Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αχ αγάπη μου, είμαστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον ... .love. .love. .love.
Καλά ρε, 70άρα θαλάμη δεν μου λέγατε ότι έχει; .xm.
Ο τιμωρός με αυτό το καπελάκι βόσκει γελάδια; :D
Νίκο καλοτούφεκη να είναι, μην την δώσεις στον μπενελάκια και την μαγαρίσει ... .yelling.

Αμαν... Τι εργαλειο ειναι αυτο ρε ψηλε?? Αργησες αλλα το πηρες το πιστολι το μπλε... Πολυ ομορφο... Παρα πολυ ομορφο και προφανως beretta = καλο... Καλοτουφεκο με ζεστες κανες παντα και πολλα σκορδα φιλε... Να το χαρεις και να γινετε ενα στο κυνηγι... Συγχαρητηρια για την επιλογη...

Να ειστε καλα παιδια σας ευχαριστω ολους ξεχωριστα και χαιρομαι πολυ που μπαινω στη περιβοητη παρεα της BERETTA..
Οι πρωτες εντυπωσεις μου απο το οπλο ειναι ιδιαιτερα ευχαριστες:):):)...Η κατανομη του βαρους σε κερδιζει απτην πρωτη επωμιση οπου σε συνδυασμο με τις βιδες προσθαφαιρεσης χαριζει πολυ αρμονικη κινηση. Ιδιαιτερη εντυπωση μου εκανε η σχεδον μηδαμινη ανακρουση, το απολυτο ΄΄ταφ΄΄ λες και ριχνεις με αεροβολο.
Η καννη optima σε συνδυασμο με τα εξωτερικα τσοκ χαριζουν ωραια καπνισματα που πραγματικα τα ειχα στερηθει...ghe.Οσον αφορα την εμφανιση, το κοντακι με τις απιστευτες λεπτομερειες και η γαλαζια οψη του σε κερδιζουν απτη πρωτη ματια..
Αυτα τα λιγα για αρχη και τα υπολοιπα εν καιρω..

Καλορίζικο το εργαλείο Νίκο και εύχομαι να το ευχαριστηθείς και να σου χαρίσει αξέχαστες ντουφεκιές

Για το καπελακι δεν μας ειπες ομως? .yelling. Ενα αλογο σου λειπει, ενας σκυλος με φουντωτη ουρα (κατι περιεργα "αιματα" που εχουν στο Τεξας ), ενα κλαδακι ριγανης στο στομα και καμια 30αρια αγριομουσχαρα να βοσκουν στις στεπες... .sarcastic.
Γιωργο, 76αρα θαλαμη εχει, δεν θυμαμαι πως ειχαμε συζητησει ακριβως για 70αρα θαλαμη...
Ενα ακομα σημειο που μου εκανε εντυπωση ειναι η φαινομενικα πιο στοιβαρη κατασκευη της σε σχεση με αλλες Α400 που εχω δει... Προφανως επειδη προοριζεται για Sporting κ για να ριξει μεγαλο αριθμο φυσιγγιων... Προσπαθω να φερω στο μυαλο μου οσο καλυτερα μπορω αλλες Α400 κ ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ηταν λιγοτερο ενισχυμενες τοσο στην κατασκευση της αποθηκης οσο κ σε μερικα αλλα σημεια επαφης των μεταλλικων μερων... Ισως κ να κανω λαθος αλλα ετσι θυμαμαι...

Status
Not open for further replies.
Back