Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
αγορά από τον φίλο μου Λάζαρο(Λάκης ο σκοπευτής)της beretta A300 outlander synthetic
μέσα στην εβδομάδα έχει δοκιμές και συμπεράσματα
κάτι που μ αρέσει τρελλά .well done.
Πάμε μια Μαλακάσα να πάρουμε και τον Αντωνάκη μαζί να κάνουμε συγκριτικό, Α300, Α400, AL391 ? Θα είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον :)

Πάμε μια Μαλακάσα να πάρουμε και τον Αντωνάκη μαζί να κάνουμε συγκριτικό, Α300, Α400, AL391 ? Θα είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον :)
δεν θέλει και παρακάλια ο Λάκης έρχεται με την μία
αλλά το πρόβλημα είναι που δουλεύει νύχτα και ξυπνάει αργά
θα το δούμε ........ .well done.

Προχθες καποια νεοκοπα παλικαρακια του εν λογω Club εμειναν με ανοιχτο το στομα οατν δοκιαμζα με το Workhorse χειμερινα φυσιγγια στον πινακα με 20 βαθμους Κελσιου παντως... .goodboy.
Πλακα, πλακα θα ειχε πολυ ενδιαφερον αυτη η δοκιμη...

Προχθες καποια νεοκοπα παλικαρακια του εν λογω Club εμειναν με ανοιχτο το στομα οατν δοκιαμζα με το Workhorse χειμερινα φυσιγγια στον πινακα με 20 βαθμους Κελσιου παντως... .goodboy.
Ειχε ΄απλωσει΄ καλο τραχανα και το workhorse...love.

άριστες εντυπώσεις από το outlander
ανεβαίνει εύκολα κουμπώνει καταπληκτικά δεν κλωτσάει......στα δικά μου τα χέρια τουλάχιστον....τα ίδια συμπεράσματα όμως κι από τον ιδιοκτήτη
στις βλητικές δοκιμές ΄πολύ πολύ καλό με 3* και 6 διαφορετικά φυσίγγια 28-34 γρ 8αρια 9αρια
πολύ καλό επίσης με remington 32gr 6αρια και supercaccia 6αρια επίσης
έκπληξη τα 2 rotweill 27βολα που ρίξαμε για πλάκα.....πήγαν τέλεια
απόσταση 32μέτρα σε χαρτιά 70Χ70
τίμια πρόταση σε καλή τιμή 850 ευρώ .congrats.

Χαίρομαι ιδιαίτερα όταν βλέπω προσπάθεια από εταιρείες γενικά και όχι μόνο από την Beretta να παρουσιάσουν κάποιο μοντέλο στην οικονομική κατηγορία, χωρίς όμως εκπτώσεις σε ποιότητα. Το συγκεκριμένο μοντέλο με βάση που θυμίζει κάτι από παλιά, μηχανισμό εξελιγμένο από την καινούργια σειρά και γενικά ενα πολύ αξιόπιστο όπλο που προσφέρει τα βασικά σε κάποιο κυνηγο που δεν θέλει να ξοδέψει πολλά. Βρήκα δύο βιντεακια (σας έχω τρελάνει ) μακάρι να καταλάβαιναμε τι λενε: αλλά από ότι βλέπω δεν γίνεται κάποια έκπτωση για την κατασκευή του συγκεκριμένου και αυτό τους τιμά.

Προσφατα αγορασα την Beretta 1301 Comp. σαν κυνηγετικο οπλο πολλαπλης χρησεως (61 cm καννη, κοντο κοντακι που ταιριαζει απολυτα στον σωματοτυπο μου). Η εταιρεια με την αγορα του συγκεκριμενου μοντελου παρεχει μονο το IC Optima HP choke. Με σειρα προτεραιοτητας κυνηγω λαγο, αγριογουρουνο, παπια, χρησιμοποιωντας φυσιγγια Federal Flight Control, Winchester Long Beard XR, Remington Nitro Magnum. Οι επιλογες μου για αγορα choke ειναι Patternmaster και Muller μετα απο οσα εχετε καταθεσει στο forum. Τι να επιλεξω; Ευχαριστω για τις γνωμες σας και τις πληροφοριες σας.

Last edited:
H Patternmaster προτεινε για τα προαναφερθεντα κυνηγια το Anaconda Long Range (0.700"). Σωστα λες για το Flight Control. Ακουγονται πολλα καλα για τα Muller. Εχει δοκιμασει κανεις την 1301 με οποιοδηποτε aftermarket choke ;

H Patternmaster προτεινε για τα προαναφερθεντα κυνηγια το Anaconda Long Range (0.700"). Σωστα λες για το Flight Control. Ακουγονται πολλα καλα για τα Muller. Εχει δοκιμασει κανεις την 1301 με οποιοδηποτε aftermarket choke ;
την 1301 την εχει ο κολλητος μου στα τριχωτα και ειναι ευχαριστημενος με ενα τσοκακι gemini 2 αστρα....κατα την γνωμη μου οι υπολοιπες εταιριες και ειδικα muller-paternmaster-kicks-wid wizard k.a ειδικευση εχουν κατα κυριο λογο στα βαλτοπαπακια....

Δηλαδη Κωστα πρεπει να εχω αλλο choke για τα γουρουνια και αλλο για τα παπια ;
Ευχαριστω για τις πληροφοριες......

Δηλαδη Κωστα πρεπει να εχω αλλο choke για τα γουρουνια και αλλο για τα παπια ;
Ευχαριστω για τις πληροφοριες......
Αν τα κυνήγια σου είναι κατά κύριο λόγο τριχωτα πάρε ένα Gemini 2 άστρα και είσαι κομπλέ το οποίο θα το δουλέψεις και στα πάπια....αν πας σε αμερικάνικο τσοκ καλό θα είναι να αλλάξεις μπάλες....δοκίμασε λίγο της gorilla και τα sigma 3 τα οποία έχουν συγκεντρωτηρα χωρίς flight control....στην Αμερική με τις federal ανοίξανε κάνες γιατί φρακαρέ το flight και ρίξανε στο καπάκι δεύτερη ντουφεκια χωρίς να το καταλαβουν

Ευχαριστω Κωστα για τις πληροφοριες. Θα κανω ερευνα αγορας για προδιαγραφες, συγκρισεις μεταξυ των και μετα ισως αγορασω ενα choke απο καθε εταιρια για να μπορω να κανω τις δοκιμες με την 1301 Comp. Το κοστος ειναι βαρυ Αλλα.....

Ευχαριστω Κωστα για τις πληροφοριες. Θα κανω ερευνα αγορας για προδιαγραφες, συγκρισεις μεταξυ των και μετα ισως αγορασω ενα choke απο καθε εταιρια για να μπορω να κανω τις δοκιμες με την 1301 Comp. Το κοστος ειναι βαρυ Αλλα.....
Να υπολογίσεις ότι για το Gemini θέλεις κοντά στα 50 και για το αμερικάνικο κάνα 100

Οπως λες και σε αλλο post : Ιταλικο οπλο με Ιταλικο choke (Gemini). Kick's vs Muller vs Pattermaster. Εχω μπλεκει τα μπουτια μου. Παω 5ημερο για παπια με (** Α302) και (**** 1301 Comp.)

Status
Not open for further replies.
Back