Μέχρι το kick off πράγματι πολύ όμορφη. Μετά όμως thinkοντως ,ομορφο πολυ!
Καλημέρα! Ωραίο όπλο όντως. Ωραίο και το πουκαμισάκι σου
Πανέμορφο ντουφεκι!ωραιο πουκάμισο πρέπει να είναι αυτό Σταύρο!
Βαγγελη μονο 66 ειχε και Κηφισο και ΑθηναςΩραίο όπλο .. Έρωτας οι παραστάσεις πάνω του.. όσο και αν είναι ορατό στη φάσσα αξίζει να το κρατάς..!!
Σταύρο αυτό που είδες στον Καλκαντζάκο είναι με 71 εκ κάνη ή με 66 εκ ... ?
Βρε λες να σε δούμε με καραμπίνα beretta?
think
Δεν είσαι ο μόνος .έχω ερωτευθεί το Breda Zenith
Έχω την εντύπωση ότι κανονικά το όπλο δίνεται με 5 τσοκ εδώ τώρα ότι θέλει κάνει ο καθένας ,η κάννη της είναι η κλασσική stellium HP ,κάννη που αδιαμφισβήτητα βγάζει πολύ όμορφες τουφεκιές ,όπως όμορφες τουφεκιές βγάζει και η tribore ,στον πίνακα πιστεύω ότι ίσως η fabarm να δίνει ένα κλικ πιο στενές τουφεκιές χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι τουλάχιστον για εμένα .Λοιπον λογω τρελης κινησης στον Κηφησο (ασφαλτοστρωνανε ενα κομματι στο υψος των ΚΤΕΛ με κατευθυνση Πειραια -ειλικρινα αν δεν ειναι αναγκη μην περασετε απο εκει πικρααααα)
εφτασα Καλκαντζακο 20 λεπτα πριν κλεισει και μεσα στα νευρα αφου εκανα 1:30 Μεταμορφωση εκει και δεν ειχα πολυ χρονο.
Το οπλο ηταν 66 εκατοστα προς το παρον ουτε στην Αθηνας ειχαν 71.
Η σκοπευτικη του γραμμη ειναι καθαρη, το ζυγισμα του ωραιο, βαρος δεν μετρησα με ζυγαρια αλλα ηταν πολυ ευχαριστο κοντα στα 3 κιλα θα ειναι οπως το εκοψα.
Μου ηταν κοντο απο αποψη μηκους και εχανα ριγα αμα κουμπωνα καλα αλλα αυτο εχει να κανει με το σωματοτυπο μου. Με μια προσθηκη ξυλου και φλαντζες θα ερθει.
Απο απτη ποιοτητα ηταν καλο αλλα πιστευω και οτι η αντιστοιχη Fabarm L4S Grey Hunter δεν εχει να ζηλεψει κατι σε αυτον τον τομεα και μαλιστα με λμικροτερο κοστος κτησης.
Το οπλο ερχεται με ωραια πλαστικη σκληρη θηκη και 3 thinwall εσωτερικα HP τσοκ.
Το kick off αρχικα σε ξενιζει αλλα το συνηθιζεις ευκολα. Το αν δουλευει ( που δεν εχω καμια αντιρρηση οτι θα δουλευει) το βλεπεις στην πραξη.
Η λαβη του επιτελους ειναι μια λαβη που χωραει και χερουκλες οπως τη δικια μου ( εβαλα σχετικη φωτο για να φανει)
Θα ημουν πολυυυυυ περιεργος να εβλεπα συγκριτικο βολων-κατανομων-διατρησεις στα ιδια μετρα με ιδια τσοκ (συσφιξεις), ιδια φυσιγγια Α400 Upland με την Fabarm L4S.
H Βαση της ειναι πολυ ομορφη και το λεω εγω που ειμαι θιασωτης των μαυρων βασεων στα αυτογεμη και οχι ασημι.
Σιγουρα θα παιξει μεγαλη μπαλα στα κυνηγετικα τερραιν και ευχομαι να βγει απροβληματιστη ωστε να χαρισει στους μελλοντικους κατοχους ωραιες κυνηγετικες και οχι μονο στιγμες.
Thinwall η Μπερέτα?είσαι σίγουρος?ή μήπως γραφουνε optima hp?Λοιπον λογω τρελης κινησης στον Κηφησο (ασφαλτοστρωνανε ενα κομματι στο υψος των ΚΤΕΛ με κατευθυνση Πειραια -ειλικρινα αν δεν ειναι αναγκη μην περασετε απο εκει πικρααααα)
εφτασα Καλκαντζακο 20 λεπτα πριν κλεισει και μεσα στα νευρα αφου εκανα 1:30 Μεταμορφωση εκει και δεν ειχα πολυ χρονο.
Το οπλο ηταν 66 εκατοστα προς το παρον ουτε στην Αθηνας ειχαν 71.
Η σκοπευτικη του γραμμη ειναι καθαρη, το ζυγισμα του ωραιο, βαρος δεν μετρησα με ζυγαρια αλλα ηταν πολυ ευχαριστο κοντα στα 3 κιλα θα ειναι οπως το εκοψα.
Μου ηταν κοντο απο αποψη μηκους και εχανα ριγα αμα κουμπωνα καλα αλλα αυτο εχει να κανει με το σωματοτυπο μου. Με μια προσθηκη ξυλου και φλαντζες θα ερθει.
Απο απτη ποιοτητα ηταν καλο αλλα πιστευω και οτι η αντιστοιχη Fabarm L4S Grey Hunter δεν εχει να ζηλεψει κατι σε αυτον τον τομεα και μαλιστα με λμικροτερο κοστος κτησης.
Το οπλο ερχεται με ωραια πλαστικη σκληρη θηκη και 3 thinwall εσωτερικα HP τσοκ.
Το kick off αρχικα σε ξενιζει αλλα το συνηθιζεις ευκολα. Το αν δουλευει ( που δεν εχω καμια αντιρρηση οτι θα δουλευει) το βλεπεις στην πραξη.
Η λαβη του επιτελους ειναι μια λαβη που χωραει και χερουκλες οπως τη δικια μου ( εβαλα σχετικη φωτο για να φανει)
Θα ημουν πολυυυυυ περιεργος να εβλεπα συγκριτικο βολων-κατανομων-διατρησεις στα ιδια μετρα με ιδια τσοκ (συσφιξεις), ιδια φυσιγγια Α400 Upland με την Fabarm L4S.
H Βαση της ειναι πολυ ομορφη και το λεω εγω που ειμαι θιασωτης των μαυρων βασεων στα αυτογεμη και οχι ασημι.
Σιγουρα θα παιξει μεγαλη μπαλα στα κυνηγετικα τερραιν και ευχομαι να βγει απροβληματιστη ωστε να χαρισει στους μελλοντικους κατοχους ωραιες κυνηγετικες και οχι μονο στιγμες.
Θα ημουν πολυυυυυ περιεργος να εβλεπα συγκριτικο βολων-κατανομων-διατρησεις στα ιδια μετρα με ιδια τσοκ (συσφιξεις), ιδια φυσιγγια Α400 Upland με την Fabarm L4S
Και πολύ ωραίο όπλο το είχα πριν δύο χρόνια και το κατευχαριστηθηκα ...ωραίο φτηνό χωρίς προβλήματα και χωρίς εμπλοκές...Ρε παιδια η a300 outlander γιατι δεν ακουγεται καθολου? Φαινεται ωραιο οπλο (δεν εχω επωμισει) και στηριζεται στον μηχανισμο των παλιων!!