Club εμειναν με ανοιχτο το στομα οατν δοκιαμζα με το Workhorse χειμερινα φυσιγγια στον πινακα με 20 βαθμους Κελσιου παντως... .goodboy.
την 1301 την εχει ο κολλητος μου στα τριχωτα και ειναι ευχαριστημενος με ενα τσοκακι gemini 2 αστρα....κατα την γνωμη μου οι υπολοιπες εταιριες και ειδικα muller-paternmaster-kicks-wid wizard k.a ειδικευση εχουν κατα κυριο λογο στα βαλτοπαπακια....H Patternmaster προτεινε για τα προαναφερθεντα κυνηγια το Anaconda Long Range (0.700"). Σωστα λες για το Flight Control. Ακουγονται πολλα καλα για τα Muller. Εχει δοκιμασει κανεις την 1301 με οποιοδηποτε aftermarket choke ;
Αν τα κυνήγια σου είναι κατά κύριο λόγο τριχωτα πάρε ένα Gemini 2 άστρα και είσαι κομπλέ το οποίο θα το δουλέψεις και στα πάπια....αν πας σε αμερικάνικο τσοκ καλό θα είναι να αλλάξεις μπάλες....δοκίμασε λίγο της gorilla και τα sigma 3 τα οποία έχουν συγκεντρωτηρα χωρίς flight control....στην Αμερική με τις federal ανοίξανε κάνες γιατί φρακαρέ το flight και ρίξανε στο καπάκι δεύτερη ντουφεκια χωρίς να το καταλαβουνΔηλαδη Κωστα πρεπει να εχω αλλο choke για τα γουρουνια και αλλο για τα παπια ;
Ευχαριστω για τις πληροφοριες......
Να υπολογίσεις ότι για το Gemini θέλεις κοντά στα 50 και για το αμερικάνικο κάνα 100Ευχαριστω Κωστα για τις πληροφοριες. Θα κανω ερευνα αγορας για προδιαγραφες, συγκρισεις μεταξυ των και μετα ισως αγορασω ενα choke απο καθε εταιρια για να μπορω να κανω τις δοκιμες με την 1301 Comp. Το κοστος ειναι βαρυ Αλλα.....