Ειναι οντως κουκλα...Ωχ θεέ μου καυτό καλοκαίρι θα χουμε... Κι έχουμε κι έξοδα. Για να είμαι ειλικρινής το περίμενα αυτό το όπλο να έρθει και δεν αποκλείεται λίγο αργότερα να τη χτυπήσω. Ίδωμεν...
Όχι Λευτέρη απλά ο Γιουρι με δουλεύει για την μπρεντα ότι είναι ιμιτασιόν μπενελι,αστειάκι μεταξύ μας είναι!Μια χαρά επιλογή έκανες εσυ!Χαχαχα ελπιζω να μην εννοει ιμιτασιον τις γνησιες μπενελι γιατί παραγγείλα μια και αγχώθηκα μολις το ειδα!!!!
Αααα χαχαχ ισως εχει δικιο!!Όχι Λευτέρη απλά ο Γιουρι με δουλεύει για την μπρεντα ότι είναι ιμιτασιόν μπενελι,αστειάκι μεταξύ μας είναι!Μια χαρά επιλογή έκανες εσυ!
3 γιναμεΤι διάολο, μόνο εμένα δεν αρέσει καθόλου αυτή η στρογγυλή λαβή; Σαν συφώνι από νιπτήρα είναι....
Τα παρακάτω ήρθαν σε 4 μέρες παραγγελία από beretta store κι έτσι κλείνει η συλλογή των μαμά τσοκ.μ αυτά νομίζω πλέον ότι είμαι πλήρως καλυμμένος.ίσως όταν το επιτρέψουν οι καταστάσεις να έρθει κι ένα kicks σφιχτό αλλά είμαστε πολύ μακριά ακόμα
Καλόριχτα φίλε μου ... !! Το LF το δοκίμασα με 28γρ στο σκοπευτήριο, γιατί τώρα τελευταία το πήρα κι εγω και είναι πραγματικά απο τα τσοκ που δεν θα βγαίνουν απο το όπλο στη φάσσα ..!!! χαχαχα
Τις καλημέρες μου σε όλη την παρέα..
Βρηκα αυτο το σχετικο βιντεοΚαλησπερα
Μπορειτε να μου πειτε διαφορες καννων Steelium, Steelium Plus και Steelium Pro?
Ξερω οτι η Plus φοριεται στα 692 με κωνους 36 χιλιοστα και τα Pro στα DT11 με 48 χιλ.
Περα απο αυτο σε τι αλλο διαφερουν?
Η Α400 Upland θα βγει και σε εκδοση χωρις το Kick Off?
Γιατί είναι ανώμαλοι! Οπλο για upland game με 76 και πουθενά αλλουΠάντως προσωπικά αν ήθελα να σκάσω αυτά τα λεφτά για όπλο και Μπερέτα τα 1800-1900 δηλαδή η επιλογή μου θα ήταν η 400 η xtrema με 76 πόντους κανη.γιατι κυρία Μπερέτα δε βγάζεις και μια 76αρα κανη για την 350 ε?
πόντους όχι χιλιοστά.Βρηκα αυτο το σχετικο βιντεο
[/QUOT
πόντους όχι χιλιοστά.Βρηκα αυτο το σχετικο βιντεο
Θα διατεθει και στην Ελλαδα αυτηη εκδοση?Σταύρο στην Ισπανία την έχουν και χωρίς το kick off σε προσφορά απο 1870 σε 1650. Είχα ανεβάσει και το διαφημιστικό την πρηγούμενη εβδομάδα.
Τώρα με τις τιμές εδώ βλέπετε τί γίνεται...η α400 lite τσίμπησε ενα 100ρικο πάνω..
Δεν γνωριζω Σταυρο.Λογικα ναι, θα παρω αντιπροσωπεια να δω. Το αλλο περιεργο η a400unico με το kick off ειναι πιο φθηνη απο την απλη unico...Θα διατεθει και στην Ελλαδα αυτηη εκδοση?